hits

Tro , religion , evolusjon og annen F...skapDa mennesket reiste seg opp på to ben ,  begynte mennesket sin egen ferd mot avgrunnen . 

Jeg mener att det ikke finnes noe guder eller avguder , det finnes bare tanker og unnskyldninger for gjerninger menneske har gjort igjennom årtusener , og på ett tidspunkt utviklet menneske evnen til å fortelle og til å skrive  og spre sitt budskap. 

#Tro , ett farlig ord , JEG TROR  , er  ikke ett kvalifisert svar hvis man skal løse en oppgave eller hvis man står i en situasjon hvor det står om det å redde liv. 

Mennesket har som i dyreverden alltid latt seg styre av det sterkeste individet , og det er naturlig for artens overlevelse . Ord ble skrevet og historier fortalt , akkurat slik media gjør den dag idag . #Eventyr og beretninger med sannheter og usannheter ble spredd rundt i verden , akkurat som nå og det oppsto tvilere og tilhengere.. Og på ett tidspunkt så person eller grupperinger sitt snitt til å skape frykt med sine tolkninger , guider og avguder ble skapt for att mennesker med ønske om lederskap og makt , skulle få enda mere makt . 

Tro ... Jeg tror på livet , døden , begge en tilstand menneske aldri kommer til å få råderett over . 

Mennesket er sin egen største og eneste fiende  , menneske skapte og skaper frykt langt utover det som finnes naturlig .. 

religion og overtro er i mine øyne en unnskyldning for å kunne vike fra menneskets egentlige mål , nemlig å overleve og reprodusere ... 

Intet menneske er mer verdt enn ett annet , og uten religion og overtro ville det aldri bli krig , bare en naturlig kamp for å overleve. 

Menneskets regelbøker ,uansett trosretning virker for meg å være skrevet av en gruppe menn , forsmådde og maktsyke med ett utfordrende forhold til kvinner . 

Kanskje alle trosretninger burde forbys ?

høres ganske logisk ut , fjerne retten til å tro -kreve att menneske lever på en måte de VET fungerer ? 

Uten å bli stemplet som superfeminist , men hvordan ville verden vært hvis kvinnene hadde lært seg å skrive først ? Hvis kvinnene skulle startet en tro ? Ville verden blitt ett mer harmonisk sted ? Uten URmannens trang til selvhevdelse og maktbegjær ? 

Men hva vet vel jeg , mannen i gata ...... Men jeg delte hvertfall tanken med deg -tusen takk for att du leste , kommenter gjerne 

 

#politikk #religion #hat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv