I blanke messingen

Bloggverden hardner til å stadig vekk slippes følgere og #lesere lengre og lengre inn i det private liv . Kløft og rumpe er ikke lengre nok , man skal vise alt uten å vise det som betegnes som forbudt , kroppsfikseringen er enorm og helt ute av kurs .

Hvor mange normale mennesker klarer å leve ett liv på alskens dietter og treningsopplegg ??? Hvor mange klarer å alltid se fresh ut og alltid ha det strøkent hjemme ??? Hva slags verdisyn er vi #voksne i ferd med å pålegge barna våre ???

Jeg veit ikke helt hva jeg synes om at mine #foreldre , under hele oppveksten , hadde løpt rundt å tatt selfies hele tiden , eller at de hadde blogget om hver minste fremgang eller #sykehus besøk de måtte ta pga mine stadige uhell på tråsykkel og lign .

Jeg var Jævli heldig å var tenåring på 80-tallet , tiåret da pupp var pupp , #klær var det du ønsket selv å gå med , kreativitet og særhet ble sett som positivt , jenter var #jenter , #gutter var gutter , jenter var gutter og noen av oss gutta så vel mer ut som jenter . #Verden dreide seg rundt "we are The world" og livet var en #reise i farger .

På #badestranda var det hud som ønsket å bli brun av den evige sommeren , ingen tenke på hvor mye hud som vises – det var sommer

– nå selges nakenhet til høyeste pris , akkurat passe tildekket , akkurat passe retusjert , akkurat slik "alle" skal se ut – fordi "alle" vet hva som er perfekt . Vi skal #designe våre liv ned til hver minste bestanddel , sterilt , korrekt , uniformert , regulert , styrt av trosretninger , moteguruer , silikonbefengte bloggere , eller enda værre – en godt betalt #nybakt #mor som har en super blogg .

Hvor er menneskets vilje til egen utvikling , når vi lar oss styre av de som selger sitt liv igjennom en blogg , skaper en barbie og ken verden som er så steril at man kan foreta en åpen #hjerte operasjon på stuebordet uten at det er smittefare ?

Hvor ender vi da ????? – vi starter #livet i blanke messingen , vi ender vel der også !

Og ingen menneske viser sitt rette jeg før man en dag står der , #usminket , #avkledd – som ett #ekte #menneske

#naken #hud #kropp #blogg #pappa

Love The 80's

5 Barns pappa med en drøm

JA TIL ULV !

Så klart at vi skal ha ulv 

Dette store vakre dyret som minner oss om mangfoldet i naturen , de søte valpene vi har sett på TV i utallige dyreprogram . Hvor mange har ikke som barn har drømt om å ha en slik gossin og kosete skapning som minner om en litt stor hund . 

Det at bonden mister sin fremtid og sitt livsverk er jo prisen vi er villige til å betale ,vi som sitter å nyter vår caffelatte på akerbrygge en varm sommerdag . Bønder som driver å slipper ut dyra sine i naturen , bare for at de skal få fri hele sommeren kan jo ikke klage , hvis det blir borte en sau eller to så får de jo erstatning . Det er jo tross allt bare en sau – som bonden ønsker at skal ha det best mulig på beite ,slik at du og jeg kan fråtse i deilig mat til høsten . 

Pass på dyra deres -skriker du , ulveforkjemperen…. hmmm kanskje det hadde vært en ide , at dere som ønsker å bevare en ulvestamme gikk sammen om å gjete ulven – de er tross allt ikke så mange – kanskje båndtvang på ulv er løsningen ? 

Dere som tror bonden har fri hele sommeren mens dyra er på beite , prøv deres hverdag ett år –  det å være bonde er ikke en jobb , men faktisk en livsstil , dere som tror bonden ikke bryr seg om dyra sine – vit at hvert dyr er bondens fremtid – og vår  fremtid . 

Jeg føler med de som tragisk nok har funnet livsverket sitt revet i fillebiter i skogen . Dette er dyr bonden har fulgt opp igjennom en lang vinter , 7 dager i uka , døgnet rundt – for å sikre livsgrunnlag for seg og sine , kanskje har det vært en vinter med store utgifter til dyrlege , kanskje er planen at denne sommeren må driftsbygninger vedlikeholdes slik at dyrene for det best mulig til neste vinter . 

Tenk – mens du sitter der med din latte – det er bondens skyld at du kan nyte den . Er det da for mye forlangt at vi viser bøndene den respekt de fortjener . 

Og ja til ulv – reis til ulveparken på Langedrag – nyt din latte der – mens du nyter DITT favoritt dyr 

 

hilsen irritert 5 barnsfar som dessværre ikke er bonde , og ikke drikker caffelatte 

#ulv #jatilulv #sau #bonde #norge #dyrevelferd #politikk #dyretragedie #norgesbondelag #bonde #politikk #jatilbonden