Jævla tullinger…..

nå er det faen meg nok , når er det at de i oslo vest skal sjekke geografikunnskapene sine og se litt lengre enn sitt eget botoks benekte tryne…. hvordan kan en beboer i dette land påstå at vi ikke trenger biler? Hvordan kan de påstå att vi ikke trenger oljeinntekter? Hvordan kan de tro at Norge fungerer med luft og kjærlighet som drivstoff ? Hvordan kan de mene at transport på vei er totalt unødvendig ? 

 

Nå er det på tide at vi som bor i de områdene som står for inntektene i dette landet sier ifra at det er nok!  Boikott all vareleveranse til storbyene , la de produsere sin egen mat , la oslo bli en egen stat med kun sine egne inntekter fra reell verdiskapning å se hvem det er som faktisk bidrar til kjøpe festen og betaler hele gilde når de grønneste hjerner sitter å samler miljøstjerner. 

Forby byfolk å komme på fjellet å slite ut norsk natur , la de leke i sin egen bakgård. Gå tilbake til naturalhusholdning fra Bærum og videre nordover i landet , la storbyene blø for sin egoistiske tankegang om at verden består kun av dem som har brukt våre lands penger på å styrke sin egen lommebok. 

det er latterlig å se att 6 prosent av Norges befolkning velger å tro på MPG , våkn opp – se hva som driver dette landet langt fra nord – og husk vi står i evig takknemlighetsgjeld til de som står for basic behovene våre – de som gjør at det er mulig å overleve i vårt lilleputtland . Takk til bønder, skogsarbeidere,oljearbeidere ,fiskere og alle andre somtilhører primærnæringen i Norge (og til dere i MPG – Google ordet primærnæring ) 

 

godt valg folkens – og tenk på at du skal ha mat på bordet også i neste generasjon. Det er ikke mulig å overleve på akerbrygge , med caffelatte og utepils !

DU har ett valg

noen sier alltid hva vi skal gjøre , vi bor jo i ett fritt land og må ikke høre på Støre .

valgkampen er godt igang og partiene jakter på nøkkelen til kongerikets dør – ja nå jobber de hardere enn noen gang før … den sittende regjering har hatt 4 flotte år , de gjorde som de lovte og tettet igjen mange sår . 

Arbeiderpartiet har plutselig begynt å jobbe , selv om det føles mere som om de har vært på kurs for å mobbe .. de henter inn helter fra nord og til sør , ja til å med bloggere som ikke vet hva de gjør . Allt for å synes disse dagene frem -slik at de lettest mulig kan ta valgseieren hjem .. men saker og lovnader , det har de da ei – de ønsker kun skatter fra deg og meg . 

Så si meg da Støre hva vil du jeg skal gjøre ? Høre på Sophie Elise å stemme på deg ? 

Ett land er best tjent med noen handlingens menn og de kan være kvinner som kan fortsette frem , vi har Erna , Sylvi og ikke minst Siv , de har jo bevist at de kan holde Norge ved liv …

Veien til seier har sittende regjering faktisk bygget selv , med en aktiv minister med videoblogg hver kveld . Norge lukter asfalt , infrastrukturen blir styrket – det er jaggu mer en AP hadde rukket . 

Det hjelper ikke lengre med trusler om tapte år , det hjelper heller ikke å ta seg en tår – Norge tar veien inn i 4 nye år 

hilsen 5 barns pappa 

godt valg folkens 

#frp #høyre #ap #arbeiderpartiet #4nyeår #valg2017 #politikk #norge #stortingsvalg #vg #nrk #tv2 #blokk #politikk #nyheter #sjokkmålinger #partipolitikk #sophieelise #toppblogg #topp #lesere #clickbait #2017 

Du er ett jævla nett troll !

sjelden blir jeg så irritert over kommentarer på nett som jeg har blitt i det siste , rundt omkring i dette landet sitter det folk som tydeligvis må være totalt uten eget liv eller respekt for andres hverdag . Greit nok , jeg har vært rimelig tøff i kjeften her på bloggen min – men jeg har da hvertfall turt å stå for det jeg mener både med navn og tilsvar . 

