hits

Sverige - under angrep ?

Leser stadig vekk i media om hendelser i Sverige som feks telekommunikasjon og data blir slått ut av funksjon , viktige installasjoner blir utsatt for Hærverk eller sabotasje . Flyplasser blir lammet , det samme gjelder jernbane . 

Hva eller hvem er det som står bak disse hendelsene? Har vi like hendelser i Norge? 

Er det en ny form for forberedende terror ? Og ikke minst hva gjør norske myndigheter .....

mange har uttalt att terrornettverkene har fått utrolig godt feste i nord Europa grunnet svak innvandringskontroll, er dette prisen denne verdensdelen må betale for åpne grenser og EU ? Burde kanskje hele EU bare legges ned å gå tilbake til grensekontroll slik den var før ? 

Litt skremmende tanke er det att HVIS det viser seg att Sverige er under ett angrep ,så ligger hele nord Europa åpen. 

Konspirasjonsteoriene er mange og de fleste teorier er fremsatt for å skape utrygghet og til slutt knekke hele stats systemer innenfra , hva gjøres for å sikre att det ikke skjer ? 

Det finnes nok av aktuelle som er INTRESSERT i å destabilisere Europa , både økonomisk og styringsmessig , mange tegn på att muslimske extremister ligger bak , men det kan godt å være andre grupperinger som bruker akkurat denne frykten til å hevde sin sak , jeg skulle ønske att det ble mer åpenhet om hvilken trusler som ligger nærest i tid . 

Og jeg tror det er viktig att man begynner å bruke klart språk og rette fokus på en tydelig og forståelig måte slik att den vanlige mann i gata skjønner hva som egentlig skjer . 

Rett å slett kalle en Spade for en Spade , og ikke være redd for å tråkke på noen tær med å si hva man faktisk opplever . Dette gjelder selvfølgelig alle folkeslag og religioner og trosretninger . 

2 kommentarer

tanketromling

20.05.2016 kl.10:52

Hmm ja, du er inne på noe her.

Når en krig starter så lønner det seg å la motstanderen ikke forstå at man har startet en krig.

Men så klart: De har startet en krig. De ønsker å overta. Rett og slett. Dessverre.

De fleste tror de er glade for å flykte fra systemet de kommer fra. Men slik er det ikke. De ønsker det samme systemet som ikke fungerte der de kom fra. Bortsett fra at nå skal de være sjefene. De har ikke kommet så mye lenger i tankegangen enn dette.

20.05.2016 kl.11:07

Dessverre har du helt rett , det att mange flykter for å bli sterke motstandere til det de flyktet fra er en realitet , sjelden att flyktninger slår seg til ro og innretter seg etter systemer dit de kommer ..

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv