Gratis! Uten forpliktelser ! Giveaway !


Som den bloggeren jeg er så blir jeg jævli forundra på hva det er folk faktisk gidder å lese og gidder å klikke inn på , det att du faktisk leser dette er jo i seg sjøl ganske underlig . Men….– når man ser på toppbloggere , de som har 70-90 tusen følgerne og klikk hver dag så blir jeg mildt sagt sjokka , jeg er jo en av de som må innom bloggene deres innimellom for å se hva det er for no spennende de har å si …. 

Det er jo utrolig spennende å se att til og med toppbloggere passer barn innimellom for det er det jo ingen andre som gjør ! Og det att S.E sitter å drikker vin midt på dagen og synes det er deilig er jo ett eksempel til etterfølgelse … Jeg løp å kjøpte vin med en gang jeg da og regner med att samfunnet synes det er helt innafor … Det mest tragiske jeg så her for en tid tilbake var att Jonas gahr Støre , en såkalt topp politiker menget seg med toppbloggereliten …. Da er man desperat spør du meg , hva skulle han med tips om silikon og Restylane ? Har ikke han intensjoner om å en gang styre Norge ? Hmmmm kanskje det er det Sophie gjør ? Nå skal jeg ikke angripe Sophie Elise i det hele tatt , fordi hun har funnet sin nisje , og sin væremåte og det har hun full rett til , den kred ska hun ha att hun har truffet sitt marked . Men det som blir litt galt i mitt hode er att hun blir da kalt “den viktigste kvinnelige blogger” …. Hmmmm hvem ga henne den tittelen ? Håper det ikke var en mor med en datter med komplekser som ser bloggere skriver “du er så fin sånn du er ” for i neste åndedrag fronte silikonpupper og all mulig sminke … 

Nå kommer sikkert noen til å kommentere på bloggen min att jeg er missunnelig og ett jævla nett troll , og det er helt greit , jeg skriver min mening og da får andre skrive sin. Men min oppfordring er : kan dere kommentere innlegget mitt med forslag og ideer på hva som er viktig for å få ett ålreit liv? Tar dere den utfordringa ? 

 

Det som er grunnen til overskrifta er : de kommentarer å tips som kommer på dette innlegget er selvsagt gratis og uten forpliktelser , og jeg gir dere muligheten til å påvirke det sjøl. 

 

DITT JÆVLA NETT TROLL! Ett norsk folke eventyr

Etter å ha opplevd ett blogginnlegg som tok helt av , nesten 50000 visninger på to dager , lærte jeg no helt nytt  i kommentarfeltene…. Og her kommer en liten beskrivelse av hva som dukket opp …..

DET VAR ENGANG (alltid sånn ett eventyr starter  er det ikke ?)     Altså :

Det var engang en ganske fritt talende fembarnsfar , en sånn ganske uskyldig og snill kar , en sånn som bryr seg … Han brydde seg om litt av vært , men allt han gjorde og sa var ment for att verden skulle bli mer rettferdig for alle.. 

Folk var han vant med , han hadde jobbet med mennesker i all sin tid. Og unger det hadde han og visste att det kunne være stridt . 

Livet til denne mannen , ja han var over 45 år , hadde budt på mang en utfordring og det hadde blitt en del sår. Men hver gang verden ble litt for bratt , så tok han bare sjumilsstøvler fatt… Opp att mot sola , og fant fram ett smil …. Klar tel å arbe seg fram flere mil.

så en dag tok han ett steg inn i verden , en verden der elbil var sjefen for ferden. Med ett skrått blikk på dresser og karer , og kommentarer på att dom ikke var nordpolfarer… Ja da tok verden tel den stillferdige plutselig den skarpeste sving , å i innboksen dukket det opp all mulig ting. 

