Facebook – fuckbook -moralens nye vokter ?

det har vært mye diskusjoner om Facebook sine retningslinjer i media for tida og jeg slenger meg på den diskusjonen … mest fordi jeg ikke skjønner en dritt når det dukker opp filmede selvmordsforsøk , dyr som blir kastet ned fra hustak og blind vold blir forherliget i videoer hvor mennesker står å ler av att en jente blir sparket i hodet til hun dør . -hver gang dette skjer melder jeg det inn til Facebook og det takker høflig for att jeg vil trygge hva som blir lagt ut , for noen timer seinere å sende melding tilbake om att innlegget var plutselig helt greit . 

-er det greit å vise video av dyremishandling ? 

-er det greit att ett veldig voldelig innslag hvor bare offerets ansikt synes blir godkjent ? 

-er det greit å vise fulle jenter som blir befølt på det groveste av grupper med unge menn på gata ? 

-er det greit å vise trafikkulykker hvor lett gjenkjennelige mennesker blir kastet ut gjennom vinduet og smadret i biter ?

-er det greit att uskyldige mennesker , eller mennesker uten reell dom og rettsak blir hengt ut med fullt navn og adresse ? 

-er det greit å vise selvmord ?

-er det greit å vise ett barn som blir overkjørt gang på  gang , og folk bare går rett forbi uten å hjelpe ? 

ER DET GREIT Å VISE HVOR FORFERDELIG VI MENNESKER ER MOT HVERANDRE OG VÅRE OMGIVELSER ?

og hvor går grensen ? 

Ser og hvor grensene til YOUTUBE ligger , nakenhet i frivillig form blir  sensurert   , mens mennesker som blir ufrivillig eksponert er helt greit ….

hmmmm, burde det ikke kommet en lov om det å filme , hva sier det om samfunnsutvikling når folk er mer opptatt å filme det som skjer enn å gå inn å hjelpe ? Er verden blitt en 5 tommers skjerm vi lever igjennom? Er vi i ferd med å omskape verden til ett realityshow vi bruker for å samle likes og kommentarer med ? Tør vi ikke komme nær fremmede så derfor filmer vi ? Hva skal vi bruke filmen til ? Egen glede over andres tragedie ? Plutselig er det du selv som ligger der forsvarsløs på bakken å titter opp på lysende telefoner som er rettet mot din skjebne , der du ligger å drukner i ditt eget blod .

-eller neste gang du åpner en fil så er den det kjæreste du har som er blitt filmet ?

HVA SYNES DU ?

 

 

 

Flyktning i eget land

Jeg søker herved med dette om asyl i Norge

Jeg søker asyl grunnet politisk og religion bakgrunn og på grunnlag av att jeg innehar norsk statsborgerskap blir forfulgt av avgifter , skatter og undertrykkelse av mitt levesett som har grunnlag i norske lover og norske verdier .

Min tradisjonelle bakgrunn av manuelt arbeidende , selvstendige arbeidsgivere blir stadig utsatt for nye utgifter og reglement som gjør att min yrkesgruppe opphører å eksistere i sin ordinære form , noe jeg føler er svært krenkende ift min person og familie .

Samtidig med denne søknad krever jeg en høy levestandard med alle samfunnets goder lagt til rette for min nytelse og att hele min familie kan gjenforenes til felles hygge livet ut etter å ha slitt for den norske stat i generasjoner ..

Jeg forbeholder meg retten til å fortsatt følge norske lover og forordninger etter att søknaden er godkjent .

Siden jeg har jobbet stort sett 200 prosent hele mitt liv så regner jeg å med å få full statspensjon ved starten av søknadens godkjenning .

Jeg elsker ……..

jeg elsker jenta mi og barna mine , jeg har verdens beste foreldre og svigerforeldre… 

-jeg tror ikke på Gud ,Allah eller Djevelen 

jeg spiser oksekjøtt , gris og kylling …. Jeg følger norske regler og normer ..

jeg ser naboer klippe gress -selv på en søndag , ser gutter og jenter fly rundt lettkledde på sommeren , og skulle noen ta ett eple i min hage når de går forbi – så er det bare sånn det er…. 

Jeg snakker med alle , blir kjent med en hel verden …. Hyggelige mennesker som forteller om ferden … Jeg har vært heldig hittil på min tur , som begynte her i Norge og hvor ingen før var sur…. Vi hadde ett samfunn fullt av samhold og fred – og om sykkelen sto ulåst så forsvant den ingensted…gutter og jenter kjempet for likhet , på stranda der opplevde vi kjærlighet og frihet … 

Jeg har reist litt rundt i verden , sett mennesker der de bor , vært ydmyk alle steder vi har vært , sett godhet og tradisjoner og vist dem respekt , fulgt regler for ikke å ødelegge det som har vært kantstein i landene der jeg fikk være med . 

Nå sitter vi her da i kalde nord , blitt ett mekka for de med de fagre ord , velstand og gull har vi visstnok fristet med til de som er på leting  , etter evig fred… 

Nå kommer beskyldninger og fordommene frem , vårt land er visst urent og våre regler og normer står i klem. Hver dag kan vi lese om att det landet vi har er blitt rasismens og egoismens hovedstad , til og med våre egne faller i fristelse til å bære nag mot de som vil skjerme våre egne tradisjoner og fag. 

Som de aller fleste her i landet kan jeg være heldig å si , vår tanke er ærlig , vi ønsker bare å fortsatt være fri , fri til å tenke , mene og tro på den vi vil følge og på de vi forsto. 

Så om Gud , Allah eller Djevelen noen gang skapte ett verk , så er det flere tusen år gamle tekster som egentlig er noe herk… Verden er ment for liv og samhold , ikke overtro ,vold og fanatiske lovord.. 

 

Du skal ikke

DU SKAL IKKE ……..

-Være syk 

-være sliten og utbrent

-være uten jobb

-være ensom

-være spesiell

-være bekymret

-være fattig

-være redd

-være usikker

-være en drømmer

-være en tenker

 

DU SKAL………

-være frekk

-egoistisk

-kravstor

-sta

-sterk

-modig

-rik

-nedlatende

-fordømmende

-ignorerende

-tankeløs

FOR DA SIER SAMFUNNET ATT DU ER VELLYKKET …….