hits

Muslimer og kristne = galskap satt i system

Det finnes #muslimer og #kristne som er ålreite , jeg får begynne med dem, mennesker som bare vil leve i #fred og #fortrolighet , familie mennesker , hardt arbeidende og velutdannede ... Akkurat som blant oss litt mindre troende sjeler .

Så har vi de som sitter å pugger oldtids skrifter , de som mener oppriktig att #fremskritt er #livsfarlig og att det de "gamle lærde" satt og snekra sammen for over 2 tusen år siden fortsatt er det eneste rette ...

Dette er farlige mennesker , med ett så snevert syn på menneskeheten , de bruker sine gamle skrifter for allt de tror det er verdt , starter kriger og invasjoner i sin Guds navn , ødelegger sine egne land og sitt eget folk , bare fordi noen skrev en historie engang da skriveredskapene ble oppfunnet .

Se bare på ytterlighetene , eller rettere sagt likhetene mellom det som skjer i Europa nå. Store grupper , hovedsakelig menn samles i en hellig overbevisning om att deres vei er den eneste ene , enda det tragisk nok var den samme overbevisning som drev dem selv på flukt .

Kristendommen har gjort de samme inntok , med korsfarere og kristne grupperinger , misjonærer som skulle feks redde Afrika ( de hjalp utrolig mange ) men de gikk hardt frem , for å få hjelp og mat måtte de som trengte hjelp ta Guds ord innover seg , mer eller mindre frivillig .

Extremistene må bort , miste sin makt og påvirkning på de store gruppene , å integrere imamer og ledere er nyttesløst , de har jo sin overtro og sine plikter gitt gjennom sin totale overbevisning .

Send disse lederne og deres nære følgesvenner ut av landet , før deres til nå lille hær vokser seg stor og våger å realisere sin plan , som er åpenbar , nemlig å islamifisere hele verden .

Det er litt for dumt å sitte der med blikket i bakken og mildt foldede hender og tro det beste om alle , Ola Normann er flink til det , i fjor var det vel 70 år siden Europa satt slik sist og så på .....

Én kommentar

Kristoffer Hansen-Ekenes

09.05.2016 kl.11:41

Dine synspunkter på hvordan kristne misjonærer gikk frem i Afrika er i beste fall udokumentert og i verste fall helt feil. Jeg er redd et siste er tilfellet. Det er faktisk ikke riktig at man ble tvunget til å ta "innover seg Guds ord" for å få hjelp. En de største og eldste misjonsorganisasjonene i Norge, NMS, har faktisk hele tiden jobbet nøyaktig motsatt av hva du beskriver. Der har hjelpen gått til alle som trengte den - uten krav om konvertering eller slikt.

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv