Russepresident savner dialog med politiet

Det er greit at man vil få hjelp til å oppføre seg slik at alle får en trygg russetid , men seriøst …

-skal politi bli nødt til å bruke ekstra ressurser på å fortelle at gutter skal høre på jenter som sier NEI til sex ??? Er ikke det klart og tydelig nok ? NEI BETYR -JEG VIL IKKE , ØNSKER IKKE ! Så enkelt …

Jeg jobber med ungdom hver dag , og opplever dagens ungdom som utrolig opplyste , arbeidsomme og hardtarbeidende , og da blir det veldig rart å se at russetida blir tiden der ALLT ska skje og ALLT er lov .

ALLT er ikke tillatt selv om man får på seg uniform , setter seg i en buss og drikker seg drita , og det er IKKE politiets oppgave å fortelle det til unge hvordan de skal oppføre seg , DET ER OSS VOKSNE SIN OPPGAVE å lære våre barn hvordan de skal behandle hverandre .

Det er vi voksne som må sette grensene for våre barn , det er vår plikt å sette ned foten når poden kommer hjem å begynner å fortelle om russeknutene som innebærer at misbruk eller overgrep kan bli resultatet , det er VI voksne som må gi klare signal om at det kommer en tid ETTER russetiden og at RUSSETIDEN ikke på noen måte er en unnskyldning for å ikke tenke eller ha normal oppførsel mot hverandre .

Og serriøst russegutta , dere er ikke tøffe hvis dere utnytter en person som er ute av stand til å ta vare på seg selv – da blir dere VOLDTEKTSMENN – å det er ikke den starten på voksenlivet dere vil ha ….

Så min oppfordring blir : ta vare på hverandre , ha det gøy , men husk en ting : DET DU GJØR IDAG MÅ DU STÅ TIL RETTE FOR I MORGEN !

Så istedenfor å benytte sjansen til å begå overgrep :

BENYTT SJANSEN TIL Å BEVISE AT DU ER MANN , ta vare på hverandre ! Hjelp de som er hjelpeløse , vis at DU forstår ett NEI

God russetid , husk at det dere gjør idag ,ikke blir glemt i morgen

#russ #russetid #politi #ungdom #mote #fyll #voldtekt #norge #dop #skole #vår

Feige jævla svin…..

nok engang blir Facebook fylt av filmer hvor folk blir henrettet på værst tenkelige måte , feige faen mannfolk står skjeggete og jævli med hvert sitt maskingevær å ler åpenlyst av sine gjerninger mens geværmunningen blir trykket tett inntil hode på mennesker som deg og meg . Uskyldige mennesker , familier ,barn -eldre -kvinner , blod og hjernemasse flyter ….. historiske steder som ikke kan erstattes blir ødelagt for evig tid . 

Forfedres arv blir til støv ,og barns fremtid blir til små ,små håp om å overleve … i årevis har verden stått utenfor å sett på , i årevis har mennesker vært på flukt , i årevis har vi blitt vist hvor umenneskelig ett menneske kan være . I årevis har vi latt oss kue og bli opplært til å ikke forbanne .. i årevis  har våre normer og forståelse for ett verdig liv blitt satt på prøve . I årevis har vi blitt fortalt om integrering og fordømming av rasisme .. 

hvem er det som lar nedslaktning av mennesker og utarming av land foregå på denne måten? Hvorfor kan ikke noen bare gå inn i krigen å si -nok er nok? Hvor lenge skal vi tåle å se mennesker som deg og meg bli hugget ihjel ? Når skal de som fordømmer ekstremister slutte å bli kalt rasister ? 

Jeg hater feige menn som under sin tro mener at de er bedre enn resten av verden , jeg hater ekstremister som mener at utslettelse av ikke troende er fremtiden … 

mulig jeg trår litt over streken med min påstand , men er det ikke på tide å gjøre ende på galskapen – tenk hvis hitler ikke hadde blitt stoppet – hvordan hadde vår verden sett ut ? Det som foregår i ekstremismens navn nå er jo nøyaktig det samme som i 1940 , utryddelse av mennesker … spredning av budskap som absolutt ikke er integrerende .. 

hvem er egentlig rasist ? Er det de som fordømmer og dreper – eller de som fordømmer folkemord og rasering av ett hvert livsgrunnlag og historie ? 

Det er på tide at det skjer noe , før nyheten om flere folkemord blir bare en nyhet ….. før mennesket blir nummen og følelsesløs ,fordi det bare er sånn.. før ekstremister kommer å tar over ,den passive verden som bare ble sittende på den feite behagelige ræva si å så på hva som skjedde .. 


Hilsen 5 barnsfar men forklaringsproblem når barna spør hvorfor …..

 

 

#krig #folkemord #rasisme #politikk #søndag #blogg #nyhet #frihet #kjærlighet #barn #voksne #eldre #omsorg #økonomi #norge #verden #helg #tanker #skole #tv #nyheter #vg #facebook #terror #blogg #freebee #gratis #pappa #pappablogg #spørsmål #drap #flyktning #død #unger #terror #anti #rosablogg #meninger 

 

 

Jævla rasist !

-jævla rasist : skriker du 

-du som ser på meg som mindre verdig 

-du som mener mitt levesett er uverdig 

-du som mener min tro er skammelig 

-du som mener at mitt land er feigt 

-du som ser på mine døtre som horer 

-du som mener at jeg og mitt land gjør allt feil

-du som krever at DITT levesett skal overta mitt 

-du som mener at jeg og mitt land er dine tjenere 

-du som mener at jeg har skyld i at ditt land ble ødelagt 

-du som mener at JEG drepte din familie 

-du som har en overtro 

-du som har en religion som DU mener gir verdensro 

 

din jævla rasist – ER DET EGENTLIG MEG , MON TRO ?

#rasisme #nasjonalisme #religion #fred #innvandring #krig #norge #sverige #intigrasjon #politikk #hat #menneske #trygghet #auf #frp #dagbladet #vg #nrk #tv2 #dagbladet

Bomtur deluxe…. fy faen

Heia Norge …. verdens fattigste rike land som er i ferd med å splitte bygder og byer …. gjøre barnefamilier enda blakkere ,og turen til slektninger enda mer kostbar… 

greit nok , vi får “nye” veier -raskere og tryggere ferd mot målet ,men til hvilken pris ? Hvordan i helvete er det mulig å forsvare at familier som er helt avhengige av bil i hverdagen skal måtte betale 2-300 kr PR DAG ! I bompenger ! TA BUSSEN ELLER FLYTT skriker sikkert nett trollet nå… ja jøss , sku gjerne gjort det jeg ,hvis det ikke hadde vært for at boligprisene innenfor statens jernring skyter rett til himmels… eller at det faktisk gikk buss dit jeg må hver dag… 

hvordan kan man forsvare en veiprising som blir tredd nedover øra på hver bidige nordmann , uten mulighet for at den menige mann for mulighet til å forklare at hverdagen ,etter bommen , blir ett økonomisk helvete ? Hvorfor godtar vi bom etter bom etter bom ? Hvorfor er Norge ett av de stedene i verden med mest utgifter på bruk av bil ? Er det fordi staten vet at vi MÅ bruke bil og at det da er enkleste måte å ta inn mer penger i statens lommebok ? 

Jeg håper så inderlig at alle politikere som er FOR mer utgifter til persontransport ,en eller annen dag må betale for egen transport på lik linje med mannen i gata , for det er jo jævli enkelt å sitte inne på løvebakken og banke igjennom den ene utgiften etter den andre , når det står enten en statsbetalt transport utenfor døra og venter på at de skal kjøres hjem eller buss og trikk hvert 5 minutt  ? 

Er det forresten noen som har tenkt enda litt lengre ? Tenk på dette , hvis en familie må ut med la oss si 30-50 tusen i året i bompenger , hvordan vil den fremtidige bilparken bli ? Vil folk få råd til å følge utviklingen å bytte til stadig mer miljøvennlige og trafikksikre biler -eller vil de av økonomiske grunner måtte kjøre rundt i utslitte ,usikre biler fordi økonomien ikke tillater å skaffe ny bil? 

Nei det stemmer jo – vi trenger jo ikke bil i fremtiden …. vi skal jo sykle , gå eller ta kollektivtransport som ikke eksisterer … 

#bil #miljø #bom #avgift #økonomi #familie #frp #høyre #regjering #vg #tøi #fremtid #mpdg #blogg #hashtag #freebe #gratis #stil #mote #syk #kjendis #million #penger #rik #buss #kollektivtransport #fakenews #valg 

 

Mobbing med statslønn !!!!

Hvor har det blitt av folkeskikk og reelle meningsytringer i politikken ??? Både media og politikere må ta seg selv i nakken å tenke over på hvilken måte de prøver å spre sine meninger og ytringer ! Jeg driter i om språket blir heftig og banning sitter løst så lenge det er reelle meninger som ligger bak

Men seriøst , hva får en voksen , såkalt profilert mann til å telle antall bilder som en person bærer ett kjede med ett kors rundt halsen ??? Hva slags undersøkelsesprosess er det ?? Hvem ga ideen om at dette måtte frontes i media ??? Og ikke minst , hva slags argument er det denne rikssynseren prøver å få frem???

Er det så dårlig stilt med opposisjonen i Norge nå att vi må "Arve" det værste fra utenlandsk politikk ??? Skittkasting og delvise sannheter/usannheter spres fortere en bonden sprer møkk på jorde om våren ! Eller er politikken som sittende regjering så god at ordentlige argumenter for å sikre regjeringsmakt er nyttesløs??

Se bare over til fake News hjemland , USA , hvor det graves ene dagen etter andre etter ting å blåse opp i media for å skade folkets valgte leder?

Eller til "gulliga Sverige " hvor allt er en dans på roser , bokstavlig talt !

Er det på tide att folkevalgte og media tjener sine velgere og kjøpere ? Eller skal vi formes ut fra de som betaler mest penger og ligger bak med sin skjulte agenda ???

"Gi ett minutt" , det gjør jeg … ett minutt stillhet over en reell presse og en sunn politikk sin død ..

#listhaug #frp #omdal #pfu #nrk #tv2 #vg #dagbladet #avis #kors #bilder #nyhet #fakenews #norge #politikk

Det beste forbilde !

Sorry , her kommer ett innlegg av de sjeldne !men nå er det faen meg nok. Jeg er drittlei politikere , toppbloggere å såkalte forbilder og rollemodeller dytta frem fra ett korrupt og sykt mediastyrt samfunn basert på økonomi! 

Hvor latterlig er det ikke at Jonas den Gard styrende bruker en blogger Sophie som et bevis på suksess og fremhever henne som ett av de beste forbildene for den kommende generasjon …. -Jonas du lyver ! Du har sett hennes popularitet og hennes følgerskare ,og håper at det gir deg  flere velgere  ved neste valg. 

Ja jeg har en datter , faktisk har jeg hele 5 barn ! 5 individer som jeg håper at kan vokse opp i en verden hvor det IKKE er silikon,Restylane og kirurgiske inngrep som er nøkkelen for en suksessfull fremtid. Hvor latterlig er det ikke å bruke en pelskledd blogger som talskvinne FOR ULV og MOT  pelsdyrnæring ? Hmmmmm…. 

hvor troverdig er media når de forteller ene dagen om ett lykkelig Sverige , for neste dag å vise live bilder av ett kaos…

hvor er medmenneskligheten til ett solidarisk samfunn hvor stat overkjører den normale borger gang på gang . 

hvor er EMPATI,SYMPATI blitt av … har det drukna i spotlighten på den røde løperen. 

Gleder meg til den dagen kommer hvor en norsk statsministerkandidat er ett produkt fylt med kjemikalier ,botox og silikon….. den dagen starter slutten.