Når løgn blir dagligdags

hvordan har verden blitt ? 

De lever på en løgn , bare for å sikre seg selv og sin fremtid . 

Dette er mennesker som du og jeg har gitt all vår tillit til , gitt dem retten til å fremme vårt syn og våre verdier .

-hvordan føler du det når din hverdag blir totalt forandret ? Når din hverdag plutselig har blitt en kampplass for de som mener at de er mer verdt og opplyste enn det du er ? Hvordan føler du det når du plutselig blir bedt om å endre hele din hverdag fordi noen mener at det du gjør ikke er korrekt for fremtiden ?

Kjære politiker – det er snart julemåneden , 24 dager frem til dagen da alle samles for en koselig stund med gaver og god mat og noen dager hvor man prøver å legge bort bekymringer , finner fred og ro. 

Men snart kommer det ett nytt år , ett år hvor veldig mange kommer til å merke store forandringer og utfordringer , mange kommer til å miste jobb , utgifter kommer garantert til å øke -og mange av oss kommer til å fortsatt lure på hvorfor dere velger å splitte opp samfunn , lage større klasseskiller og skrenke inn folks muligheter for fri bevegelse og lik mulighet til både opplevelser og utvikling . Allt grunnet ett vanvittig jag for å «redde» verden og miljøet .

Tenker dere på hvordan deres vanvittige bompolitikk kommer til å påvirke hvermannsens hverdag ? Hvordan tror dere at vegprising kommer til å påvirke turistnæring ? Hvordan tror dere at det kommer til å gå når folk må velge bort aktiviteter pga økonomi som ikke strekker til ? Hvordan tror dere at det menneskelige «miljøet» blir ? Er meningen med dette at det kun er de velstående som skal kunne nyte livet , mens majoriteten skal bli en gruppe arbeidsmaur som kun går med lua i hånda og er takknemlig for livet ? 

Hva er deres tanke kjære politiker ? Hvilke pris har dere satt på hodene våres ? Eller er vi bare blitt en utgift for deres perfekte drømmeverden ? 

Kjære politiker – husk at du og dine også en dag er bare vanlige mennesker som oss andre – og husk at det var vi som så opp til deg den dagen vi valgte deg til å styre vår verden . 

Hilsen 5 barnsfar

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg