Miljøparti ?


Miljø og fremtid er viktige saker ,men hva er miljø? Og hva slags fremtid vil vi få ? 

Vil vi få ett bedre miljø og vil det norske folk stå bak forslag som grenser til vanvidd ? Når skal vi se ett parti som klarer å tenke utenfor sitt eget nabolag? Trenger vi ett nasjonalt parti som innretter sin politikk kun etter storbyenes muligheter og problemer ? Trenger Norge som nasjon politikere som oppfordrer det norske folk å kjøre kollektivt , da dette i virkeligheten er mulig kun i de store byene ? Trenger vi en politikk som trer flere avgifter og utgifter til distrikter hvor bilkjøring og person/godstransport kun er mulig på vei ? Det er utrolig lettvint å sitte midt i oslo å si att bilen kan stå , når trikk , tog og buss stopper rett utenfor døra hvert 8 minutt…  Litt værre der bussen kanskje i beste fall kommer 2 ganger i døgnet …. Er det rettferdig att de som MÅ bruke bil skal finansiere byutopier og visjoner om grønne lunger på Aker brygge ? Håper att noen snart forstår att det pengene som ligger til grunn for storbyøkonomien faktisk kommer fra distriktene , fra bygdene  og skogene… Og ikke minst Nordsjøen . Verdiskaping kommer ikke fra storbyene , men faktisk fra der råvarene finnes … Kanskje alle råvareprodusenter burde stoppe opp noen dager for å fortelle en gang for alle hva det er som holder ett samfunn igang , att detaljhandel og børs faktisk bare er ett biprodukt som bør tenke på hvor jobbene deres stammer fra? Blir litt latterlig når partier legger ned føringer som ødelegger primærnæring , for de har sett seg blinde på papirverdier på oslo børs…. Papir er ikke noe Norge kan overleve med i det lange løp…. 

Og PLEASE , hvis dere vil tenke miljø i stor skala ,se til Sverige og deres subsidiering av alternativ oppvarming av både offentlige og private bygg… Der er muligheten for bedre miljø i stor skala og langvarig permanent virkning. 

Takk

#miljø #parti #avgifter #bil #samfunn #mdg #oslo #norge #buss #kollektivt #verdi 

Du er feit , innrøm det……

-hvorfor sier vi det ikke sånn det er? Hvorfor skal meninger alltid pakkes inn i vanskelige ord og uklare uttrykk ? Hvorfor skal alle ting som blir gjort ha en unnskyldning bak seg ? 

-hvis en person er sykelig tynn , da har personen åpenbart spist for lite eller mangler evnen til å ta til seg næring…. -men personen er fortsatt sykelig tynn…

-hvis en person er sykelig overvektig , da har personen åpenbart spist for mye eller mangler evnen til å forbruke næring ….. -men personen er fortsatt sykelig overvektig 

i begge tilfeller trenger personen hjelp, i begge situasjonene trenger man faktisk å bli påminnet realitetene for å holde fokus på å bli friskere og bedre. 

Eller skal Du som kritiserer faktisk prøve å støtte den som sliter ? 

Ja til mere AVGIFTER !

Husker du den tida :

-når bestemor sine hjemmelagde kjøttkaker var luksusmat 

-når gul saft var no man kosa seg med 

-når sko og klær var julegaver man satte pris på

-når lørdagsgodt var kun på lørdager 

-når julegodt tel jul kom alltid i desember 

-når naboer kom på besøk 

-når familie samlet seg til dugnad på gården

-når foreldra var overlykkelig over å få en tegning av noe barnet kalte hest

DA VAR DET IKKE :

-CO2 AVGIFTER

-MOMS PÅ SERVERING 

-BOMAVGIFTER

-SETEAVGIFTER

-EIENDOMSSKATT

-DRIVSTOFFAVGIFTER

-MILJØAVGIFTER

-NAVREFORMER

-SKOLEREFORMER

-ELAVGIFTER

-ELBILFRITAK

-MDG

-POKEMON GO

-UENDELIG MAS OM DUGNADER OG INNSAMLING TIL KLASSEKASSER

-12 MND RUSSETID

-CLASSYWALK

-BYREGJERINGEN 

-ADHD

-ADD

-TESLA

 

 

……………..MEN FOLK VAR LYKKLIGE

HVORFOR FORTSATTE FOLK IKKE MED DET Å VÆRE LYKKELIG

kanskje avgifter ikke er svaret……

Faen så respektløst !

hvordan er det mulig att ett demokrati der flertallet skal bestemme ett lands fremtid blir styrt av ett microparti som venstre som attpåtil har en leder som virker totalt uinteressert i landets sikkerhet ? Trine Skei Grande …..– hvordan vil du reagert  hvis det var du som sto på talerstolen , å samtlige tilhørere satt på telefonen og leita etter virtuelle egg ? Hvordan tror du 1000 arbeidere på rygge flyplass føler att du som person står frem , etter å ha startet en heksejakt på norske arbeidsplasser i miljøets tegn ? Hvordan våger du og ditt parti å mene att dere i det heletatt har rett til å kreve medbestemmelsesrett , når det eneste dere gjør er å fremme  den ene svada saken etter den andre ? 

Er det å være folkevalgt så utrolig lite spennende att oppmerksomheten i høringer er lik 0 , fordi en politiker påstår att hun er opplest i saken på forhånd ? Da lurer jeg på hvorfor høringer blir holdt i det heletatt…. 

Hvilke signaler sendes til seinere generasjoner , andre land da folkevalgte utviser en så stor mangel på synlig interesse og forståelse ? Er de blitt en gjeng arrogante ,sløve mennesker som VET att SIN arbeidsplass er så sikker att de bare kan gjøre hva faen de vil ? Og samtidig kritisere de som faktisk gidder å gjøre noe for landets fremtid ? 

Hadde ett privat selskap kunne drevet på samme måte ?

Frihet = fred ?

hvor er vi på vei egentlig? Hva er egentlig meningen med det å eksistere ? Hva har skjedd med rollemodellene og forbildene ? 

Hva skal jeg fortelle mine barn om hva framtida bør inneholde , når man ser hva som blir lagt vekt på i samfunnet ? -bør jeg gi etter for flertallet å si att det å bry seg om ,det å skape for andre , det å være menneskelig -att det er “ut”? 

Her om dagen kom dattera mi med ett spørsmål som jeg synes viser hvilke tanker skoleverket gir unga vår , hun spurte : HVORFOR SKAL VI LÆRE HISTORIE ? DET ER JO BARE TING SOM ALLEREDE HAR SKJEDD ? 

HMMMM…. Hva har skjedd med det å forklare hvorfor ting er som de er ? Hva har skjedd med å forklare hvorfor samfunnet vårt ser ut som det gjør ? Har det blitt tabu å forklare vår egen historie ? Har verden blitt så stor att vår egen fortid er tapt ? Har barns kontakt med eldre generasjoner blitt så dårlig att de mister deres erfaringer ? Har eldregenerasjonen blitt så opptatt av seg selv att de ikke gidder fortelle hvordan de hadde det ? 

Samfunnet vi lever i nå er blitt så flerkulturelt att vår egen kultur har blitt en severdighet ! 

Se på for eksempel vårt syn på andres eiendom og verdier , vårt syn på frihet og trygghet , vårt syn på rettigheter uansett kjønn….. Har det blitt temaer vi ikke skal fortsette å prate om fordi det  “kan støte ” nye grupperinger her i landet ? 

-ikke har vi rett til å fortelle om , eller fremheve kriminelle fra spesielle steder 

-ikke kan vi gå til forsvar mot trosretninger som angriper vårt livssyn

-ikke kan vi velge å forby meninger som undergraver våre regler og normer 

-ikke kan vi kontrollere elementer i samfunnet som skaper frykt og uro uten fare for å bli uthengt som rasist eller bli stemplet som gammeldags og innehaver av fremmedfrykt 

-ikke engang de som har bodd lenge i dette landet , som ser att sitt folk er i ferd med å ødelegge får lov til å bli hørt 

-til og med vår egen kirke og trosretning har lagt lokk på seg selv i fare for å støte ut andre truende trosretninger… 

Er det slik att det å være norsk skal bli en attraksjon vi kan vise frem på egnede steder , slik som folkemuseet på Bygdøy og maihaugen på Lillehammer ? Er det blitt så “ut” å være norsk att det er bare på 17 mai vi skal vise hva vi står for? 

