hits

april 2016

Gratis! Uten forpliktelser ! Giveaway !


Som den bloggeren jeg er så blir jeg jævli forundra på hva det er folk faktisk gidder å lese og gidder å klikke inn på , det att du faktisk leser dette er jo i seg sjøl ganske underlig . Men....-- når man ser på toppbloggere , de som har 70-90 tusen følgerne og klikk hver dag så blir jeg mildt sagt sjokka , jeg er jo en av de som må innom bloggene deres innimellom for å se hva det er for no spennende de har å si .... 

Det er jo utrolig spennende å se att til og med toppbloggere passer barn innimellom for det er det jo ingen andre som gjør ! Og det att S.E sitter å drikker vin midt på dagen og synes det er deilig er jo ett eksempel til etterfølgelse ... Jeg løp å kjøpte vin med en gang jeg da og regner med att samfunnet synes det er helt innafor ... Det mest tragiske jeg så her for en tid tilbake var att Jonas gahr Støre , en såkalt topp politiker menget seg med toppbloggereliten .... Da er man desperat spør du meg , hva skulle han med tips om silikon og Restylane ? Har ikke han intensjoner om å en gang styre Norge ? Hmmmm kanskje det er det Sophie gjør ? Nå skal jeg ikke angripe Sophie Elise i det hele tatt , fordi hun har funnet sin nisje , og sin væremåte og det har hun full rett til , den kred ska hun ha att hun har truffet sitt marked . Men det som blir litt galt i mitt hode er att hun blir da kalt "den viktigste kvinnelige blogger" .... Hmmmm hvem ga henne den tittelen ? Håper det ikke var en mor med en datter med komplekser som ser bloggere skriver "du er så fin sånn du er " for i neste åndedrag fronte silikonpupper og all mulig sminke ... 

Nå kommer sikkert noen til å kommentere på bloggen min att jeg er missunnelig og ett jævla nett troll , og det er helt greit , jeg skriver min mening og da får andre skrive sin. Men min oppfordring er : kan dere kommentere innlegget mitt med forslag og ideer på hva som er viktig for å få ett ålreit liv? Tar dere den utfordringa ? 

 

Det som er grunnen til overskrifta er : de kommentarer å tips som kommer på dette innlegget er selvsagt gratis og uten forpliktelser , og jeg gir dere muligheten til å påvirke det sjøl. 

 

DITT JÆVLA NETT TROLL! Ett norsk folke eventyrEtter å ha opplevd ett blogginnlegg som tok helt av , nesten 50000 visninger på to dager , lærte jeg no helt nytt  i kommentarfeltene.... Og her kommer en liten beskrivelse av hva som dukket opp .....

DET VAR ENGANG (alltid sånn ett eventyr starter  er det ikke ?)     Altså :

Det var engang en ganske fritt talende fembarnsfar , en sånn ganske uskyldig og snill kar , en sånn som bryr seg ... Han brydde seg om litt av vært , men allt han gjorde og sa var ment for att verden skulle bli mer rettferdig for alle.. 

Folk var han vant med , han hadde jobbet med mennesker i all sin tid. Og unger det hadde han og visste att det kunne være stridt . 

Livet til denne mannen , ja han var over 45 år , hadde budt på mang en utfordring og det hadde blitt en del sår. Men hver gang verden ble litt for bratt , så tok han bare sjumilsstøvler fatt... Opp att mot sola , og fant fram ett smil .... Klar tel å arbe seg fram flere mil.

så en dag tok han ett steg inn i verden , en verden der elbil var sjefen for ferden. Med ett skrått blikk på dresser og karer , og kommentarer på att dom ikke var nordpolfarer... Ja da tok verden tel den stillferdige plutselig den skarpeste sving , å i innboksen dukket det opp all mulig ting. 

Tallene var skremmende og oppmerksomheten ny.... Ikke kunne han rømme , og ikke kunne han fly... 

Kommentarene var mange , dom fleste var bra, men innimellom var det mange som sa : 

TULLING ,IDIOT,MISSUNNELIGE FAEN,JÆVLA SNYLTER,SÅNNE SOM DEG ,og andre ting som jeg ikke vil dele med deg... 

Mannen han svarte og holdt på sitt,ikke vart han sint  

alikavel så fortsatte det bare , de nett trolla fløy i flint.... 

Så utpå natta så satte mannen seg ned , tok seg tid til å sjekke og se hvem det er.... 

Det var mannen i gata , stillfaren og anonym , han hadde funni seg en verden der han kunne gjømme seg i en sky for så å dukke opp og kommentere og rømme på ny... 

Detta eventyret kunne jo fått en lykkelig slutt , med venner og hele kongerike på slep , kunne verden blitt gull for mann og mus... 

Men det tror jeg ikke kommer tel å skje , vi må bare vente å se.... Hvor trollet dukker opp og vil VÆRRA med..... 

 

Så til alle dere ute med hver deres blogg , trøst dere med att dere med eget navn og ekte profilbilde er tøffe , viktige personer som står for meninger som er dine. Alle de som kommenterer og er anonym eller med falske profiler er nettopp det: FALSKE ..... 

JEG KRITISERER , og tåler å bli kritisert .... JEG snakker til deg som medmenneske , du skal behandle meg som ett menneske. 

Tenker på alle de som er litt mer sårbare enn meg sjøl og oppfordrer da til å tenke ett par ganger før man hiver seg innpå de værste trusler .. 

TAKK 

 

del, spre og kommenter på ditt vis ... 

 

#nett #troll #blogg #hat #feig #trusler #fyllesyk #trist #person #politikk #meninger #tanker 

Global oppvarming = bløff

idag fredag 29 april 2016 Indre Østlandet .... 

Hmmmmmm.... Fler enn meg som begynner å tvile på menneskeskapt klima forandring ? 

For få år siden ble vi bombardert daglig om klimakatastrofer og vintre som skulle forsvinne , isen på Nordpolen var borte fra sine vanlige steder , sommer og regn var helårs værmelding for indre Østlandet .. 

Har det blitt utsatt på ubestemt tid? Eller har elbilene hatt så stor innvirkning att vi havner inn i en ny istid ? 

 

Overgrep mot barn

hver uke dukker det opp saker om overgrep mot barn og mindreårige , stygge forferdelige saker som skjærer seg inn i ett pappahjerte . 

Hver gang man hører på nyhetene om saker så merker jeg att første tanke er : hvor er dette ? Er det der mine barn er ? Kjenner jeg noen som har blitt berørt denne gangen ? 

Samfunnet er bygget på tillit , tillit til att våre barn skal ha det trygt ,att det skal få utfolde seg i frihet , uten frykt fra den voksnes verden... 

Har det blitt for enkelt å stue bort barna i hverdagen ? Er det så riktig att store deler av ett barns oppvekst skal bli styrt av fremmede ? Utviklingen er egentlig skremmende synes jeg , med tanke på hvor tidlig barn blir satt bort i barnehager og førskoler , og SFO . 

Har samfunnet utviklet seg så mye att vi ikke har tid til våre egne ? 

Mange barnehager er meget bra , de aller aller fleste som jobber der er utrolig dyktige mennesker som lever og ånder for sitt yrke , men som i alle settinger i livet finnes det ulver som har ett utrolig forvridd syn på hvordan man skal oppføre seg . Det å plukke ut disse er utrolig vanskelig , de finnes i allt fra kirker til skoler ... Hva kan vi som foreldre gjøre for å sikre barna våre ? 

Skulle ønske jeg hadde svaret .... 

Min oppfordring er att vi må tørre å bry oss , tørre å spørre våre barn om hva de gjør når de er på aktiviteter utenfor hjemmet , vi MÅ ta oss tid til å høre på svaret , og det må være lov til å være skeptisk og stille krav til de som passer våre barn , og ikke minst , som forelder har du selv det største ansvar for å skjerme og trygge ditt eget barn , det er vi selv som skal oppdra våre barn. 

Og ett tips til slutt : lær ditt barn i tidlig alder att : uansett hva ditt barn har gjort , opplevd eller føler så SKAL det være en mor eller far hjemme klar til å hjelpe , uansett hvor dumt , farlig eller tankeløst gjerningen barnet har gjort er . 

Den tilliten er vi voksne sitt ansvar 

 

Byfenomenet -ELBIL

SIDEN JEG ER LITT INTRESSERT I TRAFIKK...... 

lurer på en ting jeg , har det blitt mindre trafikk i oslo ,etter att elbilen gjorde inntog ? Merkes det på kollektivtransporten att flere velger el-bil ? 

