hits

278000+ visninger på en dag

rart hvordan man kan engasjere utrolig mange mennesker med ett lite innlegg i disse juletider ,og ganske fornøyelig å se hvilke kommentarer man får på tilbakemeldinger. Allt i fra tommelen opp til konkrete spørsmål og mishagsytringer. Noen synes rettskrivning og bruk av kommareglene er viktigst i verden ,mens mange stopper opp å lese midt i en tekst der de tror poenget ligger ,for så å kommentere stikk imot det som faktisk menes. Men sånn er det faktisk i verden ,folk oppfatter ting helt forskjellig å det skal vi være utrolig gla for . 

Skulle bare ønske att flere faktisk turte å si sin personlige mening også i "virkeligheten " istedenfor å trykke Liker eller Ikke Liker ,og att de heller turte å komme med konkrete løsninger og forslag istedenfor rimelig usaklige tilbakemeldinger , men det er opp til hver enkelt .

takk for alle som bidro til en hektisk bloggdag ,ønsker alle en herlig førjulstid uansett hvilke måte dere ønsker å feire den ,så får vi håpe media lærer etterhvert å ikke alltid bruke de største bokstavene på de minste sakene 

#blogg #jul #muslim #toppblogg #hets #nyheter #takk #juletid #blogg 

9 kommentarer

Like sint

16.12.2016 kl.10:05

J....Bra. På bloggtoppen!!! Du har slått alle. Tydelig at mange er opptatt av andre ting enn den siste rynkekremen, pupper, glans i håret og diverse matoppskrifter. Håper å lese mere fra deg

16.12.2016 kl.10:41

Grunnen til at du er på toppen er at du har vært veldig flink med å velge et tema som opptar de fleste normenn. Synd at du valgte å formulere deg såpass dårlig..

Sigbjørn Obstfelder

16.12.2016 kl.11:03

Hei, veldig fin blogg! Hadde vært kult om du kunne sjekket ut min og gi meg noen tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre.

svein jr

16.12.2016 kl.11:22

Sigbjørn Obstfelder: kan ta en titt innom i kveld ;) takk for kommentaren

Pappa

16.12.2016 kl.11:35

"jeg orker faen ikke se en jævla nyhet til om tilnærming til andre religioner , fjerning av tradisjoner for å ikke støte den muslimske verden... "

For en merkelig tekst. Kan du legge ved lenke til noen sånne nyheter?

Victoria Grøtting

16.12.2016 kl.16:01

Artig å se en slik blogg på bloggtoppen som faktisk har skikkelig meninger om ting som angår oss alle og ikke silikon, sminke og slik tull!

Bra jobba, håper du holder deg på toppen!

svein jr

16.12.2016 kl.16:04

Victoria Grøtting: tusen takk ! Vær snill å spre og del , gjerne følg og kommenter-så vinner vi over silikon og hvite hjem ,og prøver heller å få sannheter frem (ble ett dårlig rim,men forståelig)
Ha en fortreffelig jul !

Victoria Grøtting

16.12.2016 kl.16:08

Haha, likte det ganske så godt den rimingen jeg! Skal dele på facebook siden min '' Victoria Grøtting'' :D Følger bloggen gjør jeg allerede ! :D Ha en fin jul du også, så skal jeg prøve å få litt vett opp i hodet til legene i mellomtiden!

pappa

19.12.2016 kl.09:26

Ah. Du sliter litt ja :)

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv