Nå er det faen meg nok !!!!

Skal vi tolere at fokuset på framtida i dette landet skal være smålig krangling om politikere som får leie hytte til lav pris , eller skinnhellige politikere som kun meler sin egen kake på tross av at han representerer ett parti UNDER sperregrensa ????? Hvor fornuftig er det i bruk av tid og PENGER ????

Hadde staten Norge vært ett privat firma så ville det gått konkurs på ekstremt kort tid .

Er det riktig av Norges befolkning å godta sendrektighet og ansvarsfravikelser slik vi opplever at politikken i Norge er nå ?

Byråkratiet i Norge er i ferd med å sette oss flere tiår tilbake i tid grunnet at det fokuseres kun på personpolitikk og det virker som om tiden da de virkelige store sakene var på dagsorden er forbi for lengst .

På meg virker det som om sentralpolitikk KUN dreier seg om prestisje og vanvittige lovnader ift internasjonal miljøpolitikk , mens det daglige ansvaret for drift av Norge kun ender i merutgifter igangsatt av lokalpolitikere som mener at den vanlige borger bare må innfinne seg med at ting koster penger !

Jeg synes det er direkte skremmende å se scener fra kommunestyresaler som tømmes så fort den menige mann ønsker å bli hørt , det er skremmende at KrF kun leter etter måter å fremtvinge totalendring av eget ståsted i politikken , og det er direkte uhørt at ett valg som skal berøre en hel nasjon skal gjøres hemmelig og anonymt , særlig med tanke på at vi faktisk sitter i en posisjon hvor 190 delegater som representerer under 3 prosent av Norges befolkning skal bestemme en hel nasjons fremtidige politikk !!!

DEL , kommenter og spre ! Det er ikke noe grunn til å sitte i ro å se på ! Er du uenig så kommenter ! Men kom da gjerne med løsninger og alternativer !!!

Hilsen over middels lei 5 barnsfar

#krf #hareide #kommune #politikere #samfunn #nyhet #stemme #familie #økonomi #jobb #høyre #arbeiderpartiet #frp

Rikets stillstand

jeg sitter her og er rett og slett bekymra , bekymra for om de vi setter vår lit til husker hva de er satt til å gjøre .

Når ble det «normalen» å bruke måneder og år på å ta politiske avgjørelser ? 

Når ble det «normalen» å kjempe om stilling istedenfor sak ?

Når ble det «normalen» å kritisere andres politikk ,istedenfor å bedrive en tydelig politikk selv ?

Når ble det «normalen» å la det norske folk gå rundt i usikkerhet på egen fremtid ?

Når ble det «normalen» å finne snarveier eller utveier for å omgå folkets ønsker ?

Når ble det «normalen» å aldri svare sine oppdragsgivere (les norske folk) i konkrete saker ?

min utfordring til våre såkalte folkevalgte blir som følger : 

VIS HVA DU STÅR FOR, KOM MED LØSNINGER OG GJØR DET MANDATET DU ER SATT TIL !

hilsen 5 barnsfar som er drittlei «nyheter» om udugelige folkevalgte som kun går foran som ett eksempel på hvordan man kan manipulere og kontrollere så lenge man er maktsyk nok .

vis oss resultater nå! 

Jeg tror ikke på deg

du forteller meg at du vil gi meg den fremtid jeg trodde at du sto for når jeg ble kjent med deg ,der du sto og møtte meg i ett svakt øyeblikk.

du fikk meg til å føle meg forstått og du ga meg gnisten til å tro på framtida igjen , mine drømmer skulle du være med på å realisere 

min framtid , mine barns framtid – min familie sitt liv ble lagt i dine hender .

Du ga meg en tro på en visjon , en trygghet og du utstrålte ærlighet og personlig varme , jeg følte virkelig at du av alle de jeg kunne velge mellom , var det eneste rette . 

Min vilje var det jeg la i dine hender , livet sto foran oss med ett stort lysende håp .

Vi skulle bygge huset vi alle bor i sammen , Du og dine venner skulle slåes sammen med mine . 