Har det blitt lettere å parkere i bygaten?

er det lett å lade elbil når man er på tur ? 

Vurderer selvsagt elbil selv , en gang i fremtiden når jeg er sikker på att ELGATE ikke er den nye watergate .....

 

 

Svindlet igjen !

Etter blogginnlegget mitt "svindel" som ble spredt over utrolige 45000 ganger så har jeg funnet ut en viktig ting ...

 

Det virker som om hver gang det kommer en diskusjon om fjerning av elbil eiers økonomiske fordeler så skrikes det høyt om misunnelse fra den kanten , men da spør jeg :

 

Hvis din elbil da er så fantastisk og dere sparer miljøet så utrolig mye og drivstoff utgiftene er så små , HVORFOR skal dere da i tillegg slippe avgifter og bompasseringer ??? La merke til att få ville kjøpt elbil til full pris , og att de måtte få en GULROT for å kjøpe en slik type bil.

Hva med de som fulgte forrige regjerings anbefaling om å kjøpe diesel bil , de gulrøttene viste seg å råtne riktig så fort !  Neste på lista over tapere blir garantert hybridbilene , som helt feilaktig datt igjennom som miljøavgifter vinnere denne gangen... 

 

Og kom ikke med beskyldninger om att jeg er missunnelig ... Jeg betaler mine avgifter ...

Du har blitt lurt du også !

Sitter her da , igjen ..... Lurt trill rundt , blei lova gull og grønne skoger. 

Det har skjedd deg å , bare innrøm det med en gang ..... Du trodde det var .... Men så blei det bare dritt igjen. 

Hver jævla gang føler jeg det samme , håpet , troen og lysten... 

Drømmen om å kunne glede de nærmeste og venner.. 

Skikkelig falske er de , og skyr ingen midler  , gir deg ett håp når du trenger det mest , bare for å dytte deg enda lengre ned i dritten. 

Denna gangen hadde jeg skikkelig trua å , gikk på med skikkelig lyst.... Blei sittende å vente , ingen kom , ingen ringte , kjente den velkjente klumpen i magan bare blei større å større ..... 

Nok engang ble mitt lettlurte sinn dratt inn i det .... Gudane veit hvor mange ganger jeg har sagt , aldri mer!  Aldri mer bli lurt , bare gi faen i å høre og se lovnadene , aldri mer fantasere om en lett fremtid .... 

Skikkelig deprimerende , mister lysta på alt ,og nok engang lover jeg meg sjøl

 

​ALDRI MER LEVERE INN EN TIPPEKUPONG ..........

Unnskyld !

Ser att jeg har begått en kjempetabbe med mitt forrige blogg innlegg ...... Over 18 000 leste innlegget første dagen , og det ser ut til att tallet blir det samme idag .. 

Unnskyld til de som føler seg truffet , det var absolutt ikke meningen å henge ut enkelt personer , derfor ble det heller ikke gjort . Det att noen dessverre kjente seg igjen i karakteristikken kan jeg dessverre ikke noe for . Og beklager for min manglende kunnskap som mange heldigvis rettet på på en saklig måte , takk også til de som så den røde tråden i innlegget og kunne si seg bittelitt enig i frustrasjonen . 

Knallgode tilbakemeldinger som snylter,surpomp og andre kreative versjoner. 

Derfor kryper jeg til korset etter å hørt å sett dette :

http://www.tv2.no/v/991162/

Svindel!! Teslamenighetens sanne ansiktEr så møkk lei

Har nå pendlet med #bil rundt på #Østlandet morgen å kveld siste uka og har lagt merke til noe som #politikere er totalt blinde for !

Jeg står der i kø da 

Og hva er det som passerer forbi som en virvelvind i #kollektivfeltet??? Jo .... Biler med 1 person i .... Det er jo jævli #kollektivt? Ene blærete #elbil etter den andre , og hvorfor har de det ? Jo fordi de kan kjøre kollektivfeltet, ikke betaler de #bompenger , ikke #avgifter , og faen meg får de ikke full tank #gratis og ...

Men #miljøvennlig???? Drit å dra .. Fyll værste amerikanske van med 9 personer og du tenker mer #miljø enn den dresskledde 50 åringen som kveser bortover i en overdimensjonert lommelykt med 4 hjul .. Den dagen disse kortlevde doningene skal på dynga så sitter det garantert ett lite indisk barn og brenner bort isolasjon fra verdifulle ledninger for å overleve dagen ...

Og så har det kommet no som faktisk er Værre ! #Hybridbiler! Feite mercedeser og BMW med 5 liters bensin v8 og en elmotor på 115 hk fra en gammal vaskemaskin , og jo da blir bilen 450000kr billigere fordi den klarer å kjøre 30 km med ett forbruk på 0,38 pr mil , men etter disse kilometerne renner det greit rett igjennom ... Hmmmm 30 km ... Det er akkurat ut av miljøpartiets #Norge det, rettere sagt #oslo !

Jeg har stoor familie , 5 barn og drømmer om en familiebil sånn att jeg kan fylle den og #reise sammen ( altså kollektivt ) , prisene på den slags #biler er rent sagt ett mildt helvete , mens varebiler , 2-3 setere , der er det #billigere , hva faen er det for #politikk ?????

Kan noen forklare meg hvorfor det er sånn ????? Please

kan noen og fortelle meg att de med hånden på hjertet tenkte miljø når de kjøpte sin svære ,supersterke SUV , eller sin forvokste maglight ? 

Hvor mange ville kjøpt med normale avgifter ? 

 

Del, spre og diskuter!

Takk !

Når foreldrehjertet skriker

Så skjedde det , det som ble forklart som en fødselsvakhet som lillegutt kom til å vokse av seg , endte med bråtur på Rikshospitalet ...

Vært en tøff uke hittil , fra hurtig innleggelse mandag grunnet lav vekttil kontroll av allergier , ultralyd av alle vitale deler , full sjekk av øre, nese, hals ... Røntgen , og sondeforing ...på tirsdag , til ny sjekk på riksen igår , som endte med venting på ambulanse i nesten tre timer etter att kontrollen var ferdig, fordi overnatting ikke var mulig her på riksen ( fikk ikke lov til å ha han i privatbil )

Skulle møte på riksen kl 07 idag , og da MÅTTE vi bruke privatbil , fordi det ikke var mulig bestille sykebil før kl 08

Så da var det bare å pakke rommet på Drammen sykehus Og reise derfra kl, 05!

08 ble juniorminsten trilla inn til operasjon , kl11 var de ferdig , men

Vi får ikke klart svar før i morgen om den var vellykka ....

På sykehus!

Hmmm , da satt vi her da, minstemann går ikke opp i vekt, luftrør som kollapser og i morra er det tur til riksen for å se hva vi skal gjøre .......

Blogg! For F :........... Se og hør!

I mangel på fritid har det dessverre gått noen dager siden siste blogginnlegg, jeg håper det har gått greit for de som trofast og mindre trofast har stikki innom her å leste fra min veldig personlige blogg... Jeg har da siden sist vært gjentatte ganger på toalettet , eller Dassen som vi kaller det her jeg er fra, betalt regninger og skifta bleier.... Både med og uten dritt. Jeg har fortsatt ikke slutta og røyke og kostholdet er litt DER.... Trening ? Hvis det å virre rundt å hjelpe andre mennesker , jobbe , vaske klær , lage middag , hjelpe med lekser , få babyer til å sove ,lage melkeflasker , dusje ,lage kveldsmat kvalifiserer som trening så gjør jeg nok det over 100 timer i uka så da kan vi krysse positivt på den...-- 

fortsatt er folk jeg treffer på gata veldig opptatt om jeg er SLITEN , hmmmm, det er noe av det beste komplimentet jeg kan få.. Er ikke SLITEN , det er ikke slitsomt å ha huset fullt , det er faktisk utrolig gøy! Og noen ganger så sover jeg fordi kroppen trenger det og det regner jeg med att alle gjør ... 

Hmmmm... Men telbake tel denna bloggen, hva ska jeg bruke den til? Har ett par ideer oppi huet mitt som jeg tenkte jeg sku sleppe ut ... Hva med å få en fungerende blogg som faktisk kan være til hjelp for folk i den vanlige hverdagen ,en diskusjonsblogg der det ikke er om å gjørra å ha den dyreste veska , være det hypreste mammaen , ett sted hvor kalorier er kalorier og vann er vann... Er bare så drit lei å se bloggere som vet best og som flasher det ene klesmerket etter det andre , innlegg hvor barn ser ut som industrielle utstillingdukker og mødrene er strigla opp med pushup og push in... Og i bakgrunnen står det en moteriktig pappa med tidsriktig skjeggvekst og tatoveringer innenfor "rimelighetens grenser" ... 

Mange ganger lurer jeg på om verden faktisk er i ferd med å tilte helt , særlig når jeg ser unger i designervogn, designer klær og jaggu er det på trappene att unga skal designes før de blir født ... Jeg personlig har alltid følt meg jævli fornøyd når jeg ikke ser ut som alle andre ..... Kanskje det er fordi jeg ikke er redd for å synes i terrenget ?

en lærer jeg hadde på videregående , faktisk en meget god kunstner sa til meg engang : VI TRENGER FARGE I HVERDAGEN ,med det mente han att sånn jeg så ut (eller ikke så ut i det hele tatt , hvis jeg sku brydd meg om kommentarer) gjorde att folk fikk noe å se på , en opplevelse:..  HAN SA OG .: DRIT I HVA FOLK MENER OM DEG , DET ATT DE I DET HELE TATT MENER NOE OM DEG BETYR ATT DU BLIR SETT  , klok mann var han og det har jeg tatt med meg resten av livet . 

Hva skal til da ? For att bloggen min skal bli en frisone for hver enkelt individ  ? Tenk hvis alle kunne se denne bloggen og bruke 10 minutter til å kommentere og fortelle HVEM de er , att alle virkelig kunne fronte seg sjøl og fortelle meg og alle andre hva de er kjempeflinke til !  Skrive hva de er fornøyd med , med seg og sitt ...... Uten å måtte tenke trender , penger og kommersiell faenskap. 

Veit att det er ikke lett å være rett fram og bare velte ut om seg sjøl , janteloven sørger for det og ELITEN da .... De lykkelige .... 

Men prøv ! Skryt av deg sjøl her  ! Si hva du mener om det du mener noe om , det er bare du som kan fortelle din mening! 

Detta blogginnlegget er skrivi utrolig spontant , og gramatikken kan nok være feil noen steder , men jeg er meg , du er deg og det er jeg gla for ! 

 

Tusen takk for  att du leste og du verden hvor gla jeg blir hvis du deler og kommenterer ! Ha en fortreffelig aften 

Barnevern ,diagnoser og ødelagte liv

kjenner jeg blør litt innvendig når jeg leste dagens Tv2.no saken der ett ungt par blir fratatt tvillingene sine på fødestua grunnet en diagnose som mor feilaktig fikk i tidlig tenårsalder. Jeg vil ikke kommentere denne saken spesielt men rope ett varsku om det å gi mennesker stempel i tidlig alder . Enhver fastlege eller ansatt i barnevern, skoleverk og helsetjenesten generelt må trå utrolig varsomt før de gir ett ungt menneske en dom (diagnose) som henger ved dem resten av livet. 

Skremmende å Se at utrolig mange får diagnoser som Asberger ,ADHD, add , sinnforstyrrelser i meget ung alder uten egentlig å fått muligheten til å vise hvem de er i moden alder ,mange føler att tiltak som medisinering og spesial opplæring bare forsterker både egen og andres tro på att noe er alvorlig galt. 

Vi skal beholde barnevern , de gjør utrolig mye bra , men vi må se på det totale hensyn vi og de må gi hvert individ!

Husker fra  jeg var sein tenåring att det ble vist reportasjer fra rike deler av verden att bruken av lykkepiller var på fremmarsj  særlig blandt  unge , og norske forskere og leger gikk raskt ut å fordømte bruken av kjemiske løsninger på samfunns problemer. Men så skjedde det endringer......... Men hva var grunnen til plutselig og eksplosiv økning av ADHD feks? Hva skaper den diagnosen ? Er det sykdom ? Samfunnsskapt ? 

