hits

Hold hviledagen hellig!

Nå ere på'n igjen , endelig søndag , hviledagen da vi i følge tradisjon ska i kjærka og ellers bare hvile ... Men hva skjera ! Joda , gressklippere , kantklippere,hekkesakser durer rundt vegga!

Hvorfor ????

Jo kanskje fordi det er den eneste dagen i uka man faktisk rekker å gjøra det ! Å hvorfor ska akkurat søndagen være så hellig akkurat når det gjelder gressklipping ??? Noe av det mest avslappende i verden er å høre att noen jobber å ikke behøve å gjøre det selv!

Hva med biler ? Mopeder ? Båter ? Fly ? Eller den forferdelig deilige lukta av grillmat hos naboen , som gjør att vi også må grille ?

Eller de som puster og peser mens de løper eller sykler rundt husvegga? DET er stressende det , for ikke snakke om barnelatter og skrål i fra bassenget borti gata ! Nei hvor skal verden ende når vi faktisk har begynt å leve 7 dager i uka ?

Hmmmm og tenk på de som faktisk er i lønnet jobb denne dagen , eller bonden som faktisk er på jobb hele tiden ....

ett tips til de som klager over støy : bruk den hellige hviledagen i kirken ! DER ER DET STILLE .....

2 kommentarer

bloggare på icedaniel.se

05.06.2016 kl.21:49

Bra skrivet. jag håller med !

Cecilie

05.06.2016 kl.22:35

Er vel ikke så stille i kirka heller, tenk på de som bor i nærheten når kirkeklokka slår... Også orgel og sang og musikk....

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv