Kvinnfolk og fotball ??????

La oss slå det fast først som sist : kvinnfolk og fotball = katastrofe

Like greit å legge ned hele sporten med en gang , fotball er for EKTE mannfolk …

Ekte mannfolk som tjener millioner på hårgelé og mote , ekte mannfolk som skriker av smerte så fort de kan fake en skade , ekte mannfolk som bæres av det fløyelsmyke kunstgresset i tilsynelatende så store smerter at de er i ferd med å dø , ekte mannfolk som er mer interessert i Loui witton vesker og diamanter , enn det å spille ball …

Klart at denne sporten må rendyrkes og bli kun for disse ekstreme primadonnaer .. det er jo disse bleikfeite øldrikkende menn ser opp til …

Hardt arbeidende topptrente jenter som gir allt for laget og landet sitt er jo ikke no å spare på , det at de reiser seg gang på gang og viser lagånd er ikke bra forbilder for nye spillere i det hele , Nei rakk ned på kvinnefotballen og led oss inn I den tro at MENN i toppfotballen representere OSS mening vår nasjon best ….

Heia Norge …

Irritert 5 barnefar

Snart ferie !!!!!!!!

Endelig er det snart min tur til å ha ferie , 9 dager uten telefon som ringer , 9 dager hvor barn og familie gjelder .

9 dager rundt i norsk natur , oppleve frisk luft og bruke kroppen til noe fornuftig . Skape minner for barnas fremtid , fotografere, utforske og nyte .

Det er det som er ferie 😉

Ferie , koste hva det koste vil !

Sommershow deadwood city , Kløftefoss , norway
lommeboka blør i disse dager , forventningene er skrudd til himmels etter at de små podene har snakka med klassekamerater og venner om hvor de skal på ferie . Jeg hører ord som hotell og syden , gjerne fire uker med luksus hvor de skal kjøre vannskuter , prøve parasailing og Gud vet hva , og foreldra har sikra seg hoteller med barnepass og all inklusive – temapark billetter og fornøyelsesparker står i kø -for å ta imot ett glohet Visa-kort fra en mildt fyllesyk , bleikfeit nordmann på luksusferie , mor og barn stresser foran mens far egentlig ikke veit hva slags race han har starta , han bare drømmer om -ett minutt stillhet hver gang koden tastes inn – og kjenner svette perlene renner lettet ned over ansiktet når han nok en gang ser att transaksjonen er godtatt ….. det blir fred noen timer til….. 

 

hvorfor går folk i den fordømte fella gang på gang , hvorfor reise til Spania for å gå på rema1000 og spise dårlig norsk mat på en overprisa restaurant , for så å bli prakka på en hel masse overprisa drit langs veien på tur til det hotellet som muligens ligner litt på det som det var bilde av på nettet ? Og ikke minst at man må stå opp kl 6 om morgenen for å sikre seg ett par kvadratmeter ved sild i tønne bassenget fylt med alskens kroppvesker etter nattabadet til de svenskene som var der uka før ? 

Missunnelig -skriker nett trollet fra den møkkete kjelleren sin – når jeg skriver dette …. missunnelig på hva tenker jeg ? Missunnelig fordi jeg og min familie velger å kose oss i nærområdet ? Missunnelig fordi vi reiser rundt i vårt herlige land og nyter alle småsteder , eller reiser på fjellet ? Vi har jo rema 1000 her også ? Missunnelig fordi unga faktisk ikke må dele rom -men har sitt og det de trenger ? Missunnelig fordi vi bruker tiden sammen fordi det er ferie ? 

 

Luksusferie for meg er TID , tid til meg å mine – og det får man ikke kjøpt på nettet gjennom ett reisebyrå … og folkens , sjekk næromerådet like nøye som du gjør når du reiser på andre sida av verden og du vil bli overrasket hvor mye som finnes . Men det er ditt valg – ha en god visa ferie 

#ferie #visa #familie #økonomi #kvalitet #luksus #sommer #sol #sommerferie #barn #foreldre #pakkereise #allinklusive 

5 barns pappa med tid  ​