En ny verden

Så satt vi her da , i hvert vårt hjørne …..

På TV rusler en film , inne i sjela kan man kjenne en uro som aldri har vært sånn før.

Corona – 2020 , det er hva vi kommer til å huske det som , det som satte hele verden på en prøve , det som gjorde at valg ble gjort og framtidsplaner ble lagt på nytt .

Kanskje det er det vi skal bruke denne tida til , finne ut hva vi vil bruka tida vår til – finne ut hva som virkelig er ett liv og hva en hverdag egentlig bør inneholde .

Kanskje det å «måtte» ha barn hjemme får oss til å føle som en familie , kanskje det å ikke kunne fysisk besøke foreldre og besteforeldre får oss til å kjenne på hva vi tar for gitt hver eneste dag . 

Kanskje  det å se barn og unges hverdag på nært hold , hver dag – gjør at vi forstår hva slags press og valg vi har lagt på dem i hverdagen .

Kanskje barn å får en forståelse for alt det vi voksne hele tiden går å tenker på for å få alt til å fungere.

Kanskje politikere får ett nytt syn på hvilke verdier de sitter å forvalter på vegne av alle oss , og hvor galt det kan gå hvis de mister fokus .

Kanskje vi alle har godt av å måtte ta noen steg tilbake , for å oppdage hva vi egentlig har prioritert her i livet .

Jeg vil at Du som leser dette , deler dine tanker med ord -både skrevne og talte – på hva din hverdag betyr for deg å dine .

Våg og trykke på bokstaver istedenfor «liker» eller ett kjønnsløst utrykk , sett ord på framtida nå – og la dette bli starten på fortsettelsen .

 

vennligst hilsen 

5 barnspappa – med ett liv satt på pause