Terror i Norge

hver dag som går nå så øker faren for terror i Norge – og den er ikke den terroren vi leser om i fra utlandet – men en terror innad i samfunnet .

folk tar stadig sterkere ord i munn og blir mer og mer oppgitt over sitt eget land pga dagliglivet blir en stadig større prøvelse for mange og det virker som om ingenting kan stoppe den forskjellsbehandlingen som oppstår med de fordømte bommene. 

Men kjære bom motstandere: vær så snill å ikke havne i samme fella som det politiske Norge . Det er ikke om å gjøre å henge ut enkeltpersoner mest mulig på nett , jeg håper at folk flest fra begge leire snart kan ta til fornuft å snakke sammen , ikke over hode på hverandre. 

Jeg skjønner godt at ideen om å ødelegge bommer kommer , jeg skjønner og at man kan bli fly forbannet på enkeltpersoner når de virker å ikke bry seg i det hele om hva som blir sagt fra de som er berørt . 

Men nå må vi som vil ha bom faenskapet bort bruke gjennomtenkte planer får å vise at hvertfall vi vet hvor skoen vår trykker . 

SETT OPP ETT BUDSJETT PÅ DIN EGEN HUSHOLDNING – OPPSØK NAV-POLITIKERE- ØKONOMER Å FÅ DE TIL Å LØSE KABALEN MED Å FAKTISK FÅ PENGER TIL MAT PÅ BORDET ETTER AT ALLE REGNINGER ER BETALT . 

HVIS DE IKKE KLARER Å REDDE DIN ØKONOMI – ELLER FORSVARE AT DET ER FORSVARLIG Å GI OSS DEN FORDØMTE BOMREGNINGEN – DA MÅ DE INNSE AT BOMFINANS ER EN VANVITTIG DÅRLIG LØSNING ! 

Hilsen litt håpefull 5 barnsfar 

Hvorfor svarer du ikke ????

det aksjoneres nå både i øst og vest – mot bom , folk er «flinke» til å stille opp for å sikre sin økonomiske framtid . Hundrevis av biler markerer sin misnøye med å kjøre sakte – vise frem bannere , møte opp utenfor for kommunestyresaler og mobilisere – men hva er resultatet så langt ?

EGENTLIG IKKE SKJEDD EN DRITT ! 

Jeg har skrevet mange blogg innlegg – hatt flere videosnutter på min private Facebook-side – blitt vist over 1 million ganger siste måned til sammen – og fortsatt har ikke en eneste politiker tatt sitt ansvar og svart eller vist noen form for intresse for å vise sitt parti eller sitt syn på de spørsmål jeg har stilt ! Altså 1 million delinger er ikke nok til å bli hørt ? DET VISER HVILKE TYPE POLITIKER OG IKKE MINST HVILKE TYPE DEMOKRATI DETTE LANDET ER I FERD MED Å FÅ . 

Mitt spørsmål eller utfordring er som følger : hvem politiker tør , vil , kan svare på mine enkle hverdagslige spørsmål ? 

HVORDAN KLARER SVENSKER Å BYGGE VEI UTEN UTBREDT BRUK AV BOM ? 

 

På min private Facebook side er det flere videoer – se de gjerne ! Her er link til noen av dem :

https://www.facebook.com/523140676/posts/10155857519560677/

https://www.facebook.com/523140676/posts/10155845424830677/

https://www.facebook.com/sveinjrslatsveen/videos/10155853478695677/

https://www.facebook.com/523140676/posts/10155844767150677/

Og les gjerne inne på bloggen min – så får dere se at JEG TØR HVERTFALL SI HVA JEG OG MANGE MED MEG TENKER ! 

http://sveinjr.blogg.no/1538079003_gidder_du_.html

http://sveinjr.blogg.no/1537978072_hva_faen_er_vi_.html

http://sveinjr.blogg.no/1537803096_jvla_bonde__slutt__klag.html

http://sveinjr.blogg.no/1536345752_hva_i_helvete_skjer_her_til_lands_.html

hilsen en litt over normalt engasjert 5 barnspappa 

PS – SVAR OG HENVENDELSER ØNSKES PÅ DENNE E-MAIL : [email protected] 

#frp #høyre #sv #krf #rødt #vg #dagbladet #nettavisen #nrk #tv2 #ap #trafikk #norge #tvn #familie #økonomi 

Det er ikke mer penger igjen !

