hits

Politikere - Hva faen ska vi med dem?

kjenner jeg blir middels over engasjert og irritert over nyhetene om dagen. Gang på gang ser vi håpløse politikere mele sin egen sak uten i det hele tatt å tenke konsekvenser , folkevalgte kaller dem seg .... Enten de sitter i byrådsREGJERINGER , eller er i partier som er så små att du må bruke mikroskop for å finne de... Det att arbeidsplasser forsvinner og kommuner SKAL slåes sammen , eller lokale beboere skal overkjøres i minne markeringer og monumenter , kirkebygg ut av en egen verden og pengeforbruk over en lav sko .... 

Så kommer den geniale nyheten , DE FOLKEVALGTE MÅ IKKE FØLGE FOLKETS ØNSKER? Mulig jeg er fullstendig på jordet , men folkevalgt .... Skal man da ikke følge majoritetens ønsker , eller har det blitt egoistenes herredømme slik som i gamle romerriket   ?  KONGENS NYE KLÆR , er vel en grei tittel på demokratiets utvikling i verdens mest demokratiske kommuniststat ? 

Gi folket makt på utsida , drit i det og gjør som du vil? 

Hva skal vi med politikere hvis flertallet ikke får retten til å bestemme ? Da kan vi like godt legge ned hele stortinget og la makteliten styre åpenlyst i stedenfor att de sender penger og lobbyister inn i det demokratiske bakrom ? 

vi sitter å fordømmer stater hvor regjeringer blir til sidesatt og folket ikke blir hørt , men jaggu er vi på god vei dit selv.

skjønner godt att valgdeltagelser blir minimale og folket mindre å mindre INTRESSERT  i å delta i politiske avgjørelser , når allt til slutt bare blir satt til side og avgjort på bakrommet , som betaling for støtte i DiV saker .... 


og til de som lurer , ja jeg engasjerer meg , ja jeg deltar ved valg , ja jeg tør  mene noe - men lurer til stadighet på - hvem hører ? 

Lurer på om det snart kommer flere på banen av  Listhaugs kvaliteter som faktisk tjener sitt land og majoriteten i folket ? 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv