Ekte nyhet = falsk fremtid = ?????

Hva skal man tro på ? Er nyheter blitt den nye terroren , er det blitt slik at nyheter er blitt den nye måten å styre menneskets vei til egen undergang ?

 

Nå skal jeg verken påstå eller komme med løsninger , fordi jeg rett å slett ikke vet . Men jeg har spørsmål :

 

-hvorfor blir det gjennomført meningsmålinger så å si daglig for å “vise politiske partiers oppslutning i folket?”

 

-hvorfor virker det som om media plutselig har “lagt lokk på” det å vise hvem nasjonalitet en kriminell etterlyst person har ? Tidligere ble det jo beskrevet , hvit mann, farget mann ?

 

-hvorfor er man blitt så forsiktig med å fortelle og beskrive med direkte ord ? Nå virker det som om at alt skal pakkes inn og fremstilles på en slik måte at man nesten ikke skal skjønne hva man har lest , nye ord og utrykk blir presentert nesten ukentlig ?

 

-er pressen på randen av stupet pga Facebook ? Er det derfor pressen inntar politikkens venstre side ?

 

-er mediehusene blitt så få og store att den uavhengige frie pressen , med de uavhengige og sanne nyheter faktisk er blitt borte ?

 

-er politikk blitt ett skall man skjuler seg bak for egen vinning og prestisje ?er det derfor opposisjonen har sluttet å komme med bedre løsninger , men istedenfor kun kritiserer sittende regjering ???

 

-er utrykket FOLKEVALGT blitt så utydelig at politikere glemmer at de jobber for sitt folk ,vårt land og flertallet i vårt land sine meninger???

 

-er din og min fremtid verdt like mye ???

Eller er det i ferd med å bygges enda større forskjeller i samfunnet verden over ??

 

-når skal vi tørre å kalle en spade for en spade igjen ?? Og ikke minst , når skal ordet rasisme bli brukt riktig ,og ikke som en lettvint bremsekloss på ytringsfrihet .

( det er lov å Google ordet rasisme for å se ordets betydning )

 

 

Jeg bare spør , og håper noen tør svare ..

det er jo våre barns fremtid som gjelder , ikke min og din alderdom …

 

#fakenews #nyheter #krig #bomber #extremister #tro #media #samfunn #tag #påske #ferie #tv2 #vg #aftenposten 

Kreft og tesla !!!

Nå er diskusjonene jaggu igang igjen , like sikkert som at ugresset vokser i veikanten så kommer den vante klagingen fra de som kjører miljøbiler , klager på at de faktisk må begynne å betale for seg på lik linje med andre trafikanter , eller hvertfall halvparten .

Like sikkert som at ozonlaget er borte fra nyhetene og trusler om en ny istid er lagt i fryseren er det at argumentene for å skjerme elbil menigheten fra å bli satt til ansvar for å tenke kollektivt , så kommer angrepene på de som taler menigheten imot .

Saklige trusler om at DE (elbilmenigheten) sponser min helse og mine barns skolegang hagler inn på e-post , tydeligvis er ingen av eierne av elbil i nærheten av å noengang bli syke , og barn DET har de da sikkert ikke selv.

Heldigvis er det noen fanatikere som innrømmer at elbil ikke er den endelige løsningen "men ett steg i riktig retning "

Hmmmm , nå blir jeg sikkert et hatobjekt IGJEN , men hvorfor bruker ikke staten heller mer penger på å støtte kollektiv transport ,istedenfor å støtte ett bilbruk hvor det sjelden er mer enn ett menneske PR kjøretøy ? Hvorfor er begrepet "miljøbil" i det heletatt blitt ett begrep som gir rabatter ????

1 bil er 1 bil … tenk på det når dere står i kø oppover til fjellet i dag , og lytter til DAB-radioens gledelige meldinger om stillestående køer opp til Norges mest urørte natur , hvor dere har brukt millioner på luksus , legger igjen tonnevis med søppel i beste bruk og kast mentalitet – før dere om noen dager står i kø igjen og sparer miljøet i DERES Norge … som stort sett blir omtalt som oslo

God påske

#kø #elbil #tesla #miljøbil #bil #transport #helse #påske #påsketur #påskeferie #fjellet #hytta #ski #ungdom #politikk #trafikk #ulykker # nyhet #gratis #freebe

jeg vil ikke dø for deg !

jeg vil faen ikke dø for din skyld , jeg vil leve i frihet ,kunne gå på gata uten å måtte se bak meg hele tiden om det kommer noe dødelig . Jeg vil fortsette å nyte friheten , friheten til å sitte på en krakk og spise reker en varm sommerdag . Jeg vil fortsette å la mine barn leve fritt og leke ute sammen med venner ,om det er snø eller sol. 

Jeg vil at Norge fortsatt skal være det Norge jeg har levd i trygghet hele mitt liv , og de som skriker om at det er å være gammeldags , og at verden går fremover  : har de sett at fremover i deres syn er ustabilitet, terror , usikkerhet ,mere hverdagskriminalitet ,overgrep og forskjeller i menneskers livskvalitet ,forskjeller som faktisk øker dag for dag . 

Hva var så galt med Norge for 25 år siden , den gang skoleverket hadde nok penger -hvor kladdebøker og blyanter var noe man fikk sammen med lærebøker og gode lærere? Hva var så galt med det å faktisk velge at en av foreldrene faktisk var hjemme for å ta vare på egne barn ? Hva var så galt med at eldre fikk god eldreomsorg og at familie var livets sentrum ? Hva var så galt med mange småbruk og at man daglig møtte melkebilen langs veien ? Hva var så galt med grensekontroll når man skulle rundt i Europa ? Hva var så galt at lærere faktisk lærte elevene noe på skolen og ikke bare står der som veiledere og trykker på digitale medier å forventer at et barn skal lære og oppleve ting på egenhånd ? 

GAMMELDAGS ! Skriker du , nett trollet , med ræva full av penger – du som synes mangfold og integrering av alle verdens tradisjoner er fremtiden ,du som tror at alle som kommer til Norge automatisk tar del i den norske væremåte , du som mener at det å redde verden er å øke mangfold og gi alle retten til å utøve sin livsstil uansett fra hvilke verden de kommer fra . DET HAR ALLTID VÆRT TERROR sier du , og nevner utøya som eksempel – selv om du innerst inne vet at du var tryggere som barn enn det du er nå.

at dine besteforeldre stadig får værre og dårligere hjelp i eldreomsorgen for hvert år som går , og at dine barn blir mer og mer oversett i et automatisert skoleverk er noe du skyver unna , du er mer interessert i at elbilen du skal bytte til fortsatt kjører gratis i bomringer og at parkering er nærmest sentrum – OG DU KALLER MEG EGOIST 

VI TAR AVSTAND til terror , men terroren tar ikke lengre avstand til oss , fordi vi lar dørene til vårt rike stå åpen , for alle , alle de som DU tror vil være med å bringe våre tradisjoner gå videre -samtidig med sine . 

-litt rart at du tror det egentlig – fordi du tar jo med dine tradisjoner til syden – til lokalbefolkningens store skrekk . 

HVILKE LIV VIL VI HA ? Vil DU gå rundt i frykt for at det smeller rundt neste gatehjørne , der du triller din designer barnevogn med din håpefulle . VIL DU bli den neste som ligger på gata og hiver etter pusten -samtidig som du kjenner livet tar slutt , fordi en eller annen gal person har funnet ut at nervegift er smart ? 

ER DET FOR ILLE Å KREVE : norsk folkeskikk , norske verdier (å ja da “trollet” , jeg vet at du tenker “hva er norsk”) det å oppføre seg som folk , jobbe for pengene , bidra til en positiv hverdag -leve fredelig !  Ikke påtvinge eller fordømme det norske -det nordiske -det trygge ,det rolige . 

JEG ER IMOT EKSTREMISME , men jeg har ekstremt lyst til at mine barn skal få leve sitt liv i et land med fred . Tanken på at vi skal oppleve VERDENSFRED er utopisk , men kanskje det å beholde nasjonal identitet og gå foran som ett foregangsland og har større effekt på omverdenen , enn å åpne grenser og importere terror ? Det vi ser i verden nå er jo rett og slett en gjeng med fanatikere som raser igjennom nasjoner i ett fakkeltog for å fremme sine ekstreme synspunkter og med utallige metoder prøver å svekke lands identitet og kontroll på en slik måte at ingen del av verden noen gang blir helt trygg igjen . ER DET NOE VI ØNSKER ? Er det det vi vil for våre barn ?

Fortsatt bekymra pappa – faktisk en god en ! 

#terror #sverige #stockholm #familie #påske #ferie #innvandring #politikk #død #vg #blogg #hashtag #fred #topp #freebe #gratis #del #følg #toppblogg #trend #mote #norge #norden #nordisk #penger #økonomi #skole #reklame #aftenposten #dagbladet #tv2 #nrk #p4 #kjendis #mammablogg #pappablogg #familie #barn #utdanning #politikk #frykt #framtid #drøm #virkelighet #mote