PH spoiler , jeg gir faen

det er sant , det var de som vant , de derre som stadigvekk prata dritt om alle andre , de derre som lurte seg avgårde og hadde sex , og trudde de lurte seg unna kameraene også… 

Det er sååå synd atte vi fikk vite det ALLEREDE , jeg som hadde gleda meg såååååå my tel å se att hu derre fikk sånn hakeslipp når hun forsto att han hadde pult hu derre som ikke skulle pule noen for å vinne men som i fylla glemte att hun ikke skulle si det til han att hun ikke skjønte att det var henna han ville ha etter å ha prøvd seg på hu derre som ikke skjønte att hun ikke likte han noe særlig i det hele tatt , hu var dum hu…. 

Men det værste er att de som vant , ja de har det allerede skjønner du fordi det så jeg att hun ene snappa igår att han hadde sagt att de hadde gjort det , ja ikke det altså men det , Vinni ……. 

Tenk nå har vi sitti her i ukesvis m ja nesten døgnet rundt egentlig å lurt på om det skjer no under den dyna der du vet att det kan skje ting , sånn mellom 5-7 …men jaggu rart altså att det ikke var to jenter der sammen men var det ikke det alikavel fordi hun derre tok med seg han som skulle prate med dem som ikke ville være med hu fordi de ikke ville kaste ut hu som likte han fordi ellers kunne ikke hun vinne han …- 

NEI FAEN ….. GI MEG NORSKE REDNEKS SESONG TO! 

Rasisme….. En stor løgn?

 

det skrikes om rasisme mot Europa , muslimske extremister går i tog i England, forsvarer sin tro og sin Gud..ofte med bannere hvor det gjøres inntrykk av att de er undertrykket og misforstått , att de lider under rasisme… 

Hva er definisjon på rasisme ?  (Sjekk lenk –    https://snl.no/rasisme )

de som kritisere islam blir straffet og tiet ned , mens extremistene blir fotfulgt av politi og beskyttet under retten til å utrykke sin tro. Samtidig som bydeler og landsdeler stadig blir invadert av troende som vil underlegge alle sin Gud. 

-samtidig som offentlig tjenestemenn blir hånet , angrepet og jaget 

-samtidig som kvinner i europeiske land blir utsatt som seksuell krenkelse fordi islam krever det 

-samtidig som gjenger med menn fordriver folk fra sine hjem i DERES LAND 

-samtidig som sosialister sitter å prater om blomster og bier og ønsker fler velkommen

-samtidig som Europas identitet sakte forsvinner 

-samtidig som islamske stater bomber seg selv til grunne 

-samtidig som jeg og mange andre frykter egen fremtid for VÅRT levesett  I VÅRT eget land… 

-samtidig som islam fordømmer vårt levesett, ER IKKE DET OG RASISME?

ER DET SLIK ATT DET KUN ER EUROPEERE OG HVITE AMERIKANERE SOM KAN BETEGNES SOM RASISTER ?

hvem har da funnet opp ordet rasist? 

Politikere – Hva faen ska vi med dem?

kjenner jeg blir middels over engasjert og irritert over nyhetene om dagen. Gang på gang ser vi håpløse politikere mele sin egen sak uten i det hele tatt å tenke konsekvenser , folkevalgte kaller dem seg …. Enten de sitter i byrådsREGJERINGER , eller er i partier som er så små att du må bruke mikroskop for å finne de… Det att arbeidsplasser forsvinner og kommuner SKAL slåes sammen , eller lokale beboere skal overkjøres i minne markeringer og monumenter , kirkebygg ut av en egen verden og pengeforbruk over en lav sko …. 

Så kommer den geniale nyheten , DE FOLKEVALGTE MÅ IKKE FØLGE FOLKETS ØNSKER? Mulig jeg er fullstendig på jordet , men folkevalgt …. Skal man da ikke følge majoritetens ønsker , eller har det blitt egoistenes herredømme slik som i gamle romerriket   ?  KONGENS NYE KLÆR , er vel en grei tittel på demokratiets utvikling i verdens mest demokratiske kommuniststat ? 

Gi folket makt på utsida , drit i det og gjør som du vil? 

Hva skal vi med politikere hvis flertallet ikke får retten til å bestemme ? Da kan vi like godt legge ned hele stortinget og la makteliten styre åpenlyst i stedenfor att de sender penger og lobbyister inn i det demokratiske bakrom ? 

vi sitter å fordømmer stater hvor regjeringer blir til sidesatt og folket ikke blir hørt , men jaggu er vi på god vei dit selv.

skjønner godt att valgdeltagelser blir minimale og folket mindre å mindre INTRESSERT  i å delta i politiske avgjørelser , når allt til slutt bare blir satt til side og avgjort på bakrommet , som betaling for støtte i DiV saker …. 


og til de som lurer , ja jeg engasjerer meg , ja jeg deltar ved valg , ja jeg tør  mene noe – men lurer til stadighet på – hvem hører ? 

