hits

For F..... Da!

Sitti å lest kommentarer på forskjellige blogger og innlegg på forskjellige populære steder på nettet nå på morran... Det som overrasker meg er hva folk henger seg opp i.. 

Ære det såå jævli nøye att den som har skrivi det den tenker og ønsker å formidle , att rettskrivning er det folk sjekker ? 

Ser flere til dels stygge kommentarer fra bedrevitere , hvor de henger ut folk og kaller de for ordblinde eller iq løse .... Fordi de har feks skrivi en Å og det skulle vært OG ... 

Skal det bli så ille att det er det som skal stoppe folk fra å si sin mening ? 

Jeg sliter veldig med det å skrive RIKTIG , Men jeg håper da att folk har så stor kapasitet i sitt eget hode att de ser på innhold istedenfor å henge seg opp i enkelt bokstaver sin plassering.. 

Heldigvis har vi i dette landet en konge som sliter men både det å lese og skrive... Sjelden jeg ser eller hører att noen klager på han. 

Så til alle dere som opplever å få kritikk for att dere har skrivefeil : drit i de kommentarene .... DERE HAR HVERTFALL PRØVD Å SKRIVE DERES MENINGER . IKKE BARE LEITA ETTER FEIL HOS ANDRE ,)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv