hits

februar 2018

Elbil himmelen - ett rent HELVETE- tør du lese , og mene noe ?

norske myndigheter slutter faen ikke å overraske , uansett hvem som sitter i regjering i dette landet så er det en gruppe mennesker som skal slippe unna avgiftshelvete som 95 prosent av bygdenorge er underlagt . Her om dagen oppdaget jeg noe nytt , ett gledens innlegg fra en av prestene i teslamenigheten - nå er det gratis å omregistrere elbil ! ..... og i tillegg så skal de faen meg få halv pris på parkering ? Hallooooooo , til og med NAF fronter elbil for allt det det er verdt ! Hvorfor skal en nesten tre tonns koloss betale halv pris på parkering ? Ikke nok med det - de krever sikkert ett dildopunkt å lade i også ! Miljøbevisst?  Lurer på om noen har forsket på magnet felt ift ladestasjoner og ladepunkter ? Brannsikkerhet og strålingsfare? Folk er jo livredd automatisk avlesning av strømmålere , trur jaggu trafobokser i ett hvert hjem er værre ! 

første som slo meg da er :er det mindre jobb for staten å omregistrere ei lommelykt på hjul ? Hvorfor skal nok engang disse såkalte miljøbilene slippe unna en avgift , sku faen meg tro att myndighetene selv tror att egoistene som sitter der  i sitt elektriske himmelredskap er naturvernere av ypperste rang , at de utnytter kjøretøyet de har fått subsidiert fra staten til alle verdens befolkning beste.... hvor lang tid skal det ta før ELGATE kommer å sparker beina unna en industri som kun lager kjøretøy for å SNO seg unna all verdens avgifter ?  Jeg synes og det er betenkelig at Norge , dette lille landet langt mot nord - med værst tenkelig klima for transport er blitt sett på som tesla heaven i utlandet ... det er bare 1 grunn til at Norge har så mange elbiler og DET ER FRITAK  FRA AVGIFTER -ikke det at byfolket i Norge er miljøfantaster som vil redde verden . Hadde det å redde verden vært deres agenda  så ville de kanskje sett  på millioner av tonn med søppel og unødvendig innpakninger , overforbruk , sløseri og total mangel på kollektiv tankegang utenfor ring 3 . 

Jeg er drit lei bomringer og tåkeprat fra micropartier med tilhold på oslo vest , drit lei at vi i <utefor> Norge skal straffes  samtidig som de bedrestilte miljøforkjemperne står i kø for å utrydde norske fjell med millionhytter og ladestasjoner til sitt miljøvennlige liv. 

Tenk på det neste gang du parkerer din tesla i fjellheimen , i din oppvarmede garasje og ditt palass av en <Hytte> , mens barna og du har siste nytt i sportsutstyr mens dere sitter i den oppvarmede stolheisen opp i fjellet der det en gang var urørt og ekte ..... 

ps - oppfordrer alle til å be om en oversikt over antall tonn med søppel som blir levert i fjellheimen de neste to ukene .... vinterferien - da alle miljøaktivistene skal ut å ødelegge miljøet ......

 

hilsen lite imponert 5 barnspappa 

#miljø #vinterferie #tesla #elbil #miljøpartiet #venstre #oslo #norge #freebee #gratis #giveaway #mote #elbiler #diesel #bygda #politikk #bloggtopp #toppblogg #miljøaktivist #fjellet #hytta #skolefri #ski #snowboard #bygda 

Vixen-meetoo- og alle monstrene

Hva faen betyr noe for folk for tida ? Er vi blitt en gjeng med selvopptatte aper som har blitt så hårsåre at ingenting skal tåles og ekte ord og følelser skal bli lagt lokk på?

Hvorfor i all verden er det feil å kalle en person som mishandler det kjæreste vi har for ett monster ??? Jeg kan love deg at hver gang ett barn sovner så vil denne personen faktisk dukke opp i drømmen som akkurat det : ett jævla monster som ødelegger alle drømmer om en lykkelig framtid .

Samtidig ser jeg at våre barn og ungdommer sine forbilder er bloggere og kjendiser som i ene øyeblikket står frem å oppfordrer til å være seg selv og at det naturlige er mer enn bra nok , mens de selv ser ut som redigerte mennesker som har hoppet ut av en dårlig klesreklame hvor kroppen ser mer ut som en kleshenger .

Kampanjer for å belyse menneskers feil behandling av hverandre er veldig bra , og overgrep i en hver form skal motarbeides , men da synes jeg og att det er utrolig rart at trosretninger i en hver form , som undertrykker likestilling ikke får samme universe motstand ? Er steining av kvinner vanskeligere å lage mediesak av enn det at en velkjent politiker har vært usmakelig i sin oppførsel ??

Jeg bare lurer ??

Hilsen 5 barnspappa

#vixen #blogg #meetoo #mote #familie #topp #nyhet #norge #monster #gratis #familie #politikk #varemerke #forbilde #ungdom #barn #voksne