hits

Helsevesen?

i nyhetene de siste årene har overskriftene vært "mangelfull behandling" og "utslitte pleiere" , masse negative og til dels skremmende innlegg. 

Nå er tvillinggutta våre litt over tre uker , tre uker siden vi rusla inn på fødeavdelinga på Ringerike sykehus , spente og litt redde for hvordan dette skulle ende. 

Og hva var det som møtte oss der ? 

Det jeg skriver nå er viktig , veldig viktig å huske og forstå.... 

Vi kommer inn på en avdeling , ganske urørt fra da min førstefødte kom til verden for 19 år siden, blir møtt av ett eget samfunn av vidunderlige mennesker , av ro og trygghet . Denne gangen var min 4 tur hit , og min samboers første . 

Smilene og varmen disse menneskene utstråler er unik, selv om det var veldig hektisk med mange fødsler og sykdom blandt de ansatte så merkes det ikke utad, servicen og oversikten er der , det å oppleve gleden til de som var på jobb den tiden vi var der var så utrolig fint , jeg har selv jobbet i helsevesen i over 10 år og opplevd hvor variert en hverdag kan være , fra himmel til helvete på sekunder.... Alltikevel er DE der .... Følelsen av samlebånd og fabrikk er totalt fraværende. 

Jeg må bare takke på vegne av min familie og våre to nyfødte for en utrolig flott start på ett , rettere sagt to nye liv. All honnør til dere som dag etter dag står der klar til å hjelpe , roe , trøste og bistå i mange pars nye hverdag . 

Tusen takk til pleiere , leger og alle som får føden på Ringerikes sykehus til å fungere så flott 

vennligst hilsen 5 barnefar svein Jr 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv