Elbil – nå får vi endelig se !!!!

Nå ligger det klart nye avgifter på elbil , Teslamenigheten Viser snart sitt sanne ansikt .. er de en gjeng med sleipe opportunister eller er de genuint ute etter å redde verden fra en sikker død??

Får vi en elgate ??? Kommer de til å stå i hylekor over at de faktisk må tenke over egen bruk av bil slik vi andre er blitt presset til å gjøre i vår «frie» verden ..

Jeg har dessverre måttet slite med dieselbiler og betalt avgifter i fleng etter at DIESEL ble det nye utrykket på djevelen selv , men jeg har gjort det jeg kan for miljøet allikavel . Jeg har prøvd så godt jeg kan å kjøre økonomisk , jeg unngår tider med kø , jeg kjører ikke unødig i områder med mye forurensning og ikke minst … jeg unngår så langt det er mulig å kjøre egoistkjøring (dvs alene i bilen )

Så nå håper jeg att alle de i sine svære 7 seters lommelykter å tar del i den dugnaden med å kjøre hensiktsmessig slik at svevestøv , kø og generell slitasje også går ned for elbil .

Eller er det sånn at elbil bare er for den ene egoistiske miljøverneren SOM IKKE kjøpte elbil fordi prisen var utrolig gunstig ??

Utfordringen er klar , færre biler på veien = mindre kø og forurensning …

Ja til lik prising av bilavgifter og bompasseringer!!! Jeg betaler tross allt drivstoffavgift i tillegg

Hilsen undrende 5 barnspappa

slutt med det dritet og gjør det folk har valgt!

Norge har valgt , det norske folk har talt – høyre og FrP har venner overalt..

bak stengte dører sitter fyrsten og rører ,mens hans venner vil ikke sine feil bekjenne.. fra siden kommer giskeˋn inn klar til å bruke pisken sin. Det er hans tur til å få viljen sin – i ett arbeiderparti på vei lengre ut i tåka nå , på vei til å bli ett parti for de veldig få .

fra samme sia i stortingssalen sitter en mann som er i ferd med å bli stormannsgalen , Lysbakken ser mulighet for sine og seg – han lover helvete for deg å meg . Han er nesten som mobydick hvalen ..

Demokratiet i Norge er jaggu på gli , når de minste partier får allt å si – KrF ,ja de sliter i sin egen tro , de har en leder som prater , men som ikke sier no. 

4 tapte år i helvete var var trusselen fra valgkampens start , jaggu på tide att politikerne skjerper seg snart … de er valgt av folket for å jobbe for oss – ikke sitte på kammerset å krangle og sloss.. 

de er vel voksne mennesker med utdanning og greier , de får la FrP , og høyre få fortsette å bygge veier – det var tross allt de som kunne feire en seier.. 

 

hilsen 5 barnsfar som ønsker fremdrift og sikkerhet istedenfor stillstand og krangel.

ALLE SKAL MED ………….

 i ett land lang der nord , der alle tror smånisser bor – er det snart valg igjen- 

“alle skal med ” roper han som er lovnadene smed , han roper “stem på meg” så skal jeg vise dere vei ….. ut av samfunn som er blitt kald og stengte dører overalt – kom med meg så skal vi sammen finne skatten og skru på sjarmen – og slippe alle inn i varmen . 

Han står der med pekefinger så skarp og med ett hovent blikk håper han på å gjøre ett varp . Han vil ha stemmen , ja både din og min for da blir HANS fremtid så fin. 

Bak hans rygg har han en hel leir , eller skal vi kalle det lakeier … de som tilber sin stjerne og skaper en kjerne som gjerne vil styre vår skute inn i det fjerne … 

han roper høyt denne mannen , hans tid er i ferd med å renne ut . Hvert sandkorn bringer en perle , av svette på hans kinn… han vet han er i ferd med å miste taket på viljen – både min og din. 

Desperate angrep , kall det gjerne retorikk – blir kastet ut i luften , det var det rådet han fikk… litt rart da at vi ikke fikk med oss hva han mente når han gikk… 

4 ÅR HAR DERE TAPT ! Var hans ord når valget startet – nå sitter han der snart å tenker 8 år har jeg tapt – på valgvaket .

 

TUSEN TAKK TIL : SIV , ERNA og SYLVIE og ikke minst KJETIL for å ha gjort veien både rett og lett , inn i valglokale for å stemme på 4 nye år rett og slett . For makan til rakrygget og målrettet gjeng , som kan prises med lovord i fleng , fortjener ett brakvalg før de går i seng – morgenen etter fremtiden starter på nytt med stabilitet som ikke blir flytt .. 

hilsen 5 barnsfar 

 

#blogg #politikk #frp #sylvie #erna #støre #valg #norge #retorikk #vg #dagbladet #familie #fremtid #meninger 

Jævla rasist …

Du som fordømmer andre og krever at din tro er bedre enn min , du som vil omgjøre mitt land og skape tvil om vårt levesett , du som leser i DIN overbevisning at du skal kreve få vårt land og at du og dine følgesmenn er overlegne i vår verden – DU ER RASIST

…ENHVER distinksjon, ekskludering, restriksjon eller preferanse basert på rase, farge, avstamning eller nasjonalt eller etnisk opphav som har til formål eller effekt å nullifisere eller svekke anerkjennelse, nytelse eller utøvelse på like vilkår av menneskerettigheter og fundamentale friheter i det politiske, økonomiske, sosiale, kulturelle eller noe annet område i det offentlige liv.»

PÅ TIDE Å SE AT RASISME GJELDER ALLE FOLKESLAG ????? eller er det bare vi nordmenn som skal frykte dette ordet ????

Norge – rasismens hjemsted

ett Norge i forfall , hvor rasisme er blitt hverdagslig , hvor vårt naboland ser på oss som ett råttent eple som dingler sine siste dager på treet før vinteren slår til med sin kalde kyniske årstid … 

dette er bilde av vårt land – Norge , disse siste dager før stortingsvalget , skapt av media og opposisjonspartier som ønsker makt , nøkkelen til vårt felleskap . 

Har de siste fire årene vært så ille ? Er vi blitt en gjeng rasister som kun er ute etter å trygge vårt innerste jeg ? 

Norsk økonomi er på opptur , infrastrukturen er styrket vesentlig , vi kom godt ut av en av de største folkevandringen siden andre verdenskrig , vi kan fortsatt ta vare på de som bor i dette landet på en økonomisk trygg måte , reell arbeidsløshet er på vei ned , norske bedrifter ønsker i større grad å forbli norske .

i en valgkamp hvor alle midler plutselig har blitt lov ( bla vulgære musikkvideoer fra “toppblogger” Sophie Elise , som bedyrer sin politiske innsats i sitt ” personlige møte med Støre” , hvertfall sin søsters glødende engasjement ) synes jeg motpolene til dagens regjering direkte har “driti På draget ” , usmakelige avbrytelser og pekefingre har haglet i en hver debatt – mens standpunkter og saker har vært mildt sagt fraværende . 

DU MÅ jo ha fått med deg hva arbeiderpartiet står for ! Skriker den innerste kjerne av den trauste menighet som har stemt det samme i flere slekters gang . JEG har faktisk ikke skjønt annet enn at AP Står for økte skatter og avgifter , åpnere grenser og større goder for innvandring , KALL MEG GJERNE DUM – men ingen fra AP har oppført seg slik at jeg vet bedre … de har vært mer opptatt av å messe opp og opp igjen de samme setningene OM FRP OG HØYRE . 

Hvordan kan man tro at man kan vinne noe her i verden med bare å kritisere andre , å ikke tydeliggjøre sin egen agenda ? 

Jeg skrev ett blogginnlegg tidlig i denne valgkampen , og gjentar gjerne hvert ord 

noen sier alltid hva vi skal gjøre , vi bor jo i ett fritt land og må ikke høre på Støre .

valgkampen er godt igang og partiene jakter på nøkkelen til kongerikets dør – ja nå jobber de hardere enn noen gang før … den sittende regjering har hatt 4 flotte år , de gjorde som de lovte og tettet igjen mange sår . 

Arbeiderpartiet har plutselig begynt å jobbe , selv om det føles mere som om de har vært på kurs for å mobbe .. de henter inn helter fra nord og til sør , ja til å med bloggere som ikke vet hva de gjør . Allt for å synes disse dagene frem -slik at de lettest mulig kan ta valgseieren hjem .. men saker og lovnader , det har de da ei – de ønsker kun skatter fra deg og meg . 

Så si meg da Støre hva vil du jeg skal gjøre ? Høre på Sophie Elise å stemme på deg ? 

Ett land er best tjent med noen handlingens menn og de kan være kvinner som kan fortsette frem , vi har Erna , Sylvi og ikke minst Siv , de har jo bevist at de kan holde Norge ved liv …

Veien til seier har sittende regjering faktisk bygget selv , med en aktiv minister med videoblogg hver kveld . Norge lukter asfalt , infrastrukturen blir styrket – det er jaggu mer en AP hadde rukket . 

Det hjelper ikke lengre med trusler om tapte år , det hjelper heller ikke å ta seg en tår – Norge tar veien inn i 4 nye år 

hilsen 5 barns pappa 

godt valg folkens 

#frp #høyre #ap #arbeiderpartiet #4nyeår #valg2017 #politikk #norge #stortingsvalg #vg #nrk #tv2 #blokk #politikk #nyheter #sjokkmålinger #partipolitikk #sophieelise #toppblogg #topp #lesere #clickbait #2017