Tallene var skremmende og oppmerksomheten ny…. Ikke kunne han rømme , og ikke kunne han fly… 

Kommentarene var mange , dom fleste var bra, men innimellom var det mange som sa : 

TULLING ,IDIOT,MISSUNNELIGE FAEN,JÆVLA SNYLTER,SÅNNE SOM DEG ,og andre ting som jeg ikke vil dele med deg… 

Mannen han svarte og holdt på sitt,ikke vart han sint  

alikavel så fortsatte det bare , de nett trolla fløy i flint…. 

Så utpå natta så satte mannen seg ned , tok seg tid til å sjekke og se hvem det er…. 

Det var mannen i gata , stillfaren og anonym , han hadde funni seg en verden der han kunne gjømme seg i en sky for så å dukke opp og kommentere og rømme på ny… 

Detta eventyret kunne jo fått en lykkelig slutt , med venner og hele kongerike på slep , kunne verden blitt gull for mann og mus… 

Men det tror jeg ikke kommer tel å skje , vi må bare vente å se…. Hvor trollet dukker opp og vil VÆRRA med….. 

 

Så til alle dere ute med hver deres blogg , trøst dere med att dere med eget navn og ekte profilbilde er tøffe , viktige personer som står for meninger som er dine. Alle de som kommenterer og er anonym eller med falske profiler er nettopp det: FALSKE ….. 

JEG KRITISERER , og tåler å bli kritisert …. JEG snakker til deg som medmenneske , du skal behandle meg som ett menneske. 

Tenker på alle de som er litt mer sårbare enn meg sjøl og oppfordrer da til å tenke ett par ganger før man hiver seg innpå de værste trusler .. 

TAKK 

 

del, spre og kommenter på ditt vis … 

 

#nett #troll #blogg #hat #feig #trusler #fyllesyk #trist #person #politikk #meninger #tanker 

Global oppvarming = bløff

idag fredag 29 april 2016 

Indre Østlandet …. 

Hmmmmmm…. Fler enn meg som begynner å tvile på menneskeskapt klima forandring ? 

For få år siden ble vi bombardert daglig om klimakatastrofer og vintre som skulle forsvinne , isen på Nordpolen var borte fra sine vanlige steder , sommer og regn var helårs værmelding for indre Østlandet .. 

Har det blitt utsatt på ubestemt tid? Eller har elbilene hatt så stor innvirkning att vi havner inn i en ny istid ? 

 

Overgrep mot barn

hver uke dukker det opp saker om overgrep mot barn og mindreårige , stygge forferdelige saker som skjærer seg inn i ett pappahjerte . 

Hver gang man hører på nyhetene om saker så merker jeg att første tanke er : hvor er dette ? Er det der mine barn er ? Kjenner jeg noen som har blitt berørt denne gangen ? 

Samfunnet er bygget på tillit , tillit til att våre barn skal ha det trygt ,att det skal få utfolde seg i frihet , uten frykt fra den voksnes verden… 

Har det blitt for enkelt å stue bort barna i hverdagen ? Er det så riktig att store deler av ett barns oppvekst skal bli styrt av fremmede ? Utviklingen er egentlig skremmende synes jeg , med tanke på hvor tidlig barn blir satt bort i barnehager og førskoler , og SFO . 

Har samfunnet utviklet seg så mye att vi ikke har tid til våre egne ? 

Mange barnehager er meget bra , de aller aller fleste som jobber der er utrolig dyktige mennesker som lever og ånder for sitt yrke , men som i alle settinger i livet finnes det ulver som har ett utrolig forvridd syn på hvordan man skal oppføre seg . Det å plukke ut disse er utrolig vanskelig , de finnes i allt fra kirker til skoler … Hva kan vi som foreldre gjøre for å sikre barna våre ? 

Skulle ønske jeg hadde svaret …. 

Min oppfordring er att vi må tørre å bry oss , tørre å spørre våre barn om hva de gjør når de er på aktiviteter utenfor hjemmet , vi MÅ ta oss tid til å høre på svaret , og det må være lov til å være skeptisk og stille krav til de som passer våre barn , og ikke minst , som forelder har du selv det største ansvar for å skjerme og trygge ditt eget barn , det er vi selv som skal oppdra våre barn. 