Er det blitt sånn att vi er i ferd med å bli gjester i eget land og att vi er i ferd med å tape våre egne rettigheter ,og kun sitter igjen med forpliktelsene ?

jeg skulle ønske att man turte å kalle en spade for en spade …- ser bare når dypt fanatiske ledere står å kaller en vanlig nordmann for rasist , da må det være rett å kalle den samme leder for terrorist … Og det må komme plikter til å følge norsk lov , når man tross allt er på norsk jord… Det er vel ikke slik att det er vi som skal tilrettelegges slik att såkalte minoriteter ikke skal føle seg utenfor… Vi begynte så fint med de første som kom til dette landet , med å integrere de inn i vårt samfunn slik att de kunne få det like godt som oss…. Nå tilrettelegger vi vårt samfunn til deres levesett som de flykter fra …….. Og da er det ikke bare vi som taper vår #frihet .

 

 

 

må man skrike for å bli hørt

-må man skrike for å bli hørt

Leser i nyhetene om fadder uker på høyskoler hvor det tydeligvis bare ett ett mål for øye … Sex og underkastelse….- 

hva faen skjer med verden når du må gi av ditt innerste personlig liv for å bli godtatt i ett studenter samfunn?  Hvem gir disse “fadderne” muligheten til å drive på slik de gjør ? Hva faen er målet ? Det som er mest skremmende er att disse såkalte “faddere” ender opp som ledere i samfunnet , de ender som foreldre , de ender som forbilder for neste kull…. 

Kanskje de ender som advokater som sørger for frikjennelse av voldtektsmenn… Eller forkjempere for rettigheter til kriminelle .. 

Kanskje de ender med en bakgrunn som senere kan utnyttes for deres loyalitet og integritet..—-

hvor er verden på vei hvis dette skal være starten på karrieren til de som skal passe på deg og meg ?

Jeg bare lurer…- fordi hjertet mitt skriker

hva faen

hvis du går rundt med snauklipt hår ,svart skinnjakke og tatovering er du :

-nazist -rebell-hedning-rocker-satanist-nasjonalist eller i beste fall medlem av en ultrakriminell MC gjeng.

hvis du går rundt med dress , stresskoffert og brylkrem i håret er du:

-kontorist-advokat-økonom-bolighai-skatteinnkrever eller i beste fall en bedriftseier ute etter å få mest mulig profitt.

hvis du kjører rundt i en hvit sjabby varebil er du :

-bonde-elekriker-rørlegger-sliten familiefar eller i beste fall en kriminell fra ett østblokkland som stjeler allt du ser… 

Hvis du har tatoveringer er du :

gal-forfengelig-dum-kriminell-oppmerksomhetssøkende-urenslig eller i beste fall superfarlig for samfunnet…..

felles for alle disse over er att de MÅ bare tolerere å bli kalt det samfunnet ser på dem som…..

MEN HVIS DU ER EN :

-ekstrem islamist-terrorist-mannsjovinist-kvinnehater-som har lyst til å ødelegge vår levemåte for å innføre det du flyktet fra ….. DA SIER MYNDIGHETENE ATT JEG SKAL SE PÅ DEG SOM EN UTØVER AV VERDENS MEST FREDGIVENDE TROSRETNING ? Hmmmmmmm………

hilsen sliten familiefar med tatoveringer og snauklipt hår som hører på rock på fritida 

Hvor naiv går det an å være ?

Jeg leser stadig vekk om politikere utenfor sittende regjering som uttaler att de ønsker FLERE innvandrere velkommen inn i Norge , og som totalt forsvarer alles rett til å utføre sin tro å tradisjon på norsk jord .

– hvor går grensene ?

Synes du att det er helt i orden at :

-det står store grupperinger å slenger ut mishagsytringer og fordømmer vårt levesett totalt og kun er ute etter å få vårt land under deres tro og gudebilde?

-att vårt frie menneskesyn når det gjelder kvinner og barns rettigheter skal gradevis bli undergravd av tilretteleggelse for å passe inn i deres trosbilde?

– att våre normer og regler blir satt til side fordi 1000 årsgamle regler og historier blir sett på som "den eneste rette vei"

Jeg synes det er jævli rart att Norge og Norden har klart det kunststykke å bli en gjeng med godtroende nisser som sitter på gjerde å ser att alle eplene i hagen blir rappet rett foran øynene på oss … Har vi gått i den tro å ment att vår hage er uuttømmelig ? Att vårt lille land skal redde en hel verden ? Att alle de som mangler den minste ting kan komme til Norge å få akkurat det de trenger ?

Hvem var den idioten som ga verden beskjed om att Norge er stedet der allt er gratis og allt blir gitt til alle ???