Jeg  må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner hvorfor feks mammaen til Michelle og Sophie Elise har så utrolig mange følgere – de har tydeligvis trigget ett eller annet i folkesjela hos de som sitter innerst i de mørkeste kroker og lever livet sitt igjennom det å kommentere i rene gudestil på toppbloggere hvordan DE burde leve livet SITT … 

jeg blei utrolig positivt overrasket over samboeren til mammaen til michelle som sto ærlig å redelig fram i sitt videoinnlegg og fortalte at det nødvendigvis ikke var slik at de la hele livet sitt ut på bloggen , at det var en finslepen utgave av hva de ønsket at omverdenen skulle få vite . Kjempeflott ! Enhver som har skrevet om livet sitt på en blogg er jo smart å deler det man ønsker , akkurat fordi det alltid sitter en eller annen som “tror man kjenner noen fordi de har fulgt en blogg “. Jeg har opplevd kommentarer som “stakkars barna dine ” , “du er en forferdelig person”  og blitt hengt ut som både rasist og ordblind . For min del så var ikke de kommentarene så ille , men for  samboer og barn så er det klart en påkjenning . 

Hvorfor er det alltid noen som skjuler seg bak fake profiler eller som ikke bruker sitt navn som kommenterer på denne måten ? Hvorfor skal man dømme ut i fra de ordene man leser og i mange tilfeller feiltolker dithen man selv vil? Jeg har sikkert gjort dette selv , er langt fra feilfri – men jeg bruker hvertfall mitt navn og jeg kan si unnskyld hvis jeg har gjort en feil, og ikke minst -det er ikke min jobb å styre andres liv så lenge det ikke skader andre eller de selv . 

Det som å forundrer meg er att denne drittkastingen blir brukt i alle folkelag og i politikken , stadig tøffere , stadig mer provoserende – uten at de egentlig gjør rede for hva de selv står for – er jo dritlett å kritisere – men mangelen på løsningsorientert kritikk er enorm. 

Overskriften min- du er ett jævla nettroll – er der for at du skal gidde å se min mening – og ikke minst for att jeg inviterer deg til min side for at du kan få muligheten til å svare … det er du velkommen til å gjøre – med ditt fulle navn . Hvis du velger å være en av synserne i anonym tilstand så er du og velkommen – men da skal DU forsvare hvorfor DU ikke står høflig for dine meninger . 

 

Og ikke minst – husk – blogg betyr ikke “den hele fulle sannhet” , det er sikkert skjeletter i skapet ditt også.

 

hilsen pappa til 5! 

 

#mammantil #bryllup #blogg #troll #barn #skole #skolestart #familie #skalvidanse #sophieelise #hets #mobbing #politikk #voksne 

kongens nye klær -eller rett og slett KLOVN

sirkuset er i gang , nok en gang smeller kanon og klovnene fyker rundt uten sikkerhetsnett i beste sendetid på TV , med roser i knapphullet er de klare til å jøgle , fylle oss med forventninger for så å sprute iskaldt vann nedover ryggen på oss den dagen vi alle har betalt inngangsbilletten til showet deres. 

Lovnader om gull og myrra fra de tre kongers hvilested til alle verdens fattige og for evig verdensfred , der står han denne klovnen å titter lurt på skrå -og om en kvinne snakker – så legger han bånd på henne nå. 

4 år har vi tapt sier klovnen , 4 år på etterskudd for å rive ned teltet , 4 år på etterskudd for å gi ut fribilletter til alle tilskuere som måtte ønske å komme hit i teltet. 

sirkus er for alle ! : står klovnen og hyler midt i manesjen , mens hans show står klar bak mørke tepper , klar til å skinne for en hel klode – tidenes første klovn til å redde verden – fra sitt lille sirkus her på toppen av jorden . 

Kom inn kom inn -roper feen ved døren , hun grønne , hun som skal åpne alle dører til miljøpriser og teslagriser …. hennes triks i sirkuset er å stenge kraner , stoppe all utbygging av vei og baner … og de som ønsker å ferdes i hennes , må ta beina fatt å starte ferden… 

ytterst i ringen , ja lagt der til venstre -står hun derre med brilla på nesen og rynker i fjesen – hennes kunst er å prate mye tull – så vi glemmer flyseteavgift og lovnader om strøm uten kull…. 

direktøren for sirkuset stiger heldigvis frem , og forteller klovnen at nå er det på tide å gå hjem… med sine assistenter de siste 4 år satte de døra på klem ,bygde veier slik at folk kommer hele frem. Hun er standhaftig -hun direktøren , hun tier smart -lar klovnen kvitre sine meninger i de fri – mens hun selv kan twittre hva resultatet vil bli…

 

godt valg folkens ,hilsen 5 barns far 

#valg #2017 #ap #frp #støre #klovn #høyre #poltikk #norge #tåke #mening #innvandring #sirkus #nrk #vg #dagbladet #tv2 #nyhet 

Hva faen mener du ?

Jeg blir så jævli irritert og mildere oppgitt over hvordan FOLKEVALGTE eller riktigere kalt BEFOLKNINGENS REPRESENTANTER tror de kan vri sin mening inn i sin egen lille syke verden . All honnør til sittende regjering for at de FORSØKER å gi befolkningen det de vil med landet og fremtiden SIN .  De siste fire årene har Norge faktisk vært inne i en retning som leder mot at vår identitet og vårt samfunn kan bestå i fremtiden . 

MEN -hva faen er logikken i det at en ny landsmann skal få BETYDELIG mer pensjon enn en som har jobbet ett helt liv på såkalt middelklasselønn i Norge ? Her dreier det seg konkret om tall som spriker fra 50-70 tusen kr fra “normalen” hvis navnet ikke har avstamming fra Europa. 

Satt igår og tittet igjennom NAV sine utregninger for minste underholdningsum for en familie på 2voksne og 4 barn , hvor det kom ut at ifølge NAV SIN UTREGNING skulle være 27000kr PR mnd som minstetakst ….. ja jøss jeg har alltid minst det til FORBRUK hver mnd ………. 

og nå kommer nettroll og resten av venstresida inkl rosepartiets disipler til å skrike … DET ER GRATIS SKOLEGANG OG FULL BARNEHAGEDEKNING I NORGE …. muli det …. pleier ikke å betale mer enn ca 60 000 i året for barnehage -SFO og skolemateriell … OG DET ER I Det OFFENTLIGE SKOLEVERKET OG BARNEHAGE … er det da så rart att noen ønsker å bruke private skoler og barnehager , som faktisk er oppdatert til samme pris som det utslitte overbelastede offentlige …. OG STØRE – lov ikke en gang til å styrke  hverken helse,omsorg eller skole – for det har dere aldri klart å gjøre noe med mens dere har bankkortet til de dere faktisk skal jobbe for …. (litt flaut at du selv ikke benytter offentlige sykehus ,aldershjem ) 

og i mitt neste liv skal jeg ikke gjøre en dritt – kun sitte utenfor døra til nav og gi fullstendig F… i ett felleskap som det nå er bare blitt en trend i å kun tenke på sin egen lommebok . 

en vanlig lønnsmottager eller selvstendig næringsdrivende i enkeltmannsforetak har endt med å bli statens og bankenes melkeku – for at noen SOM REPRENSENTERER vår økonomi -betalt gjennom våre felles verdier – har bestemt  innad i sin krets å kaste våre verdier til ulvene gjennom støtteordninger fra helvete som en nordmann selv ikke har mulighet til å oppnå ,selv gjennom ett langt arbeidsliv for felleskapet . 

Til slutt har jeg ett spørsmål : vi som er født etter 1970 …..– når skal vi få bli pensjonister ? Eller blir vi det nye romfolk om 30 år

 

ute etter ett svar ,hilsen 5 barnsfar….. 

#ap #arbeidepartiet #høyre #familie #politikk #nav #frp #støre #listhaug #gro #trygd #pensjon #pensjonist #innvandring #mpg #norge #fremtid #økonomi #lønn #levevilkår #blogg #millionær #vg #dagbladet 

Verden vil bedras !!!!

Hva f… skjer med folk for tida ???

– folk hyler og skriker over at 1 (en) ulv må bøte med livet fordi den volder skade for helt nødvendig gårdsdrift som alle drar nytte av så fort de skal ha mat på bordet .

Når ble det å produsere mat på en måte slik at bonden kan leve av det kriminalisert ???

Stakkars ulv lissom , som bare drepte litt over 100 sauer? Hva skjer hvis bikkja til naboen hadde gjort det samme , jo den måtte og bøte med livet .

Og så har vi HAVNESJEFEN da , den stakkars ene svanen (1) som til slutt også måtte si farvel , da den utgjorde fare for omgivelsene ….

Dette er blitt megasaker i værste agurktid og overskygger ting som er mye viktigere i det store og hele bilde .

Også har vi siste AGURK , Sophie Elise er filmet sammen med en mørk mann , DET er HENNES valg . Jeg er ikke blodfan av Sophie Elise , men akkurat hvem og hva hun gjør med er ikke min eller noen andres Business …. ( noen nett troll bør egentlig bli tvunget til å oppgi sitt virkelige navn når de bruker SIN ytringsfrihet om andres liv )

– hva blir minnene etter sommeren 2017 ??? Valgåret 2017 ???

Stikkord ??? Sau – ulv – svane ……

Nei folkens , bruk nettet og hjernen til no fornuftig , skrik ikke at du elsker ulv og hater bønder med mindre du er villig til å adoptere ulven inn i ditt eget hjem .

Skrik ikke hvis det er ditt barn som blir dratt ut i vannet av en lettere sinnsforvirret svane , i det lille øyeblikket du leser dette blogg innlegget …

Og drit i hva eller hvem som gjør hva med hvem , se deg i speilet og lag din egen fremtid .

#sophieelise #blogg #sau #ulv #barn #bønder #politikk #nyhet #blogg #valg2017 #norge

Hat meg …. da har du hvertfall en mening

nå går det mot valg igjen og media stappes full av kritikk og meninger , noen partier har kniven på strupen, noen skriker høyt for å ikke falle under sperregrensa…. men en ting er de som nå har vært utafor regjering enige om – sittende regjering har vært dårlig for Norge . Seinest på AUF sin sommerleir blir det forkynnet i beste AP stil at vi kan ikke la noen andre enn AP styre i fire år til – for da går Norge til grunne. 

Det krangles også åpent om folkets frykt for at den norske identiteten gradevis blir utvasket, og ikke minst hvor i landet dette er værst. Bedagelig nok har det Norge som politikerne mener er representativt for hele landet – oslo – den største delen av de som ikke frykter for norsk identitet …. kanskje ikke så rart når det er der flest med utenlandsk bakgrunn oppholder seg . 

Listhaug angripes fra alle kanter , mens grande sitter stille i bakgrunnen og håper at ingen husker hennes bragder siste stortingsperiode . Støre derimot har funnet ut at det å faktisk mene noe kan være viktig før ett valg -selv om meningene er stort sett uklare ,som vanlig. 

det er nå vi kommer til sakens kjerne – eller rettere sagt jeg , kan vi være oppriktig fornøyd for at vi hadde en regjeringsammensetning siste 4 år som faktisk turte å sette “flyktningestrømmen” på dagsorden ? Tror faktisk at mange av våre naboland er bittelitt missunnelig på at vi faktisk turte å lukke igjen krana før det var for seint . 

Tør vi innrømme at det faktisk ser ut til at norsk infrastruktur er på vei opp -etter tiår med regelrett forfall – det har vel ikke blitt ordna flere veier siden en viss samferdselsminister for tyve år siden borret hull i nesten alle norske fjell, og vedtok å bygge en av verdens mest fotograferte veistrekker. 

Det er også godt å ha opplevd en regjering som faktisk har i større grad en tidligere regjeringer -som har turt å si at det er bra å være norsk .

jeg personlig håper på 4 nye år hvor både FrP og Høyre får minst like stor innflytelse på vår felles hverdag, 4 år hvor det ikke ligger føringer fra tidligere regjering , 4 år hvor vi fortsatt kan se fremgang , om mulig i flere sektorer enn idag. 

Og folkens – konsentrer om norsk politikk i disse forandringstider – la ikke media TRUMPe igjennom meninger 

#politikk #innvandring #ap #arbeiderpartiet #frp #høyre #fremtid #mpdg #venstre #valg #stortingsvalg #nrk #tv2 #vg #kommentar #blogg #pappa #norge #oslo #ungdom #velferd #økonomi #arbeid #skole #utdanning #meninger 

 

godt valg da folkens – det er faktisk ditt valg også –