hits

Drømmer til salgs , med livet som innsats


Satt å så dokumentaren på tv2 -NORGE TIL SALGS 

Dokumentaren viste innsiden og hvordan den vanvittige folkestrømmen beveger seg mot og inn i Europa.. Viser hvor kyniske mennesker kan være mot hverandre.. Vanvittig å se forretningsdrivende og mafia sko seg på å selge drømmer og luftslott til mennesker som i utgangspunktet er drevet fra gård og grunn pga krig og faenskap.. 

Men nok engang slår det imot meg .... Det er jo nesten bare unge menn , friske og med masse ressurser som rømmer fra familie og hjemlige problemer .. Mødre , barn , eldre sitter igjen i provisoriske teltleire , hvor sykdom og mangel på det meste er hverdagen.. 

Hva slags samfunn vil dette bringe i fremtiden , når familieløse personer skal integreres i land langt utenfor eget opphav og tradisjoner ?

hvor mange er reelle flyktninger i nød , hvor mange kommer fra krig , hvor mange av de som kommer har vært en aktiv del i av att krig og faenskap startet ?

blir jævli provosert når jeg fikk se hvor lett det var å få ett pass som viste att man kom fra ett trengende land ,bare for å søke egen gratislykke .. 

Hva er grunnen til att de tror att nordiske mennesker vasser i penger ? Ikke jobber ? Og att man kan gjøre som man vil? 

- samtidig som dette dokumentaren ble vist kom og nyheten på hva som hadde foregått i Köln på nyttårsaften.... Da 1000 menn hadde gått til organiserte overgrep mot kvinner ... Skal vi tolerere sånn oppførsel? Er jo faen meg tilbake til steinalderen og oppføre seg sånn! Hva skjer til sommeren når badestrender fylles av voksne og barn som vil nyte sommer og sol.... Skal vi da frykte bander som invaderer og begår overgrep fordi deres tro tillater det (i værste fall er det trosretninger som oppfordrer til voldtekt av lettkledde kvinner fordi dem "ber "om det )

ser att de fleste land nå begynner å stenge grenser for fri innvandring ...... Men er det for sent ?

oppfordrer alle til å se dokumentaren på tv2..... Se hvem vi burde hjelpe , og hvor hjelpen skal gies... 

 

 

Én kommentar

Kacharin

07.01.2016 kl.03:12

Det er så vanskelig å finne ut om hvem som trenger hjelp eller ikke. Man kan helt umulig vite det. Men jeg blir litt syk av å se disse friske mennene som reiser fra hjemlandet sitt, fra sine koner, barn og bare etterlater de i krigs herje land. De ble feige og stakk, mens familien må forsetter og leve i eledigheten.

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv