Stopp for faen !

Verden vil bedras! Massive demonstrasjoner og hyling mot trump sprer seg over hele verden mens vi samtidig lar terrorister drepe kvinner , barn og ikke fanatiske islamister i krigsområder … jeg synes det er jævli rart at folk ikke demonstrerer verden over MOT KRIG , istedenfor å bruke all energi på å undergrave en nyinnsatt president som tross allt er lovlig valg av beboere i sitt eget land . Hvorfor i helvete bruker ikke den siviliserte delen av kloden ALL MAKT OG OPPMERKSOMHET på å stoppe faenskapen som foregår i de værst rammede krigsområdene hvor barn og uskyldige DØR HVERT MINUTT . Samtidig ser jeg folk med forskjellig bakgrunn går i massedemonstrasjoner mot innreisestopp i USA , DEMONSTRER HELLER MOT TERROR ! Eller føles det for lite "populært"?

Ser og de som har flyktet fra krig er mer interessert i å klage på de land de kommer til eller ikke kommer inn i enn å be om fred og frihet og hjelp til sitt eget land ! Hvor er deres stolthet ??? Hvor er deres tro ??? Er det den vestlige verden som har bestemt at Syria og Midtøsten skal få lov til å fortsette å bli lagt i grus ?? Tenk dere et senario hvor Norge blir angrepet , hva ville vært ett naturlig ønske ??? Rømme landet og gi opp allt vi har , eller ønske hjelp raskest mulig fra allierte slik at Norge skullle bli stabilt og trygt raskest mulig slik at vi kunne returnere og bygge opp igjen raskest mulig ??

Det må bli media sin plikt å rette skytset MOT TERROR , hvis ikke så tror jeg terror faktisk vinner frem på den måten ved å skremme stormaktene til å stenge landene sine slik trump velger å gjøre nå ..

De eneste som smiler av nyhetsbilde i disse dager er de ekstreme , og det kan ikke den siviliserte delen av verden bare fortsette å sitte med foldede hender å se på !

#trump #krig #terror #demonstrasjon #politikk #norge #verden #fred #ulv #nyhet #nyheter #usa #trend #mening #nato # Europa #religion #giveaway #vold #kvinner #barn #familie #pappa #trend #avis #media #hjelp

Import av vold og drap

sitter å leser svenske expressen ,og uavhenhengige medier om mitt favoritt land – landet der skjærgården er evig lang og jentene sjarmerer oss gutta i senk i første setning . Landet der hver barndoms sommer er minner om bading ,”glass” og toppløse jenter på stranda .. stedet hvor alle kunne føle seg fri og hvert øyeblikk var “roligt” …. dette er i ferd med å kun bli minner i deler av det blå/gule , migrasjonverket har tapt og Sverige mister sin identitet , vold ,drap , trusler både mot politi og andre nødetater… politi ber befolkning om hjelp…  reservepoliti som prøver å opprettholde ro og orden  risikerer eget liv når det går inn i såkalte “no go” soner på steder der store folkegrupper tar kontroll…. 

Er det rett å satse sitt eget land ,sin egen identitet for å hjelpe den delen av verden som er i krig -eller er det rett å hjelpe DER krigen faktisk er – slik at krigsherrenes “lekeplass” blir stoppet raskt og effektivt ? Det som forundrer meg er verdens måte å reagere på når man oppdager nasjoner som blir ustabile og krigsherrer forbereder indre uro- hvorfor griper man ikke inn med forhandlinger å sunn fornuft TIDLIG … ofte er jo terrorister forholdsvis små grupperinger ift feks NATO og supermaktene .. er det slik at noen faktisk ønsker at det alltid er krig ett eller annet sted i verden -på økonomisk grunnlag. 

I alle år har FRP gitt utrykk for å hjelpe flyktninger der de er , og det må jeg si at jeg er totalt enig i -og hvis vi tenker etter så er det vel det alle mennesker som opplever krig ønsker , nemlig å få hjelp til å fortsette sitt liv der de har sine røtter. Den falske drømmen mange opplever med å flykte til rikdom ender til slutt i en annen form for humanitær katastrofe , den ender i ett identitetsløst og rotløst samfunn hvor vi kommer til å ende med “stammekonflikter” innenfor begrensede omeråder . 

Og ja jeg vet verden går fremover ! (Venstreradikale og unge oslofolk vil nå angripe meg fordi jeg i deres øyne er gammeldags ) , men husk det er faktisk norske og nordiske levesett som har sørget for økonomisk trygt grunnlag og fred siden 1945. Og verden har ikke blitt mere stabil av den integreringen som har foregått siste 10 årene , mens krigene fortsatt får lov til å fortsette med tilsynelatende like lite motstand fra resten av verden. 

Hvis dere på venstre siden i politikken er så opptatt av menneskers rett , se da att de ønsker faktisk å leve der de kommer fra -der de har sin fortid og familie ,der de har begravd sine forfedre og har hatt sitt hus og sin jobb… burde vi ikke gjøre allt i vår makt for å gi dem muligheten til å leve der igjen? Trygt og gjerne med støtte fra resten av verden , istedenfor å åpne alle grenser slik at terroristenes lekegrind blir større og større …

 

tankefull 5 barnsfar som ønsker FRED FOR ALLE !

#vold #krig #samfunn #politikk #norge #trend #menneske #helse #skole #sykdom #tradisjon #flyktning #politi #sverige #norden #nyhet #giveaway #gratis #hjelp #jenter #gutter #mor #mamma #pappa #barn #skole #jobb #fred #frp #høyre #freebee 

Naken og avkledd

sitter her med bloggen min og lurer …. hva er neste steg ? Hvordan kan JEG tjene penger på min blogg? Har jo hatt mine ekstreme oppturer med over 300 000 lesere… for så å gå skikkelig på trynet -ned til de faste 2-300.. 

hmmmm…. aldrende mann -er ikke no fordel….

gråe hår i skjegget -dømt til å tape

luggen har funnet ut at den liker seg best nærmere nakken og kroppen siger sammen som en gjærdeig som har blitt glemt igjen i søpledunken på bakeriet – er det over?

i pannen er det dype rynker ,ser ut som potetåkeren på Toten om høsten – furet værbitt….. og fullt av bekymring ….

brystkassa henger liksom litt lengre ned enn da jeg var atten- manboobs heter det visst … hmmmm

sixpacken rundt navlen reiste bort på evig ferie etter noen år i førersete av en buss …. vet den reiste i 2006 -men Gud veit hvor….–

ræva den er flat , smal og preget av stillesittende yrke siste 20 år….

hmmmmm , hva kan jeg selge inn i blogghimmelen ? 

Tonnevis med erfaring på livets opp og ned turer – skikkelig lite moro å rippe opp i .. 

hvordan det er å være 5 barnsfar -ende opp med barn på skole i 27 år sammenhengende ? Hvordan overleve foreldremøter ? Hvordan fortsatt smile selv om dagen starter som ett mildt helvete? Hvilke verdier vi må ta vare på ?

eller skal jeg selge meg billig -ta den helt ut -vise hvordan et ekte menneske har det og ser ut ? Men det vil vel ikke folk se -de vil dras inn i en steril drømmeverden ,hvor skinnfellen ligger foran peisen , ett striglet barn kledd i hvitt sitter fornøyd å titter på sin økologiske treleke ,barbie og ken in real life… nikkedukker med sine perfekte liv , hvor pupper , rompe ,lepper og lår sitter der det skal på kroppen , pent omringet av sminke og en glansfullt hår … hyklerske dukker som i ene øyeblikket roper om naturlige verdier -at man er bra nok som man er og alle er like mye verdt -for i neste runde fortelle hvor fælt man hadde det i oppveksten og anbefale silikon-Restylane,slanking og alle andre “naturlige hjelpemidler” for å bli på toppen i samfunnet …. 

grinete -tenker du nå 

stakkars -sier du bak min rygg 

missunnelig – er det du mener att jeg er 

mitt svar til deg da blir : vi prates …… om 20 år 

 

tankefull 5 barnsfar 

#naken #kropp #samfunn #familie #blogg #penger #økonomi #mammablogg #trend #gratis #del #hashtag #tag #mote 

Dab – hva er vitsen ????

I disse miljøtider hvor gjenbruk og fjerning av overforbruk så går Norge foran med miljøtiltaket : dab ?????? Sånn at flere tusen fullt fungerende radioer havner på dynga ??? Hvor var mdg da dette skjedde ???

 

Snakk om dobbelmoral !!!!!!!

Eneste som står i hue på miljøpolitiet er å dytte på mer eller mindre usaklige “fornyelser” som gir penger i statskassa , for det er jo som kjent penger som er løsningen på allt!

 

Dieselforbud , radiobytte påbud , avgifter i hue og ræva … fordi miljøet skal spares ,,, mens når de skal bli kvitt avfall , da gies jobben til laveste anbud selv om budgiver ikke klarer å levere tjenesten …

Se logikken: det offentlige skal spare på sine miljøtiltak , mens den alminnelige mann i gata skal ta alt ansvar og alle utgifter …..

miljøpolitikk = tragisk

Se og på EU direktiv som gjelder mat og krav til kvalitet og UTSEENDE ! Galskap både for miljøet og samfunnet å kaste nyprodusert mat pga feil STØRRELSE eller FORM ! Hva faen tenker politikerne med ???? Og hvor er “miljøpartiene” i disse sakene ???

#miljø #mat #avgifter #søppel #dab #radio #penger #gratis #giveaway #helse #frukt #grønnsaker #økonomi #norge #trening #trend #gjennbruk #fretex #nyhet

jeg trur faen ikke på deg !

 

jeg blir så jævla irritert over media for tida , det eneste som står i hue på eiere av de største mediekonsernene er PENGER og overskrifter . 

Særlig nå som “flyktningekatastrofen” plutselig har blitt en tredjerangs nyhet , og Syria krigen har blitt en del av hverdagen .. hvorfor leser vi ikke forsider om angrep MOT Isis , hvorfor uttaler ingen at nå er det nok ? Hvorfor lar NATO dette skje ? Hvorfor blir tåkelegging av nyheter fra vårt naboland Sverige godtatt ? Er det blitt sånn at vi allerede har gitt opp mot ekstremisme ? Er mediehus og politikere blitt så redd rasismestempel at de ikke tør fortelle hva som er planen for å stoppe den ekstreme verden i å fare frem ? Hvorfor er det viktigere å undergrave TRUMP sin troverdighet enn å se på han som en politiker med planer om å trygge sin nasjon? Var det ingen som fulgte med på hans uttalelser om at USA sin innblanding i Midtøsten var en katastrofe ? Hvorfor er man så livredd for å kalle en spade for en spade og fortelle om virkelighet , istedenfor nyheter som kun sprer forvirring og misnøye hos alle parter ? 

Hvis vi ser på det politikkken og det bilde media viser av Norge nå så er det KUN personangrep som gjelder , IKKE politikk – skulle nesten tro at folk tror at det kun er listhaug og Erna som styrer dette landet ? Men vi er fortsatt i ett demokrati hvor flertallets avgjørelser styrer .

hvor er opposisjonen? Hvor er de reelle alternativene ? Hvor er planen til de som mener at dagens politikk er feil ? Jeg tror faen ikke at opposisjonen har noen plan annet enn å skape så mye misnøye med dagens regjering at de kan bli valg ved neste valg , og da er vi ille ute , hvis misnøye og skittkasting skal bli det vi velger utifra og ikke reell politikk og saklighet ! Det er jævli lett å prate dritt om andre så lenge man ikke sier en dritt om hva man står for selv! 

