Jeg tenker på : sa STØRE

JEG TENKER PÅ – var frasen i årets nyttårstale fra STØRE …

Dette mens Norges befolkning IKKE rekker å tenke lengre , på hva lønna skal gå til .

Nå har den mest kostbare måneden i manges liv startet og i midten av neste måned ser vi resultatet . De som har hatt det strevsomt med økonomien de siste tre-fire årene er de første som virkelig bukker under vannskorpa – dette er sannsynligvis også de folka som er mest nøysomme når de handler mat og klær , de som velger at barna skal få det de trenger til en hver tid . De som jobber ekstra i helsevesenet , renhold ,butikk , bensinstasjoner ,frakter varer hit og dit , tømmer søpla vår ,passer på ungene og lærer dem om livet , passer på våre eldre og syke , de som midt på natta reiser ut å fikser veier og at vi har strøm , de som driver gårdsbruk 365 dager i året og 24 timer i døgnet .

Superheltene som ingen ser , men som MÅ være der .

Hva skjer den dagen alle disse har fått nok ??
Hva skjer når de ser at all jobbing ikke hjelper på økonomien i hjemmet ??
Skal vi nok engang bli takket for at vi gjør en dugnad ??

Nå er det under 5 måneder til Stortinget nok engang tar ferie ! Og med det tempoet byråkratiet har i Norge for innenlands saker så HASTER det ..

For privat økonomien haster det enda mer !

Hvorfor dekker ikke norsk media opprøret i Frankrike , Nederland og Tyskland – flere 1000 sperrer trafikk med traktorer og alt annet de kan finne , de står opp for sine meninger og krav .
Hvorfor skrives det lite om at Sverige kuttet diesel avgift med 4kr og 50 øre frem til 2026 ???

Har vi blitt «vinneren» av folkevalgte som er vernet ??

Hvorfor blir det ikke høyere inflasjon av å «låne bort» milliarder til krigføring , hvorfor kan disse pengene bevilges med utrolig kort behandlingstid ??
Hvorfor er Norge med å sponser matprogram i Saudi-Arabia ??

Hvorfor har vi ikke forsider på VG , DAGBLADET hver eneste dag om løftebrudd og ansvarsfravikelse fra regjering og storting ??
Hvorfor får STØRE og VEDUM fri spaltetid i media UTEN at noen tar å stiller seg i opposisjon ??

DETTE ER HVA JEG TENKER PÅ ……

Hilsen
Svein jr Slåtsveen