Trur svaret på dette ligger i oss selv og bilde vi har av det perfekte samfunn hvor det å være innenfor normer og standarder er viktigere enn å la leve. Kanskje vi er inne i en ny runde med heksejakt for å fjerne "det unormale og kreative" eller skal menneske gjennom EU kontroll for å passe inn i samfunnet? 

Ett paradoks er : 

en overgriper soner sin dom å går fritt i samfunnet , mens offeret blir stemplet for resten av sitt liv....... 

Jeg sku vært jente

hmmm.... Hele livet har jeg tenkt på en ting , hvorfor er det så mye mer stæsj å få tak i til jenter?

se bare i klesbutikker, gå inn i herreavd og du blir møtt av ett fjell av mørkeblå,svarte og hvite tøybiter med forskjellig jallatrykk og slagord om enten surfing eller fotball , eller te nød ett motorisert kjøretøy innimellom. Det finnes trange bukser , lange bukser , jobbebukser og no forferdelige shorts på sommeren..... Og så har vi boksere...... Med ett hull foran som jeg til dags dato f... Ikke skjønner hva er til ? GYLF kaller dem det , de som designer det utrolig spennende klesplagget som skal holde de edlere deler behagelig på plass... BEHAGELIG ... Nja i beste fall holder det ting på plass, helt til det for vært i vaskemaskin ett dusin ganger , da virker undertøyet som om det har mista all futt og kontroll , hvem har vel ikke kjent følelsen av ei truse på tur sørover , nedover låta ,spesielt når det er mye folk i nærheten og begge henda er opptatt med sitt.... For ikke å glemme veiarbeidere og rørleggere, snekkere og andre mer el mindre ulykkelige eiere av arbeidsklær med lavt liv sånn att ræva bokstavelig er på tur ut i friluft så fort man må ned i kne.... En annen ting , sikkert en bagatell fior de fleste men ikke for meg , det er: hvorfor i h...... Passer buksa perfekt når den er nyvaska , for så 30 min seinere skli ned etter eget forgodtbefinnende .....belter som ikke holder det de lover er å ett morro problem i hverdagen..... Holder gjør de helt til du står der , lettere febrilsk og laster inn i bilen og kjenner att buksa plutselig ligger , langt der nede ved skoa og slapper av.. 

Jentene derimot , har ett hav av farger og typer av tøybiter som kan mixes og matches på en heeeelt annen måte.... Og utvalget er endeløst!  Kjoler,skjørt, tights,bukser,fine shortser,bikini og flott undertøy... De har og topper,skjorter,genserere som passer hver enkelt stil..... Hvorfor er det sånn?

hmmmm, nei må nok satse på å bli jente i neste liv....

Helsevesen?

i nyhetene de siste årene har overskriftene vært "mangelfull behandling" og "utslitte pleiere" , masse negative og til dels skremmende innlegg. 

Nå er tvillinggutta våre litt over tre uker , tre uker siden vi rusla inn på fødeavdelinga på Ringerike sykehus , spente og litt redde for hvordan dette skulle ende. 

Og hva var det som møtte oss der ? 

Det jeg skriver nå er viktig , veldig viktig å huske og forstå.... 

Vi kommer inn på en avdeling , ganske urørt fra da min førstefødte kom til verden for 19 år siden, blir møtt av ett eget samfunn av vidunderlige mennesker , av ro og trygghet . Denne gangen var min 4 tur hit , og min samboers første . 

Smilene og varmen disse menneskene utstråler er unik, selv om det var veldig hektisk med mange fødsler og sykdom blandt de ansatte så merkes det ikke utad, servicen og oversikten er der , det å oppleve gleden til de som var på jobb den tiden vi var der var så utrolig fint , jeg har selv jobbet i helsevesen i over 10 år og opplevd hvor variert en hverdag kan være , fra himmel til helvete på sekunder.... Alltikevel er DE der .... Følelsen av samlebånd og fabrikk er totalt fraværende. 

Jeg må bare takke på vegne av min familie og våre to nyfødte for en utrolig flott start på ett , rettere sagt to nye liv. All honnør til dere som dag etter dag står der klar til å hjelpe , roe , trøste og bistå i mange pars nye hverdag . 

Tusen takk til pleiere , leger og alle som får føden på Ringerikes sykehus til å fungere så flott 

vennligst hilsen 5 barnefar svein Jr