hits

Foreldre -rollemodeller

foreldre -rollemodeller 

-det å ha den feteste bilen i gata er jævli viktig , det samme er den lille hytten på fjellet , den med fjernstyrt varme ,marmor fra Italia og brune varer fra Skottland , helst da egen vinkjeller med de edleste dråper fra råtne bær ..

Man MÅ delta på birken,oslo maraton og strongman samme sesongen og ha medlemskap i minst en golfklubb.

Man MÅ også ha en PT  , (personlig torturist) ,og det er en selvfølge att hytta ved sjøen har en så stor båt att man kan reise hvor man vil.  

Man MÅ og få all mat levert på døren med ukens meny... 

Barna må få barnehageplass der miljø og verdier blir satt i system , så mamma kan sitte hjemme å se gartneren klippe plen og gjøre seg pen

Vaske vårt hus , det gjør vi ikke selv , mor skal ut å lete etter ungdomskilden hver kveld... 

Lekser det betaler vi oss glatt i fra , 600kr PR time er visst normalt da. 

far i huset skal ha allt på stell , se fresh og pigg ut fra morgen til kveld. Helst da med utseende som en Gud  , ja helst som han zevs i sin beste skrud. 

Når kroppen blir furet og værbitt og slapp , ja da skal a mor og han far trene om kapp.. Botox og silikon kan fikses på en kveld , da rekker de premieren alikavel. 

Barnepass er enkelt ,det finnes jo FACE og enhver mobil legger igjen en TRACE... 

.......-...... Men plutselig en dag står foreldrene der , ser att barnet pakker sine klær.... Hvilken råd har de gitt til den ferden der?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv