hits

Innvandringspolitikk - på vei til drømmeland

ser på de fleste nyheter att folk vendte ryggen til Sylvi Listhaugs tale i Drammen idag , hele 50 stykker ! 50 stykker markerte sin misnøye da i realiteten med dagens samfunn..... (I realiteten sikkert ikke fler enn 10)

Ser samtidig att VOKSNE politikere langer ut mot henne med utrykk som KAST UT DEN KJÆRRINGA , HU BURDE HOLD SEG HJEMME PÅ GÅRDEN SIN Å RAKET LØV .... Dette må være noe av de svakeste og mest usikre motangrep jeg noen gang har sett av voksne mennesker :.. 

Politikere er , eller burde vært forbilder for hvordan man prater sammen og kommuniserer på korrekt måte .. Istedenfor så kommer de tidligere NETT TROLL faktene fram. Har de ikke noe form for kontroll over hva de sier ? Ene uka fronter de MOBBESLUTT i skoler og barnehager , for så å opptre som en barnehage uten kontroll og sperrer i neste øyeblikk.. Vil ikke si att det er særlig troverdig ; de fleste har skjønt att utrykket GJØR SOM JEG SIER OG IKKE SOM JEG GJØR , er blitt avslørt for lenge siden . 

Tilbake da til att det er 1 mai, arbeidernes markering  , burde da ikke arbeidere og ikke personangrep vært hovedagendaen? Eller har politikk blitt en egosentrisk greie for å markere seg selv og sikre sin egen fremtid . 

Politikere med lang fartstid i dette landet ender jo stort sett som selverklærte konsulenter i regi av storting , litt sånn bukken og havresekken... Ser man på de virkelig store skatteforkjemperne og de som skrek måtehold ,ja de sitter jo i skatteparadis å hever stortingspensjon og million lønninger på konsulentoppdrag ... 

Tror den sikkerheten de oppnår gjør att alle higer etter å oppnå makt fortest mulig om så att de må gå over lik for å komme dit . 

Får bare håpe vi ikke blir helt amerikanisert og ender med enda mere skittkasting og enda mindre folkemakt , de er jo tross allt valgt av folket , og da er jeg gla for att de jeg valgte ved stortingsvalget faktisk sitter å styrer dette landet i en stø kurs i vanskelige og utfordrende tider. 

Én kommentar

Anne

02.05.2016 kl.00:01

To av våre nye landsmenn utmerket seg virkelig med sine talegaver i dag, 1. mai. Helt toppen av deres intelligens tydeligvi. Håper dette går inn i historien så folk husker hvem som skal UT når det skal stemmes. SPY !.

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv