Når galskap blir virkelighet !

er det fler enn meg som gidder å reagere på toppblogg innlegg lest av flere tusen egentlig ikke inneholder en dritt ? 

Når ska den normale borger forstå at det KUN dreier seg om penger ?  … jeg er så utrolig heldig at jeg foreløpig ikke har tjent ei eneste krone på min blogg , og du verden …. det er deilig . For da kan jeg skrive hva jeg vil om det tema som måtte falle meg inn å gjøre . Jeg kan til og meg bare gi F , å ikke skrive noen ting som helst . 

Nå er det ikke bare toppbloggere som stuper inn i agurknytt og graver frem saker som ikke har betydning . Nå er det visst blitt standarden for de største mediehusene i Norge og Europa også. Betalte nyheter hvor agendaen til de som betaler virker å være synonymt med det å skape forvirring og usikkerhet. 

Se bare over til Sverige , hvor statsledere benekter problemer i eget land ,samtidig som TV-bilder og offentlige tjenestemenn som jobber på gatenivå skriker om kontroll og hjelp . Eller så har vi den stadige jakten på Donald og graving i håp om at han kan felles som president , slik at media får tilbake sin maktposisjon igjen. 

Er verden i ferd med å råtne på rot ? er sannheter blitt for kjedelige ? Selger ikke virkelige livshendelser lengre , så media må krydre ekstra for å ha noe å selge hver dag ? Er det ikke nok lengre å friste folk med masse mat til jul , for så å skrive om slanking og sommerkroppen så fort det nye året starter ? 

Hva med å snart tenke på en fremtid , lage en trygg verden for våre barn -istedenfor å bare leite etter gammel dritt og hets 

 

 

BLOGGHORA ER TILBAKE

Serriøst , nå er det vel min tur tel å brette ut livets indre hemmeligheter og dra offentligheten helt innerst på soverommet , KUN for å bli en TOPPBLOGGER .

Jeg er mann 46 år , som har opplevd både det værste tapet og de beste oppturer , men ska jeg dele det med DEG ?? Er det noe du egentlig har noe med ? Er jeg villig til å selge mitt innerste jeg for penger? Er PENGER den nye verdien på lykke ??

Klart , jeg å ønsker å få en hverdag hvor min dag blir så "viktig" for allmennheten at jeg kan LEVE AV Å LEVE MITT LIV , men skal jeg gjøre det så selger jeg å min samboers og mine barns liv ? Min familie blottlegges og markedet tar full kontroll på mine meninger … trur ikke det gitt …

Hva synes dere egentlig om toppbloggere som viser og beskriver sitt og sine barns liv ned i de minste detaljer ? Husker dere konseptet BIG BROTHER ? Og diskusjoner på hvor PR KÅTE og fæle de var som meldte seg på ? Eller kritikken mot paradise hotel deltagere? Eller de som har en karriere i pornoindustrien ?

Jeg mener faktisk at de som deler HELE livet faktisk havner innenfor kategorien BLOGGHORE , men det er vel den nye toppjobben alle drømmer om ?

Frustrert 5 barnsfar med ett privatliv 😉

#blogg #mamma #familie #samliv # Norge

Tilbake for fullt ! Og hvertfall ikke fake #spørsmål

etter en jævli lang tur i tenkeboksen ,hvor tanken om å legge ned all blogging og drite i å mene noe så vant jaggu fornuften. 

Jeg har nå etter å ha fulgt med på dopa uskyldige skiløpere , naive svensker og en verdenspresse som er livredde for at TRUMP har rett i at det å Berge sin egen nasjon er viktigere enn å tro at USA kan redde verden aleine i NATO sitt navn beslutta å .  fortsette å irritere smålige nett troll , silikonbefenkte ulveforkjempere og andre mennesker som tror de er aleine om å ha en hverdag som er viktigere enn andres .

-mål for 2017 blir da som følger 

-prøve å avsløre norsk og svensk presse 

-få blogglesere til å åpne kjeften med løsninger istedenfor svak svada og stille deling

-prøve å få medias oppmerksomhet rettet mot ofre istedenfor den som faktisk forvolder skader

men da kjære leser er DU nødt til å hjelpe MEG > del , les og KOMMENTER ! 

Starter også året med en SPØRSMÅLSRUNDE ! 

HVA VIL DU AT JEG SKAL SI MIN MENING OM OG HVORFOR ! 

Kom igjen ! SPØR ! 

 

#spørsmål #fake #news #fakenews  #nyheter #avis #media #norge #doping #wm #blogg #freebee #giveaway #mamma #pappa 

 

 

Diesel bedraget

nok engang ligger dieselbilen for hugg og verden skal reddes fra det sorte intet … i følge media og miljøpartiene kommer vi aldri til å se sola igjen , mens det samtidig advares mot at isen på polene og vintrene forsvinner … (allerede her bør vi starte og tenke) . Forskningen Stoltenberg dro frem i 2007 sammen med sin utrolige månelanding satte det norske lojale folk på den ytterste prøve, vi fulgte råd og kjøpte dieselbil i god tro for å bidra til bedre biløkonomi og miljø. 

Men hva faen fikk vi igjen for å følge råd? Jo 10 år med svartmaling og subsidiering av de såkalte miljøbilene som bilprodusentene plutselig satte i produksjon ,nesten over natta for å oppfylle nye “miljøkrav” -og hvem betaler den moroa ? Jo vi lojaleborgere som trodde på politikere å gikk mann av huset for å kjøpe diesel bil. 

 Nå kommer sikkert DU med påstanden om -det er 10 år siden , de bilene kaster vi nå – mulig det at du kaster bilen din , du som har god nok økonomi til å ha både elbil og hybrid av siste modell i garasjen. Men for de som faktisk ikke har denne muligheten så burde faktisk dieselbil bli subsidiert med vrakpant på 50000kr fra den norske stat ,som erstatning for månelandingen… mens elbil blir solgt til full pris på lik linje med andre miljøvennlige alternativ. 

Men tilbake til start – hva er neste miljøbombe vi skal lide under ? Hvor lang tid skal det ta for batteriberget og giftstoffer blir deponert i enorme mengder? Gjenbruk skrikes det fra TESLA menigheten…. hmmmm det vet vi ingenting om enda , for en slik gjenbruk koster penger , masse penger …..å hvem skal betale  den prisen ? 

Hvor god forskning og utvikling på miljø er ,er og usikkert . Hvordan kan ett miljøland som Norge tillate at det neste året kastes titusener av brukbart elmatriell ,kun pga tvangsinnføring av DAB -som eneste sted i verden . Hvor god er en miljøpolitikk som kun ender med at vi betaler for å FÅ LOV TIL å forurense , via avgifter og pålegg ? Blir lufta i verden bedre av att norske millioner settes inn på konto eller forsvinner på mistenkelig vis . 

Som ett lite ps til slutt : 

det er vel rimelig sikkert at snus ,tobakk og alkohol påvirker menneskehelsen minst like mye som en dieselbil. Hvorfor ikke forby hvertfall tobakk og snus I MORGEN …….