Og ett tips til slutt : lær ditt barn i tidlig alder att : uansett hva ditt barn har gjort , opplevd eller føler så SKAL det være en mor eller far hjemme klar til å hjelpe , uansett hvor dumt , farlig eller tankeløst gjerningen barnet har gjort er . 

Den tilliten er vi voksne sitt ansvar 

 

Byfenomenet -ELBIL

SIDEN JEG ER LITT INTRESSERT I TRAFIKK…… 

lurer på en ting jeg , har det blitt mindre trafikk i oslo ,etter att elbilen gjorde inntog ? Merkes det på kollektivtransporten att flere velger el-bil ? 

Har det blitt lettere å parkere i bygaten?

er det lett å lade elbil når man er på tur ? 

Vurderer selvsagt elbil selv , en gang i fremtiden når jeg er sikker på att ELGATE ikke er den nye watergate …..

 

 

Svindlet igjen !

Etter blogginnlegget mitt “svindel” som ble spredt over utrolige 45000 ganger så har jeg funnet ut en viktig ting …

 

Det virker som om hver gang det kommer en diskusjon om fjerning av elbil eiers økonomiske fordeler så skrikes det høyt om misunnelse fra den kanten , men da spør jeg :

 

Hvis din elbil da er så fantastisk og dere sparer miljøet så utrolig mye og drivstoff utgiftene er så små , HVORFOR skal dere da i tillegg slippe avgifter og bompasseringer ??? La merke til att få ville kjøpt elbil til full pris , og att de måtte få en GULROT for å kjøpe en slik type bil.

Hva med de som fulgte forrige regjerings anbefaling om å kjøpe diesel bil , de gulrøttene viste seg å råtne riktig så fort !  Neste på lista over tapere blir garantert hybridbilene , som helt feilaktig datt igjennom som miljøavgifter vinnere denne gangen… 

 

Og kom ikke med beskyldninger om att jeg er missunnelig … Jeg betaler mine avgifter …

Du har blitt lurt du også !

Sitter her da , igjen ….. Lurt trill rundt , blei lova gull og grønne skoger. 

Det har skjedd deg å , bare innrøm det med en gang ….. Du trodde det var …. Men så blei det bare dritt igjen. 

Hver jævla gang føler jeg det samme , håpet , troen og lysten… 

Drømmen om å kunne glede de nærmeste og venner.. 

Skikkelig falske er de , og skyr ingen midler  , gir deg ett håp når du trenger det mest , bare for å dytte deg enda lengre ned i dritten. 

Denna gangen hadde jeg skikkelig trua å , gikk på med skikkelig lyst…. Blei sittende å vente , ingen kom , ingen ringte , kjente den velkjente klumpen i magan bare blei større å større ….. 

Nok engang ble mitt lettlurte sinn dratt inn i det …. Gudane veit hvor mange ganger jeg har sagt , aldri mer!  Aldri mer bli lurt , bare gi faen i å høre og se lovnadene , aldri mer fantasere om en lett fremtid …. 

Skikkelig deprimerende , mister lysta på alt ,og nok engang lover jeg meg sjøl

 

​ALDRI MER LEVERE INN EN TIPPEKUPONG ……….

Unnskyld !

Ser att jeg har begått en kjempetabbe med mitt forrige blogg innlegg …… Over 18 000 leste innlegget første dagen , og det ser ut til att tallet blir det samme idag .. 

Unnskyld til de som føler seg truffet , det var absolutt ikke meningen å henge ut enkelt personer , derfor ble det heller ikke gjort . Det att noen dessverre kjente seg igjen i karakteristikken kan jeg dessverre ikke noe for . Og beklager for min manglende kunnskap som mange heldigvis rettet på på en saklig måte , takk også til de som så den røde tråden i innlegget og kunne si seg bittelitt enig i frustrasjonen . 

Knallgode tilbakemeldinger som snylter,surpomp og andre kreative versjoner. 

Derfor kryper jeg til korset etter å hørt å sett dette :

http://www.tv2.no/v/991162/