Sammen skulle vi bli så sterke , hele verden skulle få merke at vi var det beste team 

Jeg ga deg min rett til å bestemme , sto bak deg og støttet din kamp som jeg trodde var felles med min . 

Nå sitter jeg her , aleine – med familien min , Ser skyggen din , men kjenner ikke igjen hva du sier og mener . 

Det du lovte meg og mine er bare som ett fjernt minne , verden ble ikke slik du sa … det du lovte ble bare tomme ord slengt over ett bord . 

Det du gjorde mot oss satte spor , tilliten til å tro er allt annet enn god . 

KJÆRE POLITIKER , vokt deg for å bruke store ord og lovnader , ikke knus flere drømmer på veien mot din egen karriere framtid . 

Husk ved neste korsvei så står vi der atter igjen , ett folk med håp og forventninger – som ikke er klar til å  bli lurt igjen 

 

Hilsen tankefull 5 barnspappa som lurer på hvem han skal ha tillit til ved neste valg 

5 seconds of fame !

nå ere på tide å begynne å prate med store bokstaver igjen , nok engang klarer politikere å tåkelegge saker i nyhetene og styre glatt unna viktige saker . Nok engang blir mediene med på en politisk rundreise – nok engang blir det norske folk sin vilje og framtid satt til side . 

I NESTEN 2 MÅNEDER VAR DET DET FULLT TRYKK MOT MER AVGIFTER OG UTGIFTER SOM DUKKET OPP SOM PADDEHATTER- FOLK ROPTE HØYT , DE DEMONSTRERTE – OG FIKK «five seconds of fame» , men ingen svar eller løsninger . 

Så kommer den ene betimelige skandalen etter den andre og folk setter seg ned – og glemmer . 

TROVERDIGHET OG VERDIGHET – 2 viktige begrep i Norges historie , men hvor har de blitt av ?

Sorry politikere , jeg mister trua når dere lar ett demokrati bli styrt av ett parti med under 3 prosent oppslutning  , som attpåtil vingler værre en en gammel fyllik – selv om de er «avholds» . 

Er det snart på tide å ta i ett tak ? Eller skal dere fortsette å pumpe ut reklame over hvor flinke dere har vært ? Og Dere stakkars partier som nå lever i såkalt «opposisjon» – kan dere snart vise frem deres politikk istedenfor å angripe andres ? Fortsetter dere som de forvirra hønene dere ser ut som nå så er jeg redd for at neste stortingsperiode får TRUMP til å se ut som Einstein i forhold til hva som skjer her på berget . 

Og kjære politiker , livet er en reise – husk at dere også skal betale reiseregningene til befolkningen dere er valgt til å representere – ikke bare fiktive utgifter dere selv påberoper dere . 

2018 – året da politikken gjorde en bomtur med landet vårt – det blir tittelen i historiebøkene …. 

Og kjære politiker , klikk på denne linken før du legger deg til å sove – http://sveinjr.blogg.no/s_1539804669_politikere__begynn__jobb_.html

 

hilsen 5 barnspappa – som fortsatt følger med .. 

o

Når kommuner stempler folk som idioter for å få mere penger

hva faen er det som skjer inne i hodet på politikere , er det kun det å finne nye måter å kreve penger som gjelder ? Jeg begynte å reagere når bompenger ble satt skikkelig på dagsordenen og begynte virkelig å lure på om våre «folkevalgte» var gått fra vettet – noe de tydeligvis har … men så kom enda værre nyheter : politikere STEMPLER intetanende personer som psykiskutviklingshemmet for å få mere penger i kommunekassa ! 

Sorry , nå blir språket mitt ikke politisk korrekt – men for at jeg skal få understreket hva jeg synes så skrive jeg som jeg tenker .

HVORFOR I HELVETE SKAL DERE GJØRE DETTE MOT MENNESKER ?

Det vanlige mann i gata veit jo snart ikke hva den skal tro om våre såkalte «ledere»  , nå sitter jo mer eller mindre kvalifiserte synsere å leiter med lys og lykte for å bringe mere og mere penger inn i kommunens lommebok , koste hva det koste vil ! Hva faen er det dere bruker penger på? Har dere mistet totalt folkevett og omtanke for de avgjørelser dere sitter å trer nedover hodet på folk ? Eller har dere brukt så mye penger på det sosiale budsjettet for å oppfylle drømmer og krav fra nye innbyggere i kommunen deres at dere må ødelegge livet til de som allerede bor der ? 