Vi utfordring til media og opposisjonen i Norge blir da som følger : 

SLUTT Å PRAT DRITT OM DAGENS POLITIKK -KOM HELLER MED KONKRETE LØSNINGER OG FREMTIDSPLANER ! Vi trenger hverken tåkefyrster eller drømmere oppvokst midt i Oslo-gryta som kun graver i gammel dritt uten å sjekke om de selv tørka seg bak med gjenbrukspapir . Vi trenger heller ikke politikere som gjennom egen finansiert “forskning” mener at verdiskapning kun øker i Akersgata og på Fornebu . Det er ikke rart at partier som FRP og HØYRE blir støttet av folket , de gjør faktisk noe mens de er i regjering , de gjorde noe når de var i opposisjon – hvor er opposisjonen nå? 

Kjære landsmenn – gjør som meg – ønsk,krev,forlang en klar å tydelig mediafremtid , en klar og tydelig politikk og en klar og tydelig plan for fremtiden …… og kjære politikere og media  : istedenfor å grave i gammel dritt for å se noe som muligens sto på ett gammelt dopapir – kjøp en NY rull i dag-bruk den fra i morgen

 

med ønske om en fremtid hilsen 5 barnsfar 

 

#trump #politikk #vg #dagbladet #tv2 #arbeiderpartiet #frp #høyre #trend #avis #nyhet #krig #valg2017 #valg #familie #økonomi #blogg #kr #pappa #mamma #barn #nato #nrk #tv2nyhetskanalen #mote #freebee #gratis #tips #2017 #helse #toppblogg #share 

 

Årets blogger ?

Jeg synes det er fortjent at Sophie Elise ble årets blogger …. hun har tross allt mange faste lesere og får mye oppmerksomhet . –MEN hva synes dere lesere om ett samfunn hvor Restylane ,Botox , leppetatto ,rumpe , bryster ,lår og intriger blir mere fulgt og får mer oppmerksomhet enn viktige saker som betyr faktisk liv eller død i hverdagen? 

Hvordan har samfunnet blitt ? Er det viktigere å fylle ræva med silikon ,botox i trynet og henge brystene på plass der det en gang ble montert ,enn å bry seg om naboen faktisk lever ? Eller spørre din beste venn om han/hun har det bra ? Eller faktisk møte folk utenfor cyberspace som seg selv -og ikke en utspjåka påfugl med tilsynelatende perfekt liv? 

-når skal det bli “in” å følge virkeligheten og diskutere normale hverdager -med bæsjebleier ,klesvask ALA Himalaya ,støvsuging og regninger fra helvete ? Når skal det bli “in” å innrømme at nok en slankekur var mislykka fordi man ikke klarte det , eller når skal vi prate om alle de som betaler tusenvis på treningsstudio som “inaktive støttemedlemmer” . Når skal det bli “in” å vise hvordan et hus ser ut innvendig med 5 barn i forskjellig alder , med leker og gjenstander litt overalt ?

kanskje det er på tide med ÆRLIGHET om hverdagen ,istedenfor den tilgjorte falske bilde om ett perfekt liv -hvor man har vaskehjelp, rådgivere,stylister tilgjengelig 24/7…. 

gleder meg til den dagen alle skjønner at ingen er bedre enn andre -att alle putter inn mat på toppen og driter på midten. At alle faktisk svetter og får kviser , at klesvasken aldri tar slutt for noen og at det å finne på hva som skal på middagsbordet i morra er som regel ett helvete å finne ut-og at det er normalt at grandis blir nødløsning for alle .. 

Realytisjekkende 5 barnsfar 

 

#botox #restylane #pupper #rumpe #bleier #klesvask #vaskehjelp #mamma #pappa #barn #trend #pupper #samliv #blogg #hashtag #liv #bloggtopp #norge #familie #freebee #gratis #tag #stil #penger #trening 

Kjære helseminister

Hvorfor får jeg lov til å kjøpe gift hver dag? Hvorfor lar du meg og mange andre lede inn i fristelsen til å kjøpe den lille firkanta fordømte pakka ? Hvorfor skal jeg se bilder med advarsler om død og fordervelse om innholdet ? Hvorfor lar du meg brenne penger , med det ene målet om dårligere helse ? Hvorfor gir du meg valget? Hvorfor er du ikke så tøff at du bare forbyr salg av tobakk og snus ?

Da hadde livet blitt utrolig mye enklere …….

(Selv om jeg veit at det ville blitt ett helvete de første mnd , så hadde du blitt min helt )

Undrende 5 barnsfar

#tobakk #helse #penger #trening #livskvalitet #familie #helseminister #blogg #kreft #trend #mote #giveaway #freebe #gave

Diesel djevelen ,de grønnes mareritt eller melkeku?

(dette innlegget inneholder både kraftuttrykk og personlige meninger-lese på eget ansvar)

nå er det jaggu meg på tide å ta en realitetssjekk på norske politikere som trur at FORBUD -AVGIFTER -BØTELEGGING er beste medisin for miljøet .. 

jeg er så drit lei formaninger og mindre gjennomtenkte ideer som på kort varsel blir slengt rett i trynet på den vanlige mann i gata . Enten det gjelder flysete AVGIFT ,drivstoff AVGIFT ,kø AVGIFT ,bom AVGIFT ,vei AVGIFT ,GENERELLE TRANSPORT AVGIFTER.  Hvordan i helvete kan miljøet bli bedre av PENGER ? Er det sånn at hvis vi betaler nok penger så blir naturen ren ? Og ikke nok med det -dieselbilforbud , hallo…… hva slags utslippsmålinger er forbudet begrunnet i ? En moderne dieselbil forurenser IKKE den mengde svevepartikler som det påstås , og hvordan i helvete kan de da gi fritak i tilfelle for hybrider med bensin -enhver idiot som har kjørt en diesel hybrid i kulda vet at hybrid delen kun er en latterlig løsning for å lure politikerne til å tro at den er miljøvennlig …. enhver idiot skjønner jo å at løsning ikke er forbud -men oppfordring til samkjøring eller bruk av kollektivtransport 365 dager i året -er eneste reelle virkemiddel som virker direkte på det lokale miljøet . Det att det sitter 1 person i 1 bil er i seg selv den største miljøbomber innen transport -uansett om bilen går på diesel-bensin-atomkraftverk-strøm-eller gass…

selv en BLYtung lommelykt på hjul -korrekt iført piggdekk -blir ett beist som jobber mot naturen så lenge den ikke utnytter sitteplasser fullt ut ! Hjelper lite med navn som LEAF,TESLA,E-TON og Gud veit hva hvis mengden trafikk på ihjelsalta veier er like stor. 

Nei faen- neste blir vel at parafinfyr blir forbudt- shit DET ER JO ALLEREDE VEDTATT …

Forslag til neste miljøundersøkelser sine nye avgifter blir sikkert : grillAVGIFT-vedAVGIFT-stearinlysAVGIFT-stekeAVGIFT-livsAVGIFT…..

HMMMMM…. Håper 100% av det som fulgte Stoltenberg sin fantastiske månelanding og anbefaling om kjøp av miljøvennlige dieselbiler stiller seg i kø på oslo bussterminal etter jobb og krever gratis skyss hjem- DET VILLE SPART MILJØET DET !

MEN DA BLIR DET LITE PENGER TIL GODT MILJØ I STATSKASSA…………..

forundret 5 barnsfar -løsningsorientert ?

#diesel #forbud #miljø #transport #avgifter #politikk #mdg #ap #frp #bil #oslo #penger #giveaway #kritikk #kronikk #vg #tv2 #blogg #tesla #leaf #bensin #hybridbil #helse #mamma #pappa #toppblogg #gratis 

Til deg , helt gratis , fordi du fortjener det! Ikke no juks

Bilde er tatt og redigert av meg , da foto er min største hobby . 

Hilsen 5 barnspappa 
 

#pappa #mamma #barn #familie #gratis #giveaway #del #kjærlighet #omsorg #motto #foto #fotograf #norge #mammablogg #pappablogg #gave