Du får ikke mer av lommeboka mi – fordi den er faktisk tom …

kjære folkevalgte – kjære politiker , du ber meg om penger

«kommunen,fylke og staten» har ikke nok penger så folk må være med på spleiselaget !

jeg betaler eiendomsskatt,inntektsskatt,sukkeravgift,tobakksavgift,tv-lisens,drivstoffavgift,skolepenger,barnehage,tannlege 

og vettu hva ? Jeg trenger mat i kjøleskapet,klær til barna mine – betale strømregningen dere har sørga for at kun øker , jeg må betale dere for søpla dere henter en gang iblandt , og JA jeg har faktisk lån å betale fordi vi trenger tak over hodet , jeg har en bil slik at jeg kan jobbe .

SKJØNNER DERE AT DET ER TOMT ! Eller kan jeg gjøre som dere å si : 

kjære kommune : jeg har ikke penger til strøm denne vinter , vil dere spleise med meg ? 

Eller – barna mine trenger klær til barnehagen , vil dere være med å kjøpe til meg ? 

VET DERE HVA DERE SVARER NÅR MANNEN I GATA BER OM STØTTE ? Jo , ganske jævli enkelt svar får vi da – SELG BILEN , du trenger den ikke , HVA SPISER DERE TIL MIDDAG ? Der kan dere spare , det må man tenke : sier DERE TIL OSS . 

Kjære politiker ! SE DEG SELV I SPEILET , se hva dere bruker våre penger på FØR dere ber oss om mer – du skjønner det at DU har allerede tatt over 70 prosent av vår lønn – før vi skal begynne å planlegge hva vi HAR IGJEN Å LEVE FOR ..

 

 

nok er JÆVLI NOK ! 

Hilsen snart fortvila 5 barnsfar 

 

Hvem mener de at vi er ?

jeg blir så jævli imponert over politikere som har for seg at Norge er delt i 4 ! 

-KOMMUNE

-FYLKESKOMMUNE 

-STATEN

-INNBYGGERE 

HVEM FAEN MENER DE STATEN ,FYLKESKOMMUNEN OG KOMMUNEN ER ? 

Jeg vil påstå at VI SOM BOR I DETTE LANDET FAKTISK ER ALLE 4 ! Hvordan i helvete kan de da gå ut med dette : 

(se bilde ) 

bildet er lånt fra Buskerudbyens offentlige nettsider om satsning i Drammen 

Definisjonen er forøvrig : 

Stat, fylkeskommune og kommune

Offentlig forvaltning i Norge er delt inn i tre nivåer: stat, fylkeskommune og kommune. Alle tre nivåer styres av folkevalgte organer: storting, fylkesting og kommunestyre.

Det er en definert oppgavefordeling mellom disse nivåene. Staten tar seg av overordnet styring og tjenester som skal løses på nasjonalt nivå, som militærvesen, sykehus, universiteter, riksveier, jernbane og flyplasser.

Fylkeskommunen har ansvar for videregående skole, fylkesveier, kollektivtrafikk og en del støtteordninger for regional utvikling.

Kommunen har ansvar for barnehager, grunnskole, eldreomsorg, lokalveier osv.

Staten har også “lokale” avdelinger i hvert fylke – fylkesmannen. Fylkesmannen har en del kontroll- og tilsynsoppgaver. Fylkesmennene utnevnes av regjeringen og er statens representant i fylkene.

hilsen svein jr 

jævla bonde ! Slutt å klag

sorry men nå blir det snakk rett fra levra igjen , i feit kursiv sikkert med skrivefeil slik at Norges elitebeboere har noe å klage på  , men det gir jeg blanke F… i – på lik linje som Norge – by og land , hand i hand er blitt ei linje i de gamle historiebøkene , fra den tida skolebøker faktisk var gratis å trykt på papir ! 

Hvordan i granskauen er det mulig å tenke så utrolig enkelt som å sette opp en bom ? Eller hvordan skal vi kunne tro på argumentene til politikere som med frykt måtte overleve med kun 20 liter vann PR døgn i sitt hjemland og at hun er redd for samme scenarioet her til lands ? Hvordan skal vi kunne godta en utgiftsøkning på i bestefall 15-20 tusen i året PR bil pga noen tror at , ALLE KAN VELGE BORT BIL ? 

Hvordan kan vi godta at noen kommuner legger inn i budsjett at de skal gå med milliard overskudd pga bom ? Eller at vi med bil skal betale gilde etter at slepphendte politikere har vært på halleluja møter «under flagget til det GRØNNE SKIFTE» 

skal vi godta BUSKERUDBYEN´s planer om bruk av 1,5 MILLIARDER BOMPENGER til utbygging av sykkelveier ?

Skal vi godta at fortetting er framtida – at de skal lage det ulevelig å bo på bygda pga staten sier at det er smart ? Får de viljen sin så vil alle bygder i Norge få samme status som maihaugen på Lillehammer – kulturminne …. 

Skal vi godta at staten mener at «nullvekst» er en reell framtid – altså kun økning i transport til fots-sykkel og offentlig transport .. 

ER DU -SOM BILIST VILLIG TIL Å GJØRE ALT FOR Å «REDDE DET GRØNNE SKIFTE» , betale hele gilde , slik at «verdens beste oslo» kan reise rundt i verden å si att vi er best 

ER DU VILLIG TIL Å BETALE INNTIL 10% AV DET DU HAR IGJEN I DITT DAGLIGE BUDSJETT FOR Å KOMME PÅ JOBB,SKOLE,FRITID,BESØK,BUTIKKEN,LEGEN,SYKEHUSET,NAV eller hva du ellers måtte trenge å oppsøke for å ha ett liv.

JEG SYNES VI KAN BOMME INNE ALLE SOM BOR I STORBYENE – OG IKKE MINST IKKE LEVERE VARER OG TJENESTER FRA UTSIDEN OG INN, SÅ KANSKJE DA SKJØNNER POLITIKERE – BY OG LAND , HÅND I HÅND …….

og kjære MDG og alle andre miljøfantaster – dere er for å stramme inn og redde miljøet med avgifter i storbyene – mitt forslag er at alle osloborgere som tenker seg på fjellet nå i høst og vinter ,må betale en fjellavgift – tross allt – DER ER DET URØRT NATUR SOM BLIR RASERT unødvendig fordi dere må på fjellet i få friskere luft enn  , og for Guds skyld – skulle en ku angripe dere på fjelltur , DEN BOR DER ! 

bygdepappa til 5  https://youtu.be/VIcYpnI9Ptk

#by #bygd #trafikk #miljø #penger #mdg #blogg #reager #action #gratis 

Breeems – jeg vil av !

Hvem er så jeg som har denne bloggen ? 

Sjekk : https://www.facebook.com/sveinjrslatsveen/videos/10155853478695677/

Så får du se en 40 minutter live sending jeg hadde på Facebook sia mi . 

Støtt oppunder en ivrig 5 barnsfar med masse på hjertet 🙂 titt innom innleggene , fortell både ris og ros – denna karen takler meninger

– vis din mening 

#live #tv #facebook #meninger #kommentarer #mann #pappa #far #familie #fremtid #blogg #diskusjon #mote #liv #barn #skole #utdanning #fritid #hobby 

Endelig skjer det no !

folk som deg og meg har faktisk skjønt at det nytter å si at man ikke godtar allt som blir trykka nedover hue på oss , endelig beviser den trauste lojale nordmann at nok er faen meg mer enn nok ! 

Nå er det bare å håpe at folk fortsetter å trykke på og ta over media på en slik måte at politiske partier skjønner at det faktisk DE som er til FOR OSS og ikke motsatt . Den norske politiker er så utrolig bortskjemt med at vi KANSKJE sier vår mening annenhver år – eller enda sjeldnere , og da kun ved stemmeurnene ! 

Det er på tide at de som sitter på stortinget skjønner at det er ikke bare å «love Gull og grønne skoger» før ett valg , kun for å sikre seg egoistisk nok en karriere stige videre etter endt 4 årsperiode . Det er å på tide at folk ser hva de har stemt på , OG at de stiller krav til de som fikk stemmene om å faktisk gjennomføre det de lovet ! – i det minste forklare velgere åpent hvilke kameler de stadig må svelge for å berge  egen stilling . 

Folk mister totalt tilliten til politikk slik den har blitt gjennomført siste 20 år , med skittkasting i alle retninger og faen ikke ett eneste klart standpunkt .

se bare nå i bomproblematikken , hva er standpunktet til de som er i opposisjon ? Hva mener Støre ? Har vi ett alternativ til dagens regjering i det hele tatt ? Kommer mikro partiene til å sitte med like mye makt etter neste valg ? Hva er neste avgift som står på vent i stortinget ?  

