hits

JUL FOR .............

Da er hele huset vaska ,grønnsåpe lukta legger seg på neseborene, ribba er i ovnen , pakkene er ferdig , treet er pynta , Katarina legger siste hånd på verket .... Det blir jul i år også ...

Gleder meg tel fullt hus i morra med unga på plass og besøk av den eldre garde .. På denna tida i morra er magan full, pakkene åpnet og nok en julaften blir over... Takk og lov att tradisjoner blir gjentatt , viktigste tida på året , hvor dagene er korte og normalt sett er kaldt å lite gjestmildt ute..

Tankene mine nå går til alle de flotte menneskene som i morgen jobber i helsevesen ,brannvesen og politi ...
For å trygge den norske befolkning og de holder hjulene igang ...

Jeg vil å takke de som jobber på alternativ jul i oslo , ett kjempe arrangement for de som ellers ikke ville fått no jul, krisesentere, mottaksplasser og frivillige er viktig i en sånn høytid..

Samtidig vil jeg komme med en oppfordring , husk att det kommer 364 andre dager i året hvor vi må være like flinke til å sette pris på hverandre og gi oppmerksomhet til familie å venner , for mange blir kontrasten stor når hverdagen igjen kommer for fullt..

Ha en veldig hyggelig kveld i morgen alle sammen ...

Hilsen
Svein jr Slåtsveen

2 kommentarer

Maren

23.12.2015 kl.22:06

Så koselig et innlegg:). Henger meg på denne hilsenen jeg også:). Kos deg og ha en fin kvelden før kvelden og en koselig julefeiring:)

svein jr

24.12.2015 kl.14:32

Maren: tusen takk , ønsker deg å dine en flott kveld

Skriv en ny kommentar

svein jr

svein jr

47, Jevnaker

#pappa , #samboer , #hobbyfotograf , jobber med mennesker , skriver det jeg tenker, opptatt av det meste som skjer i verden .. PLEASE FØLG DENNE BLOGGEN , DU KAN BLI OVERRASKET

Kategorier

Arkiv