hits

Hvorfor i helvete

hvorfor i helvete skal vi nok engang la en massemorder få førstesida på nettaviser og i våre største medier  ..... hvorfor er det ikke ofre som stadigvekk blir omtalt i saker gang på gang? Er så drittlei "ABB" , "mulla" og andre drittsekker som preger vår hverdag , millioner av kroner blir spydd inn i saker der overgripere ,terrorister og fanatikere blir behandlet på sølvfat selv om de er funnet skyldig som F... ,mens ofre blir i bestefall tilkjent erstatninger ... nå må media våkne ,gi ofre førstesida .... og steng de skyldige inne -de fortjener faen ikke oppmerksomhet og spalteplass! 

#abb #mulla #media #nyhet #penger #økonomi #samfunn #kritikk #politikk #trend #ofre #familie #mamma #pappa #vg #dagbladet 

Én kommentar

Det er så sant :) Hvorfor kjemper ikke medier ofrenes sak og er vaktbikkjer for at ofre får den støtte og hjelp de trenger, hører dems historier og får folk til å bry seg litt mer om hverandre. Så utrolig lei selv av å lese om og om igjen om disse tullingene som ingen burde ofre en tanke.

Skriv en ny kommentar