Hallo!

 

Husker du den tida når Norge ble sett på som det sunneste stedet i verden , stedet som ble gjenkjent på freia melkesjokolades lykkelige kuer i fjellheimen . Melk og 5 om dagen – brød med smør og brunost var det sunneste i verden , fisk og kjøtt var grunnlaget for enhver middag .

Noen vintre var snøfylte og iskalde , noen ganger føltes det som om årstidene hadde bytta plass .

Folk reiste rundt i dette landet , lykkelige med picnickurv og grill .

Vi hadde verdens beste idrettsutøvere , verdens beste gjennomsnittlige levealder , verdens best bevarte fjellheim og natur

– hva er det vi sitter igjen med nå –
Profeter som skremmer livskiten ut av barna våre , voksne mennesker som skremmer ungdom så brutalt at de velger å gå i demonstrasjoner med bannere som de har skrevet «hvorfor skal jeg studere for å bli noe i framtida – jeg har ingen fremtid» .

Hver dag pumpes det ut propaganda om at «verden går under» – vi må endre ALLT det vi har gjort hittil i verden for å «redde» verden fra en sikker undergang ..

Kjære politiker – kjære miljøaktivist – kjære profet :

Hvorfor skremmer dere barn ? Hvorfor krever dere ikke at STORE PRODUSENTER , STOR FORBRUKERE , STORE FORURENSERE tar ansvaret ?

HVORFOR truer dere fram såkalte miljø tiltak som KUN bidrar til større økonomiske forskjeller – mere skremte barn – mere fortvilte familier ?

Kan 1 politiker ta seg bryet med å svare meg på 2 enkle spørsmål :

– hvor mye ren luft får man får 1 milliard kroner ?
-hvor mange år fler kommer jordkloden til å overleve pga avgifter (les penger , økonomi , miljøkvoter , miljøavgifter )

Hilsen
5 barnsfar som forbereder seg til valget

Del og spre gjerne – kommenter – krev svar nå !