Spørsmålet mitt nå blir som følger : HVA er NESTE avsløring fra lokal politikk på ville veier ? 

Dette går bare ikke an , jeg krever at ALL BRUK AV PENGER i offentlig sektor blir sjekket både i hodet og ræva , og forventer at ordførere og rådmenn med millionlønninger tar sitt ansvar å gjør det eneste rette og legger til rette for offentlig granskning FØR  neste overgrep gjort av staten dukker opp i VG .

(Forøvrig tusen takk til VG som belyser hvor dårlig kontroll det er på norsk økonomi lokalt)

OG «KJÆRE POLITIKERE = DET ER NOK NÅ

hilsen bekymret 5 barnspappa 

Dere kaller det miljøstasjoner , og vi trur vi er så miljøvennlige

Her i Norge så liker vi å kalle oss for miljøvennlige -og ett foregangsland i miljøbevegelsens ånd , realiteten er at vi er ikke det spor bedre enn andre ! 

Ett jævli godt bevis er måten vi behandler «søppel» på , disse såkalte miljøstasjonene !  

jeg var på dynga her i forrige uke – typisk høst rydding , så det ble ett lite hengerlass med ødelagte leker og noen råtne planker som måtte fjernes . 

Jeg gruer meg alltid til å reise på «gjennvinnings stasjonen» , ikke fordi jeg skal kaste ødelagte , råtne ting men fordi jeg blir så jævli oppgitt over hva andre kaster . Og ikke minst hva «gjenvinningsstasjonen» gjør med allt som blir levert … 

hvorfor blir ikke fullt brukbare gjenstander sortert ut og solgt for en billig penge ? Rester etter nybygg feks (se bilde)

det samme gjelder :

sykler

-butikkhyller

-gressklippere

-møbler

-dører

tenk hvor miljøvennlig det hadde vært å faktisk kreve at det som var tilnærmet nytt ble gjenbruk ! Jeg vet at noen miljøstasjoner allerede har en ordning med «butikk» eller ett telt hvor folk kan ta med seg det de kan bruke , men dette er ikke igang overalt . 

Hilsen miljøvennlig pappa til 5 

At det går an å være så naiv !

 Nok engang er det tydelig at vi i Norge er utrolig naive og forbanna dumme .

 

I flere uker har presset mot ekstra utgifter til utrolig mange familier vært utrolig høyt .

Bomaksjoner har vært igangsatt veldig mange steder og folk var flinke til å vise sitt syn i saken .

 

MEN SÅ

 

Plutselig så blir folk stille , de resignerer og det virker nesten som om mange bestemmer seg for å mene at det nytter ikke , ikke no vits å protestere .

 

DET ER AKKURAT DETTE POLITIKERE VILLE SKU SKJE !

Uthaling av tid , unnvikelse av svar , trenering av saksbehandling er kjente måter å få igjennom saker her til lands !

 

-fortsatt er det ikke 1 eneste politiker som har kommet med ett reelt forsvar for hvorfor vi MÅ ha bomfinans i Norge .

-fortsatt er det ikke kommet fram ett eneste forslag til annen type finans bortsett fra galskapen om GPS styrt veiprising ( som kan sammenlignes med «frisoning» for ett helt land)

 

DA LURER JEG PÅ EN TING !

 

VIL DU BETALE BOMPENGER !

 

– HVIS IKKE SÅ MÅ DU REAGERE NÅ!

DET HJELPER UTROLIG LITE Å KLAGE DEN DAGEN LOMMEBOKA ER TOM OG REGNING HAUGEN VOKSER , da er det for seint !

 

Vis din mening ! Gjerne hvis du er FOR bom også !

 

Ola nordmann er kjent for å være tålmodig , men nå er det jaggu nok .

 

 

Vennlig forbannet hilsen 5 barnsfar som gidder å ha en mening !