Hold trykket oppe folkens – DET ER VÅR FREMTID DET DREIER SEG OM . Skal vi fortsatt ha en fremtid hvor bomvei , seteavgift og sukkeravgift er regjeringen og Stortingets største kjepphester ? 

Følg med på hvilke saker som ligger inne til behandling i nær fremtid , sånn at vi ikke nok engang møtes av en bølge med nye «lette inntektsbringende» avgifter for å dekke opp under Stortingets totale sløseri .

hissig.no 5 barnspappa 

Flertall for bomveier !

Dagbladet kunne med glede melde om flertall for bomveifinans i Norge ..

da måtte jo jeg ta en undersøkelse på Facebook 

Nå har vi rundet 1000 stemmer på ett døgn – HVOR ER FLERTALLET ! 

#dagbladet #nyhet #avstemming #vei #flertall #spørreundersøkelse #tag #vg #tv2 

Kondolerer !

Det er med største med følelse og forståelse at jeg må kondolere norske lokalpolitikere .

 

Tiltro og forståelse er nå offisielt lagt død , mangel på å se konsekvenser for barnefamilier , eldre og de som bor utenfor deres verden er totalt fraværende .

 

Hvordan er det mulig å stemme for å stenge folk utenfor samfunnet ? Hva tenkte dere når dere sa ja til å øke utgiftene til de som allerede må tenke på hver krone som må ut , hvor mnd ?

 

Har dere ikke sett ut av vinduet når dere sitter på deres kontor og planlegger bypakker og bommer i hytt å vær .

 

Hva skjer den dagen renta i tillegg går opp , den dagen næringslivet sier stopp , den dagen lommeboka blir tom ? Har dere tenkt så langt ? Eller er dere blendet av visjoner og drømmer om ett Norge som kun består av fortetting og små boenheter ????

 

Våkne for faen , nå er det mer enn nok !

Og til dere som synes dere stemte frem rett person og parti til rett sted – vær så snill å tenk før neste valg .. 

Mine tanker går til Jæren , Stavanger … føler med dere !

 

Frustrert ja !

 

Hilsen oppgitt men ikke død pappa til 5

#politikk #familie #nokernok #trafikk #penger #menneske #fritid #vei #bil #økonomi #

5 barnsfar OG BLOGGER

Anonym :Syns du er vanvittig tøff som tørr å skrive alt du mener! Fortsett sånn 🙂 Dessverre er det ikke alle som tørr å si meningene sine her i verden, og enkelte ganger blir man også sett ned på om man virkelig gjør det.

Men 5 barn?! Hvordan rekker du alt? 🙂 Du er ikke aleine med de, vil jeg tro? Stå på 5 barnspappa!

 

SVARET ER LIKE ENKELT SOM DET ER HERLIG : 

Jeg har verdens beste samboer og 5 herlige barn (4 gutter og ei dronning) som er utrolige til å hjelpe til -og ikke minst støtte gammer´n i huset med alle hans påfunn . Uten dem hadde ikke verden min fungert i det hele tatt .

jeg hadde egentlig bestemt meg for en ting , nemlig det å ikke bruke familien på bloggen min – ikke fordi jeg skammer meg over dem , men pga de er mine nærmeste og litt privatliv må man tross alt prøve å ha 😉 

hva synes dere ? Er dere INTRESSERT i hvordan en familie på 7 – helt vanlige mennesker under samme tak i alderen 2 til 47 har det i hverdagen ? 

Trenger vi en «normalblogg» hvor hverdagen består av bleier-klesvask-og deilig rotete hus som beviser at det LEVER folk der ? 

Trenger vi en kontrast til det perfekte «hvite» hjem sånn at folk kan føle seg normal når oppvasken flyter fordi småttingene krever oppmerksomhet ? 

Jeg vurderer sterkt å lage en slik blogg – særlig for å få igang oss menn , få oss til å skjønne hvor heldige vi er som har noen som holder fortet for oss der hjemme 

DAMER – hva synes dere ? 

HILSEN PAPPA TIL 5 BLOGGEREN 😉 

 

#blogg #familie #mann #mannfolk #barn #jobb #karriere #toppblogg #tag