Var det en person som burde visst gjennom arv og erfaring att Norge er bygd på lettvint oljeuttak og ett folk som har vært svært arbeidsvillige og ett av de værste skatte og AVGIFTS belagte steder i verden ?

Hva blir fremtiden ?

Skal vi se til SVERIGE ? (Så Sveriges statsminister var på utøya ) å ende opp med gettoer hvor hverken politi eller nødetater tør å bevege seg ?

Eller bilbranner hver eneste natt ?

Eller skal vi se over til England , hvor det er blitt NOGO soner for briter ? Hvor eldre pensjonister sitter innelåst i frykt for overgrep ?

Eller skal vi se på oss selv og prøve å skape ett norsk samfunn for alle oss som bor her i landet nå ? Inkludert alle de som har kommet de siste årene , men vi må ikke glemme Norges identitet ! Og normer

Ny høst ….. Nye muligheter

En liten tanke til alle der ute 

Ferien er snart over for alle , både store å små . Noen skal begynne ett nytt liv , ut av trygge barnehager hvor alle passer på de søte små , noen ut av barneskolen , ut av barnetilværelsen , bli ungdom , noen ut av ungdomsskolen , bli voksen , noen ut av videregående , bli selvstendig og gå inn i arbeidslivet , noen ut av arbeidslivet og inn i pensjonistenes rekker , noen over i livets slutt …. 

Alle er vi på vei videre , noen med masse selvtillit og kunnskap , målretta og rak i ryggen. 

Noen veit ikke helt …… 
Hva skal jeg bli ???? 
Hva kan jeg????
Hva tør jeg ???? 

Noen hadde ett mål …. Men på veien bomma litt 

FELLES FOR ALLE ER ATT VI ER PÅ VEI , hvor veit ingen og hvordan er umulig å planlegge …. 

Mitt ønske for alle er att vi står bak hverandre å dytter hverandre fram … For det er dit alle ender , på slutten .. 

Så alle sammen ta vare på hverandre og bygg fremtid , opp og frem , så vil alle komme lykkelige hjem 

Og siden jeg er litt interessert i trafikk , HENSYNSFULL , AKTSOM OG VARSOM GJELDER IKKE BARE I TRAFIKKEN 😉 

God sensommer og høst folkens !
 

“DRØMMEMANNEN” eller er du marerittet

Du flyr rundt i verden og sprader med dine vinger , du sprer rundt deg med gode ord og sjarmerer alle i senk , samfunnet ser deg som ett forbilde og alle ønsker seg din suksess … Du er alltid festens midtpunkt og alle jenter drømmer om en som deg , du vet att du kan få akkurat den du vil – du er den perfekte utgaven av en mann , veltrent , pen og akseptert 

-helt til den dagen du står der med en liten pille som du putter i drinken til den jenta som faktisk så hvem du var , den som ikke falt for dine fagre ord , den som ikke ble blendet av gull og kroner .

-helt til den dagen du får ett nei , men alikavel velger å bruke din fysiske makt for å fylle ditt behov og tilfredsstille ditt ego 

-helt til den dagen en som handler dine varer ligger i rennesteinen og skjelver etter mer fordi han ikke hadde de pengene du så sårt sku flagre rundt med …. 

-helt til den dagen din siste erobring våkner til ett mareritt når du blir frikjent av samfunnet fordi du er en så likanes kar 

-helt til den dagen folk ser deg som den du er , en jævla snylter som går over lik for å være best . 

-helt til den dagen du forgriper deg på dattera mi ……… 

SÅ KJÆRE MANN 

mitt krav til deg er att : 

-for å være en riktig mann så skal man følge disse regler :

-respekter ett nei 

-aldri utnytt din stilling eller styrke 

-kjør en jente trygt hjem og sørg for hennes sikkerhet 

-tenk alltid på å behandle ei jente som din eneste datter , hun du møter er kanskje min eneste.. 

 

OG TIL DE SÅKALTE LÆRDE MENN SOM I DET SISTE HAR STÅTT FREM I MEDIA OG FORSVART OVERGRIPERE 

Jeg er flau over å være mann , hvis det dere viser og mener er det å være MANN……..

skjerp  dere…………..

tenk hvis det hadde vært DIN DATTER , KONE , SØSTER ELLER MOR…….. VILLE DU MENT DET SAMME?

jeg bare lurer…— DRØMMEMANNEN KAN BLI DITT MARERITT 

#hemsedal #mann #kjærlighet #familie #overgrep #voldtekt  #mammablogg #pappablogg