Lurer på om det snart kommer flere på banen av  Listhaugs kvaliteter som faktisk tjener sitt land og majoriteten i folket ? 

 

Savn…….

Det å bli eldre er ganske fjernt , særlig når man er i tenårene … Livet består lissom av øyeblikk og minnene er som regel bare gode minner om evige sommere og ferie ,forelskelser og opplevelser….. Spenning . 

Så plutselig er man ikke såååå ung lengre , minnene er der fortsatt ,sommerne da det var villjordbær over alt , kuene gikk sammen med kalvene sine på jorde , lukten av gress ,alle de fine blomstene på engene , gøyale øyeblikk med venner , godlynt faenskap og noen ikke så smarte avgjørelser… 

Besteforeldre , oldeforeldre , tanter og onkler , de var der alle sammen …. Venner fra nabolaget og skolen… De fantes og i nærheten , og allt var tilsynelatende lyserosa og gøy …. 

……. Men så begynner minnene å forandre seg , de gode øyeblikkene blir plutselig borte …. Det kom tider da ting som ikke skulle skje , bare skjedde … Det som var himmel en dag ,ble helvete i neste , venner forsvant , familien begynte å krympe , folk forsvant rett og slett , noen naturlig ,noen etter eget ønske og noen helt ufrivillig ….. Nære venner og familie bare ble borte ,de var der ikke lengre og de kom aldri tilbake. Minnene fra den tida er vonde minner , minner om savn og sorg , ensomhet og utrygghet …. Det å forlate venner og familie for siste gang ,ble noe nytt og det ble noe som gjentok seg oftere og oftere….

“Det er sånn livet livet er ” sa de voksne ……. Noe som ikke alltid var like lett å tolerere …..

Heldigvis kommer gode minner også , barn dukker opp , man får nye venner , nye familie medlemmer …. Men livet blir aldri sånn den var den gangen man var ung , for fortsatt forsvinner noen… 

Men fortsatt er minnene der , minnene om de som reiste og aldri kom tilbake , smilene ,latteren , varmen , rådene , erfaringene ….. De vil aldri forlate oss …

Hver dag blir vi påminnet om det som var , igjennom tanker og gjerninger , hver dag tenker man bevisst eller ubevisst om alle de som var der … Hver dag er de med på å bestemme hva vi gjør  , og det synes jeg er den fineste måten vi kan bruke minnene på ,og huske alle de som var der og bruke det de lærte oss , slik att de faktisk er der for oss , til den dagen vi møtes igjen og kan diskutere våre gjerninger og smile igjen …… Sammen 

(litt alvorlig blogginnlegg for en gang skyld )

 

 

Kygo !

korteste blogg innlegg ever ….. 

Kygo er beviset på att plateanmeldere er akkurat det ! PLATE ANMELDERE 

KYGO ER MUSIKK ! 

Blodtørstige kvinnfolkfaen

Like sikkert som att sommern kommer er det att dem dukker opp , faens kvinnfolk … Legger seg ut med en haug med menn med ett mål i sikte ….. 

Forføreske og onde er de der, du ser dem overalt ! 

De gjør allt for att du ska miste fokus og det kan gå riktig galt … 

Dem er der så fort du viser litt hud , klare til å snike seg innpå …. 

Kvinnfolk…. 

Så fort du lurer deg til seng , i håp om å få sove , så er dem der …. 

Klare til å utnytte deg på den mest groteske måten … 

Og allt de tar av deg bruker til til å formere seg og bli enda flere hunndjevler … 

Dem er så raske , du ser dem bare i øyekroken , og de snor seg rundt deg sånn att du ikke skal få kontroll..

de er ute etter makt , kort kjærlighet og blod … 

Sku du være så dum att du går ut i sola en sommerkveld , så kommer de i store flokker 

de er ute etter søtt …. Og de jakter på deg støtt .. 

Du kan prøve å beskytte deg etter alle kunstens regler … Men de er klar til å stikke hull i sjela di..

skulle hun og venninne få deg på gli , ska jeg lova deg att morgenen etter får du svi … 

Kvinnfolkjævler …. Dem flyr så fort morgenen gryr 

dem liker seg i mørket , så slå på litt lys , da blir det stille fra nattens gys…

med vinger så kjappe som lynet , er de klar til å la deg tyne … For en dråpe  med blod  synes hunndjevlen er god.. 

Hun er bifil denna djevelen , hun tar begge kjønn … Hun elsker dem begge og forsvinner med ett drønn.. 

Hennes liv er kort , men hun plager alle … 

Den jævla hu myggen er kommet for å lage en krig … 

Så frem med bokser ,tuber og krem.. Så samles vi sammen for å unngå eksem ! 

Gooood mygg sommer !